![]() |
Még valaki? :)
|
Quote:
Sztem majd, ha vége :D |
Kb. mikor írod ki?
|
Quote:
|
Quote:
|
Vagy hétköznap este :p :D
|
Vagy írd ki és kész :)
|
Quote:
|
... vagy hétköznap este...
... vagy kiírom, és kész... :D |
Tőlem holnap estig nyugodtan várhatsz a kiírással.
|
Én megköszönném, ha ma sikerülne kiírni, mert egyik nap a héten lenne egy 4-5 órás dolgom reggeltől...
Annyi a szerencse, hogy bármelyik nap megoldhatom, de ehhez tudnom kellene a párbajt, nehogy akkora szervezzem le a dolgot... |
A következő párbaj szerda reggel 9 órai kezdéssel kiírva.
|
Quote:
|
Holnap 9 órától tehát párbaj!
A hétvégi időpontigények már most jöhetnek (az eddigieken felül), hogy mielőbb ki lehessen írni azt a párbajt, és úgy tudjatok készülni. Ebben az időben úgyis csak a hűs szobában jó lenni. |
Quote:
|
Quote:
|
Ne felejtsétek, hogy holnap reggel párbaj!
|
Holnap reggel párbaj! Irány aludni, hogy frissek legyetek! :):):)
|
Reggel 9-től párbaj. De aki érintett, az remélem már úgyis alszik. :)
|
Quote:
Quote:
|
Jó reggelt, és hűvöset... 9-től párbaj! :)
Hétvégi időpontigénye senki másnak nincs? |
Már egy óra sincs a párbajig!
|
Negyed óra! Se... Kezdjetek gyülekezni! :)
|
Sok sikert! Sajnos az 5 pontos párbaj nem jött össze.
|
Hát nagyon nem.
És nem tudom ez mennyire sportszerütlen, de ezúttal nem is lépek be ismét eltölteni 5 órát egy 3 pontos párbajon. Két négypontost már megnyertem. Ennek nemsok értelme lenne. Bocs, és sok sikert a 2 játékosnak (vagy 1nek :D) |
Quote:
Én belépnék, de kb 3 perce jött vissza az áram, ami fél 6-kor elment így mivel nem jelentkeztem, nem is tudok játszani nah, de 5-6 kör hátránnyal kellene csinálni, lehet jobb is így, úgysem bírnám ki, hogy ne nézzek be.... |
Quote:
Vagy egy olyan, mint 1 hete, szombat 21-22-től kezdődjön... |
http://hodito.hu/parbaj/1275.html
2010-07-14 14:00:06 D (#1000003) megtámadta A (#1000000) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2010-07-14 14:00:06 A (#1000000) elfoglalt 5 hektárt D (#1000003) országától. 2010-07-14 13:45:08 D (#1000003) megtámadta A (#1000000) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2010-07-14 11:03:06 A (#1000000) elfoglalt 5 hektárt D (#1000003) országától. 2010-07-14 09:06:06 A (#1000000) elfoglalt 13 hektárt D (#1000003) országától. A = A száműzött visszatért! (#616436) B = Horland (#1) C = Tuvalu (#3490) D = Bob bá visszatért (#610870) |
Már vége is? Ajajj... Gratula mindkettőtöknek!
Az összesítés egy kicsit később jön. A hétvégi időpontra minél többen írjatok, hogy kinek mi lenne a jó. Jó volna egy 5 pontos zárópárbajt összehozni. |
Quote:
Nekem nem tűnt olyan rövidnek, főleg, h csak ketten voltunk...:( Thx. A hétvége nekem nem jó... |
Quote:
Úgy látom Bobnak nem jöttek össze a dolgok. |
1 Attachment(s)
Összesítés mellékelve.
Ha összejön egy 5 pontos zárópárbaj, akkor nézzük mi történhet... :) Tuvalu szerezhet mégegy pontot, így ismét előre léphet a mostani döntetlen helyzetből. Numeb@nak megvan ugyan a maximum 5 pontja a fordulóra, de megakadályozhatja, hogy más 5 pontot szerezzen. Pool még 2 pontot szerezhet, ha megnyer egy 5 pontos párbajt, ezzel a sorrenden ugyan most nem változtat, de mindenképp közelebb kerül az első helyhez. Most még van lehetőség 2 pontot behozni. Terra valezis még ebben a fordulóban nem játszott. Ha nyer egy 5 pontos párbajt, akkor hármas holtversenyben felkerül az első helyre. Bob bá még 4 pontot szerezhet, ezzel már ebben a fordulóban a 3. összesített helyre tud kerülni, kiszorítva Pool-t a dobogós helyről. Kornélia egy 5 pontos párbajjal beérheti az első forduló végén első helyen végző Bob bát. Szóval van itt még bőven lehetőség, akár egyetlen párbaj is komolyan átrendezheti az élmezőnyt. Gyertek a hétvégi játékra, mert most sokminden múlik rajta! Időpontigények jöjjenek, záporozzanak, nagyon fontos páraj lesz ez! |
Kellene szabnod egy határidőt, ameddig jöhet időpont és utána kiírni...
Nemcsak ezt, hanem a továbbiakat is... pl. a legutóbbi párbaj befejezésétől számított 24 (X) óra... |
Ameddig rugalmasnak lehet lenni ezügyben, addig érdemes is rugalmasan kezelni.
|
Quote:
A kupámra, azért legyen helyesen írva :p |
Quote:
|
Gratula Fefe!
|
Senki többet? Akkor hamarosan kiírom... Akinek még van igénye, az a következő pár percben írhatja, utána késő lesz! :)
|
A forduló UTOLSÓ párbaja vasárnap 9 órai kezdettel kiírva.
Ez az utolsó 5 órás párbaj, és ahogy írtam, sokminden múlik azon, hogy ezt ki nyeri meg. Aki csak tud, az jöjjön! :) |
Bejelentem, hogy megyek (valószínűleg), hátha ez mást is arra sarkall, hogy jöjjön.
|
| All times are GMT +1. The time now is 13:33. |