Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

nyolcvan 06-23-2007 20:07

Az 1/A-ban általában milyen a katmorálja az országoknak?
Gondolom ott valaki vagy hadis, vagy pedig bevédi magát a hadisok elől.
Hadisok fent tudják tartani 100%-on, vagy olyan kevés a célpont, hogy az szinte lehetetlen?
A nem hadisok meg gondolom kevesebb tolvajt tartanak, így nem is lesz magasan a moráljuk, nekik kb mennyi körül ingadozik?

Gyula 06-23-2007 20:13

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 104981)
Az 1/A-ban általában milyen a katmorálja az országoknak?
Gondolom ott valaki vagy hadis, vagy pedig bevédi magát a hadisok elől.
Hadisok fent tudják tartani 100%-on, vagy olyan kevés a célpont, hogy az szinte lehetetlen?
A nem hadisok meg gondolom kevesebb tolvajt tartanak, így nem is lesz magasan a moráljuk, nekik kb mennyi körül ingadozik?

nagy általánosságban 50 és 100 között mozog a katmorál itt is mint az alsóbb csoportokban :)
Ha valaki támadni akar akkor meghuzatja, ha valakinek nagyon leesik belengeti :) Mindenki törekszik arra hogy a katonai morálja 100-hoz közelítsen.

nyolcvan 06-23-2007 20:25

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 104986)
nagy általánosságban 50 és 100 között mozog a katmorál itt is mint az alsóbb csoportokban :)
Ha valaki támadni akar akkor meghuzatja, ha valakinek nagyon leesik belengeti :) Mindenki törekszik arra hogy a katonai morálja 100-hoz közelítsen.

Az gondoltam hogy 50 és 100 között van valahol :p, meg mindenki törekszik a 100-ra.
Alsóbb csoportokban könnyű 95 felett tartani, de azaz 1/A-ra is igaz?
Mert lentebb simán lehet mindenkinek egy csomó kocsmája ami magasan tartja, de gondolom A-ban már nem kell/érdemes arra pazarolni a helyet.
Nekem ha minden 300 katonai egységre jut kocsma és ha nem is támadok, akkor 95%körül van. Ha pedig 500 egységre jut 1 kocsma, akkor 89-90% körül áll be.
De A-ban csak kevesebb kocsma van, és akkor nem lesz olyan magas a morál támadás nélkül, nem? Vagy mégis sikerül mindenkinek valahogy fent tartania?

Gyula 06-23-2007 21:09

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 104992)
Az gondoltam hogy 50 és 100 között van valahol :p, meg mindenki törekszik a 100-ra.
Alsóbb csoportokban könnyű 95 felett tartani, de azaz 1/A-ra is igaz?
Mert lentebb simán lehet mindenkinek egy csomó kocsmája ami magasan tartja, de gondolom A-ban már nem kell/érdemes arra pazarolni a helyet.
Nekem ha minden 300 katonai egységre jut kocsma és ha nem is támadok, akkor 95%körül van. Ha pedig 500 egységre jut 1 kocsma, akkor 89-90% körül áll be.
De A-ban csak kevesebb kocsma van, és akkor nem lesz olyan magas a morál támadás nélkül, nem? Vagy mégis sikerül mindenkinek valahogy fent tartania?

Ha azt akarom hogy magasan legyen a morálom akkor én is sok kocsmát épitek, mégha nem is lopok senkit :)

puma 06-24-2007 01:24

attack azt megyen a morál mint a hussanat:)

-Fegya- 06-25-2007 07:25

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:2007-06-24 20:01:17Gothmog (#176596) elfoglalt 648 hektárt Bagoly (#13260) országától.

Bagoly mostanában szépen kapott...

#Lopakodó# 06-25-2007 07:36

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 105193)
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:2007-06-24 20:01:17Gothmog (#176596) elfoglalt 648 hektárt Bagoly (#13260) országától.

Bagoly mostanában szépen kapott...

Nem figyelnek eleget az orira....

Arwen 06-25-2007 08:41

2007-06-24 00:01:06
ZeroNexus (#322340) elfoglalt 118 hektárt Bagoly (#13260) országától.
2007-06-24 00:01:06
ZeroNexus (#322340) elfoglalt 79 hektárt Bagoly (#13260) országától.
2007-06-24 02:01:02
Gra-Tinol (#212726) elfoglalt 483 hektárt Bagoly (#13260) országától.
2007-06-24 06:01:07
Gra-Tinol (#212726) elfoglalt 585 hektárt Bagoly (#13260) országától.
2007-06-24 11:01:12
Gothmog (#176596) megtámadta Bagoly (#13260) országát, de nem tudott áttörni a védelmen.
2007-06-24 13:01:07
Gra-Tinol (#212726) elfoglalt 546 hektárt Bagoly (#13260) országától.
2007-06-24 18:01:07
Gra-Tinol (#212726) elfoglalt 278 hektárt Bagoly (#13260) országától.
2007-06-24 22:01:17
Gothmog (#176596) elfoglalt 648 hektárt Bagoly (#13260) országától.
2007-06-25 02:00:59
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178) elfoglalt 417 hektárt Bagoly (#13260) országától.

Grat

Steve 06-25-2007 08:55

-grat mindkét klánnak, eléggé tönkreverés kinézete van...:(

#Lopakodó# 06-25-2007 09:04

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 105202)

Már ez az ori sem fog sose lefordulni....

Cyby_ 06-25-2007 09:20

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 105202)

hát törlésig ütésnek akár megfelelne ,mert fedezni életbe nem tud viszsa,ütni megint nem fog.
de ez a Aban megszokott az ilyen ütés sorozatok

#Lopakodó# 06-25-2007 09:23

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 105208)
hát törlésig ütésnek akár megfelelne ,mert fedezni életbe nem tud viszsa,ütni megint nem fog.
de ez a Aban megszokott az ilyen ütés sorozatok

És elfogadott:-)
Minden esetre a kötelező gratuláció tőlem sem maradhat el:-)

De a dicséret nem a támadókat hanem a védőt illeti....
Jobb volt mint amit Mi alakítottunk:-)))

Reaktor 06-25-2007 09:54

Néhány apróság a teljesség kedvéért.

A Kálvária ezzel indult.

2007-06-23 22:01:04 Csak egy maradhat ... (#2643) támadást indított Pééékek! (#2320) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 629 hektár földet.

Nos pár 100 hekiért ami 3 részre oszlik, vállalta az egymillió pont feletti klán, hogy a topban lévő legnagyobb országuk, aki ráadásul termeléssel rendelkező törpe, szinte üresen marad,

ZeroNexus a klánhírnévpont változása miatt támadott egy kisebb és egy nagyobb sereggel.

Gondolom a kisebbik mindenképpen védhető lett volna.

Bagoly a mostanában nagyon népszerű menekülési formát választotta:
"Kerülj 100K ra a támadótól."

Következő körre annyit süllyedt a listában amit nem indokolt Zero 2 foglalása.
Hatalmasat bontott.
Bebontotta magát az egyébként messze alatta lévő országok elérési zónájába úgy, hogy a piaci viszonyok miatt nem tudott visszaépülni azonnal.

A hatalmas bontás miatt pedig megzuhant a katonai védelmi képessége.

Ezután egy szinte megállíthatatlan zuhanópályára került, amit csak hatalmas bravúrral lehetett volna elhagyni.

Az esetnek tanulsága, hogy Bagoly a 2.ik olyan ország, aki a 0 hekis valós veszteség érdekében elkövetett óriási bontás miatt SzK ra kerül.
(az első Suzy volt)

Ati a beírásomat tanulságnak szántam, ha bármi infókiadás lenne benne akkor kérlek töröld ki.

Cyby_ 06-25-2007 10:30

Suzy nem vesztett 3-4k hekit csak lebontott meg utánna xepi verte be vmi 500hekire szal ö nincs akkora heki vesztségbe!

#Lopakodó# 06-25-2007 10:37

Szal akkor ha jól értelmezem mindenért "épp" az orit kezelő meggondolatlansága és bravurra képtelensége okozta a bukást:-)
Meg tulajdonképp a sokat emlegetett és elitélt hiénáskodás és egyebek itt nem állnak meg:-)
Többet most nem írnék inkább:-))))
Nyuktassatok meg az lenne a legjobb:-)

Reaktor 06-25-2007 10:40

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 105212)
Suzy nem vesztett 3-4k hekit csak lebontott meg utánna xepi verte be vmi 500hekire szal ö nincs akkora heki vesztségbe!

Nem érted a lényeget.

Nem a veszteség mértéke amire utaltam, hanem, hogy vagy a lista aljára ütik, vagy kiszáll az aktív játékból.

#Lopakodó# 06-25-2007 10:43

Azért azt még hozzá tenném ez a szokásos had huljon a gyenge esete aki védekezni képtelen és üsd míg éred:-)
Elvégre gyarapodni kockázat nélkül a legjobb,mint mikor sok súlycsoportbeni különbségű sportolókat engedünk össze:-)
De van egy előnye is:-)
Kiesett mégegy nagy termelő az A ban:-)
Feljebb menek most legalább a nyers árak:-)
Lehet azoknak mégnagyobbat kaszálni akiknek van nagy törpéjük:-)

#Lopakodó# 06-25-2007 10:45

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 105214)
Nem érted a lényeget.

Nem a veszteség mértéke amire utaltam, hanem, hogy vagy a lista aljára ütik, vagy kiszáll az aktív játékból.

Nolátod én ütések nélkül vállasztottam lista alját:-)
És maradtam aktív:-))))

Reaktor 06-25-2007 10:52

Quote:

Originally Posted by #Lopakodó# (Post 105213)
Szal akkor ha jól értelmezem mindenért "épp" az orit kezelő meggondolatlansága és bravurra képtelensége okozta a bukást:-)
Meg tulajdonképp a sokat emlegetett és elitélt hiénáskodás és egyebek itt nem állnak meg:-)
Többet most nem írnék inkább:-))))
Nyuktassatok meg az lenne a legjobb:-)

A kitámadott országok megtámadása is a straégia, és a szabályos játék része A legyengült országok megtámadása is az.
Ha valaki legyengíti az országát annak vállalnia kell a következményeit.

Nyugodj meg kedves Lopi Bátsi szeretünk Téged mindannyian.

#Lopakodó# 06-25-2007 10:54

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 105217)
Nyugodj meg kedves Lopi Bátsi szeretünk Téged mindannyian.

No látod ebben biztos vok:-)
Csak az értékrendünk nem egyezik 100%-osan:-)

Xeper 06-25-2007 11:09

Quote:

Originally Posted by #Lopakodó# (Post 105215)
Azért azt még hozzá tenném ez a szokásos had huljon a gyenge esete aki védekezni képtelen és üsd míg éred:-)
Elvégre gyarapodni kockázat nélkül a legjobb,mint mikor sok súlycsoportbeni különbségű sportolókat engedünk össze:-)
De van egy előnye is:-)
Kiesett mégegy nagy termelő az A ban:-)
Feljebb menek most legalább a nyers árak:-)
Lehet azoknak mégnagyobbat kaszálni akiknek van nagy törpéjük:-)

A kockázat nélküli résszel én vitába szállnék -ha kijön rám, okozott volna pár izgalmas percet az fix. De nem mozdult ki.
A súlycsoportbeli különbség lehet hogy nem a szétcincált országból fakad -akkor mi a probléma egy leveréssel? :)

#Lopakodó# 06-25-2007 11:21

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 105219)
A kockázat nélküli résszel én vitába szállnék -ha kijön rám, okozott volna pár izgalmas percet az fix. De nem mozdult ki.
A súlycsoportbeli különbség lehet hogy nem a szétcincált országból fakad -akkor mi a probléma egy leveréssel? :)

Nem tudom mit takar a sokat bontott én nem láttam éplistát de ti biztos:-)
De az is kérdéses bennem, mennyi barakja volt egyálltalán...
Lehet pénzük sem volt mint annó nekünk..
Sok az összetevője amit nem tudunk...
Gondolom az Ori épp kezelője talán megszólal és lehet látni a másik oldalt is...

A mennyiséggel van bajom:-)

Reaktor 06-25-2007 11:23

Quote:

Originally Posted by #Lopakodó# (Post 105215)

Kedves Lopi Bátsi.

Ez nem infókiadás, mert azóta ujráztál ugye.

De hidd el, ha olyan gnómot építesz az A topjában, amiben nincs torony, és barakk is csak 25% körül van az bizony nem érdem, hanem esztelen vakmerőség. Sati torony, és kocsma nélküli orkja is "megfizette a termelés árát"
És csak a környékkel kötött MNT tette lehetővé eme irreális országok életét.

Nálunk nincs, és nem is lesz ilyen ország akkor se, ha egyéniben elérhetetlen.

Az A ban a föld a legértékesebb, sokaknak fáj a foguk rá, és akitől lehet megszerzik.
Így is van ez rendjén.

Xeper 06-25-2007 11:27

Quote:

Originally Posted by #Lopakodó# (Post 105220)

Más klán, más csapat -meg kellett volna várni hogy rendbeszedje magát a másik csata után? Csak mert magasan van? Tényleg nem értem. Elhiszem hogy nem szívderítő ennyit veszteni egy nap alatt, de ez még csak nem is olyan daráló mint ami pl 2000 heki környékén van. 2-2 orira kellett volna 'csak' figyelni. Nem ment. A veszteség minimalizálásból maximalizálás lett.

#Lopakodó# 06-25-2007 11:43

Reaktor:-)
Írnék neked levelet de itt nincs neked engedéjezve így...Nem írok:-)))
Mert vannak dolgok amiket nem írok le köznek...

Xeper..
Én biztos nem szálltam volna be..:-)
Nem az a fajta vok....
Egyszer tettem meg termelőként mikor 2 fős klán jött fel...
Ara és ovisok emlékeznek rá..
De más eset mikor hátvéd vagyok termelőként klánnál..
Támadók nyomulnak felfele...
Ott megelőző távoltartó csapást megengedek..
De Bagoly nem támadó sorozatban ért oda:-)
Kár ragozni értékrendbeli különbséget etikát ugysem tudunk közös nevezőre hozni..
Arról nem is beszélve mindkét fél személyes ismerős...
Ilyenkor az ember nehezen itél és valszeg arra húz a szive aki közelebb van hozzá...
Nem tudom épp ki volt az ori kezelője de ha az akire én gondolok Ő valszeg mindenkinél közelebb áll hozzám a Hódban mint játékos társ azok közül akik aktív játékosok még...

Arrakis 06-25-2007 12:17

Annyi meglátásom lenne az esettel kapcsolatban, hogy Bagoly tudta mit vállal, mikor a Csak egy maradhat... klánból kiváltak országok.
Az alatta levő országok bármelyike szívesen vette volna a földjét, s nem volt körülötte egy klántársa sem, aki védte volna.
Mikor ezen ellenséges orik elég közel kerültek hozzá, hogy támadhassák, lutrizott, s klántámadott. Ez volt az első hiba.
A második, hogy lebontotta az országa jelentős részét.
A harmadik, hogy ha fel is mérte támadóit egyszer sem kísérelte meg a visszacsapást.

Az etikai részről... mnt nincs, támadható. Máltai szeretet szolgálatot játszunk? Az Aban nem erről van szó, ott mindenki küzd a földért, és magas hekin ritkán adódik lehetőség a földszerzésre, legyen az könnyű, vagy nehéz.
Ebből kifolyólag a támadónak kell mérlegelnie, számolgatnia, s tervezgetnie mindaddik, még leginkább minimalizálni tudja a kockázatát.
Itt szó nem volt kockázatcsökkentésről, és tényleg nem értjük egymást, elszúrt valamit, aztán hibát hibára halmozott, s na jó ne támadjuk most kicsit, mert szegény lebontotta az oriját? :)
Ezt egyszer megtettük, jelentős pénzveszteséget okozott, s mindössze Suzynak szólt. Bagoly kiléte azt hiszem elég homályos, így emberi gesztust az irányába nem tudtunk, s nem is állt szándékunkban tanusítani. Ha nem megy szkra minden bizonnyal még megüti pár országunk.

Amúgy sokszor olyan érzésem van, hogy sokakból a keserűség beszél... most sokan fogtok szeretni :)
Sokan totál életképtelen top orival játszottak, másokban pedig vállalkozó, kezdeményező szellem nem volt, de még csak visszatámadási sem.
A hozzáállással nem értek egyet.
Ha nincs elég pénz termelünk, átépül egy két ori részlegesen, piacolunk, néha egységeken 1 - 2kt is lehet simán nyerni.
De az, hogy egy komplett klán beépül termelésre, majd siránkozik, hogy a gonoszok megtámadtak, de nem tesznek semmit... így nem lehet.(és hozzáteszem nagyrészt önhibájuk okozza vesztük, mert olyan mértékben épülnek át től nem lehet visszaépülni, ha kicsit megmozgatják a piacot) Ezt már Arrával megtanultam mikor kezdtem volna egyenesbe jönni, termelgettem, kezdtek gyűlni a 100 millák, akkor mindig jött valaki, beütött, s kevesebb földön eldönthettem, hogy támadok, s visszaszerzem a földem, vagy termelek ott tovább, végül a csoport aljáról előrekezdem a felütést. Egyedül voltam. A klánban 10 ori lehet, ez lehetővé teszi, hogy a kritikusabb helyne lévő orik ne termeljenek annyira, s akik kisebb kockázattal tehetik, azok lássák el őket. De ők sem épülhetnek lufira. És ez nem csak Aban, minden topban így van.

Egyetértek Zolival abban, hogy a torony nélküli, termelőnek átépült orik ne csodálkozzanak, ha bevágják őket, és hozzáteszem, hogy mi pl csoportosan közlekedünk, aki egyedül van, az sosem veheti fel a versenyt, sok lúd disznót győz. Nincs min csodálkozni.

Xeper 06-25-2007 12:18

Quote:

Originally Posted by #Lopakodó# (Post 105223)
Reaktor:-)
Írnék neked levelet de itt nincs neked engedéjezve így...Nem írok:-)))
Mert vannak dolgok amiket nem írok le köznek...

Xeper..
Én biztos nem szálltam volna be..:-)
Nem az a fajta vok....
Egyszer tettem meg termelőként mikor 2 fős klán jött fel...
Ara és ovisok emlékeznek rá..
De más eset mikor hátvéd vagyok termelőként klánnál..
Támadók nyomulnak felfele...
Ott megelőző távoltartó csapást megengedek..
De Bagoly nem támadó sorozatban ért oda:-)
Kár ragozni értékrendbeli különbséget etikát ugysem tudunk közös nevezőre hozni..
Arról nem is beszélve mindkét fél személyes ismerős...
Ilyenkor az ember nehezen itél és valszeg arra húz a szive aki közelebb van hozzá...
Nem tudom épp ki volt az ori kezelője de ha az akire én gondolok Ő valszeg mindenkinél közelebb áll hozzám a Hódban azok közül akik aktív játékosok még...

Neked sem lehet üzenetet küldeni :)
A lényeg: nem a legjobb érzés megkapni azt, hogy bizonyos szempontból etikátlan amit tettem. :( -elfként főleg kicsit mást tartok etikusnak megtenni, mintha pl ork lennék

Arrakis 06-25-2007 12:24

Quote:

Originally Posted by #Lopakodó# (Post 105220)
Nem tudom mit takar a sokat bontott én nem láttam éplistát de ti biztos:-)
De az is kérdéses bennem, mennyi barakja volt egyálltalán...
Lehet pénzük sem volt mint annó nekünk..
Sok az összetevője amit nem tudunk...
Gondolom az Ori épp kezelője talán megszólal és lehet látni a másik oldalt is...

Egy topos klán, amiben nincs annyi pénz, hogy vegyen pár gebét, és visszatámadjon ne legyen topos klán. Viselje méltósággal, ha ütik, mert ez saját tevékenységének következménye.
Ha vki nem hagy vésztartalékot, vagy pénzt az orikban... na mind1, mindenki úgy csinálja, ahogy neki jól esik.
Csak nem értem a meglepettség okát.

#Lopakodó# 06-25-2007 12:29

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 105225)
Neked sem lehet üzenetet küldeni :)

Pedig nekem itt lehet mert rendszeressen levelezek:-)
Most pl tök üres van hely fogadóra bőven:-)

Ara:-)
Lehet én sem ide valo vok már:-)
Biztos öregszem és szentimentálisabb leszek:-)
Hát....
Lehet válltoztatni kék gyökeressen:-)
Aki nem ide való tán mennie kéne vagy jól le verni:-)
Ezt a játékot emberek játszák emberi tulajdonságaikat teljes valójában bele adva és ez adja ennek a játéknak a szépségét:-)
Még jó,hogy nem vagyunk egyformák:-)
A lufis orikra nem térek ki mert nem csak engem érint és nem fogok a miértekről nyilatkozgatni:-)
Én levontam a konzekvenciát magamtól is amit jól tudtam folyamatosan, nem töröltem csak ujráztam:-)
Lehet éplistázni az 1000 hekit:-)

#Lopakodó# 06-25-2007 12:31

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 105228)
Egy topos klán, amiben nincs annyi pénz, hogy vegyen pár gebét, és visszatámadjon ne legyen topos klán. Viselje méltósággal, ha ütik, mert ez saját tevékenységének következménye.
Ha vki nem hagy vésztartalékot, vagy pénzt az orikban... na mind1, mindenki úgy csinálja, ahogy neki jól esik.
Csak nem értem a meglepettség okát.

Nono:-)
De hisz visza lett támadva sőt szvsz Sati előbb küldte ki mint miránk...
Bár én aludtam nem vok teljessen képben:-)
Sokat nem beszéltünk róla mert minek:-))))))
De lé az mindíg kevés:-)

Arrakis 06-25-2007 12:55

Quote:

Originally Posted by #Lopakodó# (Post 105230)
Nono:-)
De hisz visza lett támadva sőt szvsz Sati előbb küldte ki mint miránk...
Bár én aludtam nem vok teljessen képben:-)
Sokat nem beszéltünk róla mert minek:-))))))
De lé az mindíg kevés:-)

Általánosságban írtam, elég sok ori volt ott, ahol vagyunk, meg feljebb, kb mindnek szólt egy egy része.
Ti pl sok más egyéb marhaságot csináltatok :)

Remedy 06-25-2007 12:56

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 105235)
Általánosságban írtam, elég sok ori volt ott, ahol vagyunk, meg feljebb, kb mindnek szólt egy egy része.

Nekunk is? :)

Arrakis 06-25-2007 12:59

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 105236)
Nekunk is? :)

Nektek nem, Ti ott vagytok, nem? :)

Alba 06-25-2007 13:01

Hm rossz látni egy törpét igy beverni emlékeztet az én törpémre :(

De aki kockáztat az viselje a következményeket.

-Fegya- 06-25-2007 13:18

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 105235)
Ti pl sok más egyéb marhaságot csináltatok :)

Gondolom, nekünk is szólt, de nem sikerült magunkra venni. :)

Arrakis 06-25-2007 13:22

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 105245)

Fegya, Nektek is szólt, most erre mit mondjak? :)
A reményhozók is hibát hibára halmozott, és visszatámadásra nem volt képes, nem sajnálom, hogy szkra ment pár oritok ebből kifolyólag, mert ezt a hozzáállást nem tudom megérteni.
A törlést mégkevésbé.
Remyék klánneve mindent elmond, az is egy vélemény, úgy gondolom.

Remedy 06-25-2007 13:22

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 105245)

Mondjuk maig sem ertem, miert mentel ki szkra.... :)

Arrakis 06-25-2007 13:24

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 105249)
Mondjuk maig sem ertem, miert mentel ki szkra.... :)

Én sem, hogy miért volt oly sietős, nem állt szándékunkban támadni.

Arwen 06-25-2007 13:37

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 105247)
Remyék klánneve mindent elmond, az is egy vélemény, úgy gondolom.

Bagolyék klánneve is lassan aktuális lesz.

Egyet értek Zolival, és Arrával, ha vki így szét bontja magát azért, hogy egy föld vesztést minimalizáljon, az viselje a következményeket. Instabil nyers piacnál pedig halálos vétek ekkorát bontani.

-Fegya- 06-25-2007 13:38

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 105247)
Fegya, Nektek is szólt, most erre mit mondjak? :)
A reményhozók is hibát hibára halmozott

A szkarabeusz elleni klántámadásnál tényleg hibáztunk. Az, hogy nem mentünk vissza, szerintem nem volt hiba. Éppen elegen vártak arra, hogy a visszatámadóra lecsapjanak.

All times are GMT +1. The time now is 15:51.