![]() |
Így estére egy remekmű - számomra az! -
Ossian - Emlékek Völgye Világok peremén A lét határvonalán Hol az óránk megáll És már visszafelé jár Elsimulnak a ráncok Semmibe hullnak az álmok Ködfüggöny mélyén Sok hullt csillag ragyog Százféle cél De ki emberként él Az Emlékek Völgyébe ér Vár ránk a völgy Ez a szépséges föld Karjába zár, testet ölt Összeforrnak a sebek Földre hullnak a halotti leplek Elhamvadt vágyak Szikrái szállnak Színeket kap Sok megsárgult lap Nincs düh, harag Újra kisgyermek vagy Minden ami jó Minden ami szép A réges-rég ezer jelét Nem vehetik el Nem téphetik szét Őrizd a szív rejtekén :o :o Szép estét! |
nincs is jobb estére mint egy jó kis átdolgozás:D
Evergreen terrace - sunday bloody sunday (U2) ezt követi majd egy kellemes altató intróju dalaminek a cime ép a virrasztás:D Lamb of god - Vigil és legvégül amire elaluszkálok az egy jó kis 13perces instrumentál szám a kedvenc metalcore bandámtól Darkest Hour - Aquetis vertunis |
LGT - Ringasd el magad
|
Nekem erőt ad: :o
ROAD - Ne mond "jól tudod mit ér el, aki letérdel és imát morzsol a kezével" (teljes szövege) |
Fekete Pákó - Add ide a didit :D:D:D:cool:
|
Lord - Vándor
|
És zárásképpen:
Ossian - Szerelem országútján |
Én ma éjszaka elkezdtem rágyúrni a vasárnapi felhozatalra amire megyek:
Bleeding through - komplett discography, és Caliban szintén:D (randomban):D holnap pedig All shall perish és I killed the prom queen napot tartok:D most pedig mai utolsó szám szoljon egy gitárosnak a legnagyobbak közül ,aki már 3éve és 3hónapja nincs köztünk egy elmebeteg ámokfutó miatt, akit nem tudjuk igazán mi motiválhatott, de ez megrázta az egész zenevilágot...:( szóljon ez a szám Darrel Lance Abbot (Diamond Darrel, majd késöbb Dimebag Darrel) emlékének aki a Pantera gitárosaként vált hiressé. a szám pedig: Pantera - Cemetery Gates (R.I.P. Dime) |
Anyósom - "A lányom jobbat érdemel" című örökzöldjét hál Istennek telefonon...:mad:
|
Quote:
|
Quote:
Magyar Passió :) |
Szép estét egy szép számmal:
Roxette - Crash boom bang sztem szép:o |
Buuuuuli vaaan:D
és akkor egy klasszikus: Modern Talking- Jeronimos Cadillac:D :D :D :D :D :D :D :D |
Buuuuuli vaaan it iiiiis!
és akkor itt is egy klasszikus: Asszony - Fözzél kávét majd tűnés a piacra:D |
Groove Coverage - Moonlight Shadow :)
|
Pendulum - Still Grey
|
én meg az aszonyt:)
|
egy kis alter:
Hiperkarma - Sosem voltunk senkik sosem voltunk senkik mindenhonnan jöttünk virággal vártak és mondták hogy gyõztünk de csak a lesütött szemüket a földre szegezett tekintetüket lestük és láttuk nem akad senki köztük egy olyan aki komolyan merné venni hogy a vérébe van amit a szemével lát valami azt súgja neki hogy csak abban higgyen akibe biztos hogy nem fog beleszeretni pedig a vérébe van tudja õ is sosem voltunk senkik mindenhonnan jöttünk bárki szívesen maradna köztünk sosem voltunk senkik az idegem mindenhol idegen de bárhová teszem sosem hagy egyedül átlát a szemeden az idegen a haverod õt nézd kilesi ha néznek figyeli ha nõ van és úgy érzi közelebb menne mindig észbe kap hogy ezt nem õ írja mások írják benne a kapucnis arcok ülnek egy teremben írnak és égnek a lapok az idegen szerint én szerelmes vagyok belétek bennetek hagyjátok sosem voltunk senkik mindenhonnan jöttünk :o :o :o |
Republic-Erdő közepében, fényes utakon
|
Ossian - Magányos angyal
(Ez mindenkinek aki szereti az Ossian-t, és mindazok emlékezzenek is meg rá azzal hogy benyomnak egy jó számot pl az Emberi dolgok vagy a Titkos ünnep albumról:):):)) |
Mc Solaar: Solaar Pleure
|
Hangulatra valú tekintettel:D
Ossian-Másnapos Dal:cool: 100 üveg,1000 pohár minden asztalon.... nem akarok mosogatni..... |
Hangulatra való tekintettel:
Szergej Pimenov: Rockstar :D |
Dona Ares - To mi nije trebalo http://www.my-smileys.de/smileys3/beerchug.gif
|
Ceca - Manta, manta
Ceca - Beograd Ceca - Pile Ejj... naon ott van.. http://img.photobucket.com/albums/v7...a_fin/ceca.jpg ...bár én is ott lennék :p |
ismeretlen előadó:
Akácos út... majd 100 forintnak 50 a fele:D jó ebédhez szól a nóta:cool: :cool: |
Blues Company - Kispirics
|
Quote:
Warmen: Puppet |
My chemical romance - Famous last words
|
Vanilla sky - OST
|
Moby Dick ----Keresztes Vitéz
|
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valamelyikőtök annak a számnak a címét és előadóját amire anno a Koko bevonult a boxmeccsein :) Ha valaki ismeri vagy megvan neki keressen meg és küldje át pls :) |
Quote:
Carl Orff - Carmina Burana (O Furtuna) a szám címe, de nekem nincs meg még, ha van rá igény leszedem :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1ébként: Lord - Menedék |
Varga Miklos ---Europa
|
Kentaur - Valaki az eltűnt városból (album) -- A szem
|