![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én matekból vesztettem 2 pontot, mert egy helyen nem fogadták el a radiánban megadott válaszomat, hanem fokban GONDOLTÁK, ill egy helye eggyel több tizedesjegy pontossággal adtam meg a választ, mint azt kérték :o |
Quote:
|
Quote:
:D :D |
Quote:
:p :D:D:D |
Quote:
|
|
Mi az a karakter az Igazgato elott?
|
Hajni melyik a te gyereked?
|
Quote:
|
Quote:
Az csak véletlenül került oda a tervre. De a véglegesről kivettük :) |
Quote:
Vagy a kész annyival sötétebb lett? Amúgy ötletes.:) |
Quote:
|
Azt hiszem ez pont a megfelelő hely (persze nem hiszem, hogy a címzettek olvassák) arra, hogy köszönetet mondjak a győri Petz Aladár Kórház "idegsebészeti osztályán" dolgozóknak, élükön Dr Skalicky Zoltán ov főorvos Úrnak (aki műtött), hogy lábra tudok állni, hogy tudok a gyerekeimmel sétálni a kertben, hogy érzem a feleségem "érintését". Állítólag az ilyen tipusú - csigolya-eltávolítással járó, szilánkos, darabos csigolyatöréseknél - mint amit nekem is sikerült begyűjtenem, garantált a bénulás.... Valaki,v valami tartotta a nyakamat a balesetkor....
Természetesen köszönöm előtte a mentősöknek, akik a "bulihangulat" ellenére komolyan vették a dolgot, és a veszprémi kórház ügyeletes sebészének (még nyomozom a nevét), aki megszervezte, hogy Győrbe kerüljek, a legmegfelelőbb helyre ilyen esetben.... Szóval köszönöm mindenkinek!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Szerencsére megúsztad ennyivel.
|
Hódító ügyfélszolgálat
Fagyasztott országodat azonosítottuk. További jó játékot! Köszi :) |
:)
Köszönöm Ati a játékon belüli gyors és kielégítő válaszokat!
Üdv; Gee |
wow!
Köszönöm, hogy 1820 hozzászólás született egy megköszönő topicban! Ez számomra azt bizonyítja, hogy segítőkész a társaság!
Örülök neki! :) |
Szeretnék gratulálni Pool-nak, hogy történelmet írt! Ő a tulajdonosa az első 12 személyiséges országnak! Gratulálok! :)
Pool (12) (#160521) |
Quote:
|
Köszönöm!
A szövim nélkül nem ment volna... |
Grat Pool!
|
Quote:
|
1682/4183
köszi :) |
Quote:
|
Én is gratulálok Pool! :)
|
Újra itt !
Újra itt vagyok huráááá !!!:)
|
Látom sok ember van aki nem felejtett még el teljesen és kitartóak és hüek maradtatok a játékhoz .Sajna "rövid" betegség miatt a régi országokat se tudtam azonosittani,igy megszünt szivük dobogni.Na de sebaj ,több veszett Mohácsnál .
Nem vezet jóra, ha abba a hitbe ringatjuk magunkat, hogy már végeztünk az élettel. Valahányszor úgy érezzük, hogy a történetünk már befejeződött, a sors rögtön készen áll, hogy megtréfáljon: új lapra fordítja életünk könyvét, és egy egészen más fejezetet mutat meg nekünk. De most újra itt és remélem rövid tanulás után ismét sikeres hóditó leszek.Sok minden megváltozott ,remélem a régi módi nem veszett még ki az emberekből ,mert előre elnézést kérek mindenkitől ,de azt hiszem tanácsokért zaklatni fogok pár embert. |
Sikeres interjú? Új munkahely? Több, mint kétszer annyi pénz és egy hihetetlenül jó társaság?
IGEN, IGEN, IGEN!!!!! :) :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Lakásvásárlás, jogsi, kocsi, lakásberendezés és lassan a gyerkőc :)
|
Quote:
Nem sok ez egyszerre? Így tényleg nem lehet Hódozni... :-) |
Quote:
|
Hex, sok sikert Nektek az életben! :)
|
1-2 het es koltozunk a sajat lakasunkba Menyasszonyommal, bankos vizsga sikerult, lassan a jogsi is megvan. hivatalosan ma kerem meg Parom kezet, a gyuruk is megvannak. :) Sinen van az eletem :) most nagyon boldog vagyok :)
|
All times are GMT +1. The time now is 22:10. |