![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A lépcső használatánál javaslom, hogy a határ valodi határ legyen, azaz a lépcső határig az adott db katona keljen, de, ha a felfedezésed átlépné a határt, akkor amennyivel átlépnéd, arra a részre már az emelt katonaszám legyen előirva! Igy nem fordulhatna elő, hogy azonos felfedezéshez, ha 2 lépésben inditom különböző katona mennyiség kellene, mint ha egyszere sikerülne elinditani a kör elején |
hy.
nagyjábol átolvastam ami eddig elhangzott, a számokkal nem vitatkozok, mert nem érint, ha tényleg 5k feletti lesz a nehezités. az az egy dolog nem világos számomra, hogy a javaslat szerint a felfedezett területtöl függ a költség. kérdés: ezt az uj szabály bevezetésekor kezdi el nekem számolni a rendszer, vagy tárolva van visszamenöleg? |
Ez is le volt írva párszor, visszamenőleges hatálya nem lesz a változtatásnak
|
Senki többet harmadszor?
Akkor most itt valamiből lesz valami, és ha igen, mi és mikor?:D:D:D |
Elég kevesen vannak a lépcsős megoldás ellen. Egyelőre az a nyerő. Még valaki?
Egyelőre itt tartunk katonaigény terén: http://forum.queosia.com/showpost.ph...&postcount=388 Pénz terén pedig ott, hogy nem áll meg a pénzszükséglet, hanem folyamatosan emelkedik, ahogy régen (nincs lépcsőzetes emelkedés, egyenletes van, a súgó mostani képlete szerint). Van-e még ez ellen nyomós ellenérv, vagy léphetünk tovább? :) |
Quote:
Ezzel a képlettel egy full felfedezés kizárólag aranyban számított ára: 1000 hekin - 1.000.000 3000 hekin - 27.000.000 5000 hekin - 125.000.000 10000 hekin - 1.000.000.000 !!! 15000 hekin - 3.375.000.000 20000 hekin - 8.000.000.000 arany + az aktuális katona mennyiség. Sztem ez megint picit meredek, bár ha mást nem zavar akkor engem sem fog :) Mindenképp drágítani szeretném én is az aranyban jelentkező költségeket, de mindenképp lineáris függvény szerint! |
Quote:
Nem igazán vagyok a lineáris függvények mellett, egy nagy országnak igenis kerüljön többe a felfedezés. Ha 20ezer hektáron felfedezni akar, akkor azt fizesse meg. Nem normális dolog 20ezer hektáron felfedezni. |
| All times are GMT +1. The time now is 10:17. |