Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Csillagkapu (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=83)

Ati 05-24-2010 10:56

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 253573)
Hány rész van még az évadból?

Még egy 2 részes befejező van hátra, aztán folyt köv októberben.

Ati 06-08-2010 10:25

És már csak egy rész. Tulajdonképpen egész izgalmasra sikerült a vége. Legalábbis idáig. :) Kíváncsi leszek a végkifejletre, jópár dolgot hagytak most függőben.

Fefe013 06-08-2010 10:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 255380)
És már csak egy rész. Tulajdonképpen egész izgalmasra sikerült a vége. Legalábbis idáig. :) Kíváncsi leszek a végkifejletre, jópár dolgot hagytak most függőben.

Most akkor hány részes? Most kezdem a 19.-et, de még egynek lennie kell... v nem?

Kezd engem is lekötni, voltak részek, amikre megmondom őszintén, h nem is emlékszem, de most már határozottan érdekel, h mi fog történni...

Ati 06-08-2010 11:02

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 255383)
Most akkor hány részes? Most kezdem a 19.-et, de még egynek lennie kell... v nem?

Kezd engem is lekötni, voltak részek, amikre megmondom őszintén, h nem is emlékszem, de most már határozottan érdekel, h mi fog történni...

20 részes, holnap adják a huszadikat. A 19. az a kétrészes befejezőnek az első része, úgyhogy sok nyitott kérdéssel zárul.

Bár szerintem ugyanez lesz az évad végén is. :)

Remedy 06-08-2010 11:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 255386)
20 részes, holnap adják a huszadikat. A 19. az a kétrészes befejezőnek az első része, úgyhogy sok nyitott kérdéssel zárul.

Bár szerintem ugyanez lesz az évad végén is. :)

Most epp mirol beszeltek?

En most kezdtem el nezni. Eloszor vmi regi filmet.

Aztan az sg-1 10 evadjat. Aztan meg egy filmet, vmi ladasat. Es letoltottem vmi continuumos filmet is.

Utana mit kellene nezni? Atlantist? :)

Ati 06-08-2010 11:34

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 255389)
Most epp mirol beszeltek?

En most kezdtem el nezni. Eloszor vmi regi filmet.

Aztan az sg-1 10 evadjat. Aztan meg egy filmet, vmi ladasat. Es letoltottem vmi continuumos filmet is.

Utana mit kellene nezni? Atlantist? :)

Amit akarsz. :)

Az Atlantis az párhuzamosan játszódik az SG1-gyel, egymás után nézve lesz pár értelmetlennek tűnő dolog benne, mert a történés az egyik sorozatból átmegy néha a másikba, szereplőkkel együtt. Ha ezeket nem egyszerre nézed, akkor először nem nagyon fogod érteni, hogy miről van szó, másodszor pedig értetlenkedsz majd, hogy dehát ezt már rég megoldátták a másik sorozatban... :) Ha helyes sorrendben nézed őket, akkor ez a probléma nem jelentkezik.

Most a Universe sorozatról volt szó, ez a többi után játszódik, most a többi sorozat már nem megy, csak ez. Célszerű ezt hagyni a végére, mert ha előbb nézed, akkor megintcsak nem fogod érteni, hogy melyik szereplő mi a fenét csinál éppen ott, ahol.

Valezius 06-26-2010 19:41

Érdekelne olyan emberek véleménye az évadról, akiknek annyira azért nem tetszett a sorozat az elején még, de tanúsítani tudják, hogy később felpörgött.

Én az első 5részt néztem meg, utána nekem elég is volt. De meggyőzhető vagyok a folytatásról ;)

Remedy 06-26-2010 19:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 255392)
Amit akarsz. :)

Az Atlantis az párhuzamosan játszódik az SG1-gyel, egymás után nézve lesz pár értelmetlennek tűnő dolog benne, mert a történés az egyik sorozatból átmegy néha a másikba, szereplőkkel együtt. Ha ezeket nem egyszerre nézed, akkor először nem nagyon fogod érteni, hogy miről van szó, másodszor pedig értetlenkedsz majd, hogy dehát ezt már rég megoldátták a másik sorozatban... :) Ha helyes sorrendben nézed őket, akkor ez a probléma nem jelentkezik.

Most a Universe sorozatról volt szó, ez a többi után játszódik, most a többi sorozat már nem megy, csak ez. Célszerű ezt hagyni a végére, mert ha előbb nézed, akkor megintcsak nem fogod érteni, hogy melyik szereplő mi a fenét csinál éppen ott, ahol.

Erre nem is valaszoltam, koszi.

Akkor megneztem egy osregi filmet, utana az sg-1.et vegig, majd az ark of truth ot es a continuumot.

Akkor Atlantis es Universe, es ennyi volt a csk? :)

Ati 06-26-2010 20:16

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 257100)
Érdekelne olyan emberek véleménye az évadról, akiknek annyira azért nem tetszett a sorozat az elején még, de tanúsítani tudják, hogy később felpörgött.

Én az első 5részt néztem meg, utána nekem elég is volt. De meggyőzhető vagyok a folytatásról ;)

Szerintem a közepe jó volt. :)

A vége NEKEM nem tetszett, talán azért, mert egész mást vártam az előző részek alapján, én más irányba vártam, hogy elmenjen a történet.

Ati 06-26-2010 20:16

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 257101)
Erre nem is valaszoltam, koszi.

Akkor megneztem egy osregi filmet, utana az sg-1.et vegig, majd az ark of truth ot es a continuumot.

Akkor Atlantis es Universe, es ennyi volt a csk? :)

A Universe még folytatódik.

All times are GMT +1. The time now is 20:55.