![]() |
Quote:
|
És már csak egy rész. Tulajdonképpen egész izgalmasra sikerült a vége. Legalábbis idáig. :) Kíváncsi leszek a végkifejletre, jópár dolgot hagytak most függőben.
|
Quote:
Kezd engem is lekötni, voltak részek, amikre megmondom őszintén, h nem is emlékszem, de most már határozottan érdekel, h mi fog történni... |
Quote:
Bár szerintem ugyanez lesz az évad végén is. :) |
Quote:
En most kezdtem el nezni. Eloszor vmi regi filmet. Aztan az sg-1 10 evadjat. Aztan meg egy filmet, vmi ladasat. Es letoltottem vmi continuumos filmet is. Utana mit kellene nezni? Atlantist? :) |
Quote:
Az Atlantis az párhuzamosan játszódik az SG1-gyel, egymás után nézve lesz pár értelmetlennek tűnő dolog benne, mert a történés az egyik sorozatból átmegy néha a másikba, szereplőkkel együtt. Ha ezeket nem egyszerre nézed, akkor először nem nagyon fogod érteni, hogy miről van szó, másodszor pedig értetlenkedsz majd, hogy dehát ezt már rég megoldátták a másik sorozatban... :) Ha helyes sorrendben nézed őket, akkor ez a probléma nem jelentkezik. Most a Universe sorozatról volt szó, ez a többi után játszódik, most a többi sorozat már nem megy, csak ez. Célszerű ezt hagyni a végére, mert ha előbb nézed, akkor megintcsak nem fogod érteni, hogy melyik szereplő mi a fenét csinál éppen ott, ahol. |
Érdekelne olyan emberek véleménye az évadról, akiknek annyira azért nem tetszett a sorozat az elején még, de tanúsítani tudják, hogy később felpörgött.
Én az első 5részt néztem meg, utána nekem elég is volt. De meggyőzhető vagyok a folytatásról ;) |
Quote:
Akkor megneztem egy osregi filmet, utana az sg-1.et vegig, majd az ark of truth ot es a continuumot. Akkor Atlantis es Universe, es ennyi volt a csk? :) |
Quote:
A vége NEKEM nem tetszett, talán azért, mert egész mást vártam az előző részek alapján, én más irányba vártam, hogy elmenjen a történet. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:55. |