Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Senki 01-02-2007 22:43

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 62398)
Dühöngök mert öcsém megitta az esti kakaómba valót, dühöngök, mert az utamba volt a számítógépasztal és most fáj a lábam és végül dühöngök, mert ma a világ összes nyűgét a "nyakamban" érzem...

ha gondolod osszad meg velem a nyűgöket, hogy én is vigyem egy kicsit helyetted, nehogy csak csupa rosszat tegyek a mai nap :)

Cassandra 01-02-2007 22:43

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 62399)
Akkor én küldök Neked egy zöldet!
Értéktelen, de nagy szeretettel küldöm, hogy jobb kedved legyen!
Szép estét!

Köszönöm, aranyos vagy.:)

Cassandra 01-02-2007 22:46

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 62400)
ha gondolod osszad meg velem a nyűgöket, hogy én is vigyem egy kicsit helyetted, nehogy csak csupa rosszat tegyek a mai nap :)

Ezeket a "nyűgöket" én okoztam magamnak. Nem akarom másra rásózni, csak jó volt kiírni. De azért köszi, jól esik, hogy gondoltál rá, még akkor is, ha csak futólag.:)

Senki 01-02-2007 22:55

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 62402)
Ezeket a "nyűgöket" én okoztam magamnak. Nem akarom másra rásózni, csak jó volt kiírni. De azért köszi, jól esik, hogy gondoltál rá, még akkor is, ha csak futólag.:)

ha a futólag azt jelenti, hogy eddig vártam a postodat, akkor jah :D:D:D:D:D ;):cool:

Cassandra 01-02-2007 23:00

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 62405)
ha a futólag azt jelenti, hogy eddig vártam a postodat, akkor jah :D:D:D:D:D ;):cool:

Mindenkinek vannak nyűgjei. Összeveszni egy baráttal, hiába várni egy másik hívását, más és a saját hibáimat kijavítani olyan nyűg, amit nem adhatok át másnak, bármennyire is szeretném.:o

Senki 01-02-2007 23:06

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 62406)
Mindenkinek vannak nyűgjei. Összeveszni egy baráttal, hiába várni egy másik hívását, más és a saját hibáimat kijavítani olyan nyűg, amit nem adhatok át másnak, bármennyire is szeretném.:o

érthető :) ilyesmit én se teregetek :)

Cassandra 01-02-2007 23:12

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 62407)
érthető :) ilyesmit én se teregetek :)

Nem baj, bármilyen rossz, ezt is túlélem.

karesz6 01-02-2007 23:14

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááá
Miért van az hogy egyszerre ütnek min 6 an???????????????? Pontosabban nem egyszerre. Napi bontásban közben rengés szárazvihar toli varigyilok meg minden ami kell. eddig 6 nap alatt 700 milkát vesztettem!!!!! Mit lehet ijenkor csinálni mert tuti nem szednek össze elég bizonyítékot ha jelentem. Mire jó ez????? Ne rajtam növeljék a morálukat. Komolyan amikor elfelejtettem leszabizni szilveszterkor és elvitték a tartalékaimat az jogos volt. Azt nem érzem szemétségnek. De amikor összesen 500karany 0 bála étel és 20k rúna van az orimban akkor miért kapok 1 nap 3 fosztit?????

Steve 01-03-2007 10:20

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 62409)
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááá
Miért van az hogy egyszerre ütnek min 6 an???????????????? Pontosabban nem egyszerre. Napi bontásban közben rengés szárazvihar toli varigyilok meg minden ami kell. eddig 6 nap alatt 700 milkát vesztettem!!!!! Mit lehet ijenkor csinálni mert tuti nem szednek össze elég bizonyítékot ha jelentem. Mire jó ez????? Ne rajtam növeljék a morálukat. Komolyan amikor elfelejtettem leszabizni szilveszterkor és elvitték a tartalékaimat az jogos volt. Azt nem érzem szemétségnek. De amikor összesen 500karany 0 bála étel és 20k rúna van az orimban akkor miért kapok 1 nap 3 fosztit?????

Nem feltétlen biztos bunker az a törp;)

Peter 01-03-2007 10:34

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 62409)
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááá

ha olyan a védelmed, hogy megtehetik, akkor miért ne rajtad növeljék a morált? :)

All times are GMT +1. The time now is 14:49.