Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Éjszakai védelem bevezetése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4778)

Sucó 09-18-2013 16:59

és ne a 420-l gyere mert elolvastam!
amiben leirtad hogy senkit se ér hátrány ha szabi alatt lejár a fajivari, mert a szabi miatt senki se lopható!
szeretném a kérdést feltenni. az elf lopható e szabi alatt??

Sucó 09-18-2013 17:04

Mit érsz el azzal, ha fenn van a sziszta szabi alatt? semmit
Mit érsz el azzal ha fenn a kulcs szabi alatt? semmit
mit érsz el azzal ha a nagy 0-k mögé bújsz szabi alatt?
Na akkor kinek is elöny ez?

Ati 09-18-2013 17:06

Komolyan arról vitáztok, hogy ha az elf faji varázslata az, hogy nem látszik a serege, akkor hátrány-e, ha ennek ellenére mégis látszik? Hogy hátrány-e neki, hogy ha nem akarja, hogy mások lássák a seregét, akkor nem mehet szabira?

Evidens dolgokon ne vitázzunk már. :)

Takanohana 09-18-2013 17:14

Quote:

Originally Posted by Sucó (Post 305257)
Ugyan magyarázd már el hogy miért is hátrány az ha leesik a fantomsereg szabi alatt!

Őszintén szólva gondolkodtam, hogy egyáltalán válaszoljak-e. De úriember vagyok :)

A faji varik előnnyel járnak. Mindegyik. A könyvtárkulcs például azzal, hogy nem lehet tekit lopni, ha fent van. A fantomsereg meg azzal, hogy nem látszanak gömbön az egységek, ha fent van. Azért is alkalmazzuk a faji varikat játék közben, hogy előnyünk legyen belőlük. A gnómnak szabi alatt mindegy, hogy fent van-e a könyvtárkulcs, mert a szabi miatt úgy sem lehet lopni tőle. Az elfnek nem mindegy, mert ami előnyt jelentett a faji vari játék közben, azt elvesztette a szabi alatt. Nem, nem lehet lopni az elftől sem szabi alatt, de nem is ez ellen véd a fantomsereg. Hanem a betekintés elől, amit viszont már lehet szabi alatt, ha leesett a faji vari.

Takanohana 09-18-2013 17:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 305260)
Komolyan arról vitáztok, hogy ha az elf faji varázslata az, hogy nem látszik a serege, akkor hátrány-e, ha ennek ellenére mégis látszik? Hogy hátrány-e neki, hogy ha nem akarja, hogy mások lássák a seregét, akkor nem mehet szabira?

Evidens dolgokon ne vitázzunk már. :)

Volt egy javaslat, hogy essenek csak le továbbra is a varázslatok szabi alatt, mert így az elf indokolatlan előnyhöz jut, ha nem esik le a faji varija. Én meg azt mondom, hogy eddig volt emiatt hátrányban az elf a többi fajhoz képest (akiknél nem számít, ha leesik szabi alatt a faji vari), ezért ellenzem a javaslatot.

none 09-18-2013 17:21

Quote:

Originally Posted by Takanohana (Post 305262)
Őszintén szólva gondolkodtam, hogy egyáltalán válaszoljak-e. De úriember vagyok :)

A faji varik előnnyel járnak. Mindegyik. A könyvtárkulcs például azzal, hogy nem lehet tekit lopni, ha fent van. A fantomsereg meg azzal, hogy nem látszanak gömbön az egységek, ha fent van. Azért is alkalmazzuk a faji varikat játék közben, hogy előnyünk legyen belőlük. A gnómnak szabi alatt mindegy, hogy fent van-e a könyvtárkulcs, mert a szabi miatt úgy sem lehet lopni tőle. Az elfnek nem mindegy, mert ami előnyt jelentett a faji vari játék közben, azt elvesztette a szabi alatt. Nem, nem lehet lopni az elftől sem szabi alatt, de nem is ez ellen véd a fantomsereg. Hanem a betekintés elől, amit viszont már lehet szabi alatt, ha leesett a faji vari.

viszont így "végtelen ideig" fent lehet az egy körös faji varázslat az elfen:)

Takanohana 09-18-2013 17:29

Quote:

Originally Posted by none (Post 305264)
viszont így "végtelen ideig" fent lehet az egy körös faji varázslat az elfen:)

Ami pont annyi előnyt ad neki, mint pl a gnómnak, hogy szabi alatt "végtelen ideig" lophatatlanok a tekercsei. Mellesleg minden faj faji varija "végtelen ideig" fent lehet, nem csak az elfé. Hogy a többieknél ez mindegy, mert a szabi úgyis helyettesíti? Hát pont ez a lényeg. Hogy eddig az elf nem élvezte ezt a kényelmet.

jampi 09-18-2013 17:41

na most akkor mi van ha latjak az elf seregeit szabi alatt?eplistat nem tudnak csinalni, lehet csak a barakok 60%-a van tele es maris rosszul szamolnak. eleg nevetseges dolgot probaltok meglovagolni.

Sucó 09-18-2013 17:44

Quote:

Originally Posted by Takanohana (Post 305266)
Ami pont annyi előnyt ad neki, mint pl a gnómnak, hogy szabi alatt "végtelen ideig" lophatatlanok a tekercsei. Mellesleg minden faj faji varija "végtelen ideig" fent lehet, nem csak az elfé. Hogy a többieknél ez mindegy, mert a szabi úgyis helyettesíti? Hát pont ez a lényeg. Hogy eddig az elf nem élvezte ezt a kényelmet.

Már csak 1 kérdésem van. Az elf tekercsei lophatóak e szabi alatt, ill a gnóm egységei láthatóak e szabi alatt?
mert ugyebár a gnómnak nagy előny a kulcs, ha játszik!
akkor miért is legyen előny az elfnek szabi alatt a fantomsereg?

Takanohana 09-18-2013 18:45

Quote:

Originally Posted by Sucó (Post 305268)
Már csak 1 kérdésem van. Az elf tekercsei lophatóak e szabi alatt, ill a gnóm egységei láthatóak e szabi alatt?
mert ugyebár a gnómnak nagy előny a kulcs, ha játszik!
akkor miért is legyen előny az elfnek szabi alatt a fantomsereg?

Tudod mit, van egy korszakalkotó ötletem, ami biztosan tetszeni fog az igazságérzetednek. Mivel az elf faji varija az, hogy nem láthatóak az egységei, de ezt szabi alatt elveszíti, legyen lopható a gnóm tekercse szabi alatt, ha leesett a kulcs. Na, mekkora ötlet?! Miért legyen előny a gnómnak a kulcscsal egyenértékű hatás a szabi alatt?

És megint visszajutunk oda, hogy nem a kulcs védi a tekiket szabi alatt, hanem a szabi maga. Az elf faji variját viszont nem helyettesíti a szabi. Ergo: hátrányban van.

De én itt befejeztem ezt témát.

All times are GMT +1. The time now is 07:17.