![]() |
Quote:
Sztem a fix hektárral kellene vmit kezdeni... Én el tudnám képzelni, hogy - A-ban lévő ori fordulhat: 1.000 játékidő + 336 kör 6.000 hektár felett - B-ben lévő, kapcsolt ori fordulhat: Ahogy jelenleg... Lehet, hogy ezzel többen gondolnák úgy: "lépek A-ból, B-ben nem akarok 2000 kört unatkozni, megyek szórakozok kicsit és 6k hekin túl szépen lelépek" sztem... |
Quote:
|
Én azt gondolom egy elérhető fix hekinél szerintem sokkal többen fordulnának a-ból, és nem kellene unatkozni 2000 kört b-ben.
Szerintem. Feltéve ha fordulás a célod, és nem a legnagyobb hódító akarsz lenni. :D |
aki nem a top peremén egyensúlyozik, hanem feljebb jött az nem akar lefordulni. ha 2 hét topban ücsörgéssel fordulhatna akkor minek menne magasabbra. ott van a top 100db ori akik közül nem nagyon jön le senki. ezek az orik sajna B-s ücsörgésre vannak kárhoztatva. jó nagy büntetés, pláne, hogy ezek az emberek tartják mozgásban a játékot minden szinten.
|
Quote:
Pool nem a top30-ban billeg. |
Quote:
B top30% ill. top22-15%-ában a legtöbb ori unatkozó, fordulásra váró elf bunker. Kérdem én.. mi értelme így játszani? A legtöbb ori tulaja ismerős arc, akikről tudom, hogy alsó szinteken egyébként aktív játékot játszanak.. |
Quote:
az egészet nem magam miatt találtam ki, hanem értetek :) aki nem érez és nem akar kihívást A-ban, azoknak jól jönne egy fix cél, amit elérve mehetnek... ki tudja, talán én is A-ból fordulnék B helyett, ahol 2k körből min 1.800 punnyadással telik... |
Quote:
imserőst meg nem ütök, akármennyire is unatkozom OFF mióta nincsenek ott Tibuék, szinte semmi üthető ori :D ON |
Quote:
akkor már mindjárt jobban hangzik az ötletem, nem? :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:43. |