Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hazban el nem fero lakosok szabin (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3990)

Padlócsempe 04-06-2010 11:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 247265)
Az viszont, hogy ugyanannak az országfelépítésnek több különböző pontszáma legyen, az már követhetetlen. Miért van most 3000 pontja, és miért volt az előbb még csak 2000? Amikor az országban az égvilágon semmi nem változott.

De változott: elment szabadságra, illetve visszajött szabadságra.

Ati 04-06-2010 11:18

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 247266)
De változott: elment szabadságra, illetve visszajött szabadságra.

Ettől kevesebb lakosa lett, más épületei lettek, vagy a seregösszetétele változott meg?

Dus 04-06-2010 12:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 247268)
Ettől kevesebb lakosa lett, más épületei lettek, vagy a seregösszetétele változott meg?

Ezt nem igazán értem. Akkor ennyi erővel kiszámíthatatlan az építés, meg a képezés/fokozás is, sőt, még az emberek bevándorlása...

Ugyan úgy, ha 500-al több népe lesz, és nem tudja, hogy az is növel a ponton, akkor nézni fog, hogy miért más a pontszáma, ugyan azok az épületei vannak meg...

Szerinted nem jó az a megoldás, hogy változzon szabi alatt az ország (emberek elmennek), nem jó az a megoldás, hogy ne változzon szabi alatt, de érjen kevesebb pontot, nem jó az, hogy ne számítson a topba. De az sem jó, ami jelenleg van...

Ha pedig azt akarjuk, hogy ne változzon szabi alatt az ország, akkor ne essenek le a védővarik, és ne menjen el a fölösleges egység sem. Mi az már, hogy én visszajövök szabiról, és hiányzik a seregem nagy része??

Szerintem bőven jó lenne, ha 100% foglalkozottságig elmennének az emberek...

Ati 04-06-2010 12:22

Lásd előző válaszaim ugyanezekre a témákra.

Padlócsempe 04-06-2010 12:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 247268)

Épp ellenkezőleg, több lakosa lett, ugyanis ahelyett, hogy elmennének az emberei, mikor nincs nekik hely, megmaradnak, ami pedig beleszámít a pontszámba.

Valezius 04-06-2010 12:30

Töröltem, mert hülyeség volt.

Pool 04-06-2010 14:46

Amit én írtam 9.52-kor az marhaság?

Pool 04-06-2010 19:39

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 247289)

Ennyire???? :eek:

Padlócsempe 04-06-2010 21:16

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 247289)

Akkor a szabisoknak csökkenne a topköre? Az nem lenne jó. Vagy ha nem csökken, akkor mi alapján vannak benne a topban, ha nem számítanak be a top számításába?

A legjobb ötlet szerintem egyértelműen a legelső, Remedy-é: menjenek el szabi alatt is az el nem férő lakosok, mert problémához és visszaélésekhez vezethet ha nem mennek el. Az én véleményem, hogy egyetlen egy komolyan vehető ellenérv sem érkezett, a többi ötlet pedig próbál csűréssel-csavarással valami megoldást találni, mert Atinak nem tetszik egy egyértelműen jó ötlet.

Ati 04-06-2010 21:18

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 247331)
menjenek el szabi alatt is az el nem férő lakosok, mert problémához és visszaélésekhez vezethet ha nem mennek el.

Ne menjenek el szabi alatt az el nem férő lakosok, mert problémákhoz és mégtöbb problémához vezet, ha elmennek. Okfejtést lásd előrébb.

All times are GMT +1. The time now is 10:10.