![]() |
Quote:
|
Quote:
de kéne vmi jó választ is találni :) az a válasz jobban teccett amiben vmi olyasmit irt ati hogy az ujak forumrajutása meg lessz oldva :) |
ezen a forumon is bárki olvasgathat tagság nélkul
vannak akik csak qukkolnak őket miért kell kirekeszteni ? mikor sose anyáztak csak egyszeruen szeretnek olvasgatni 2 kv kozott arwyl nem tudja kik a kukkolok lehet 2szer irtak 5év alatt és buntetlen előéletuek hogy kuldjon nekik meghivot ? nem kell mindent és mindenkit kriminalizálni legyen szolasszabadság rulez inkább (ugytudom ez egy alapvető emberi jog ) aki paréj tiltani kell ez hogy kriminalizálunk mindenkit ez egy tipikus xar magyar mentalitásu megoldás gyorshajtásét 300k forint meg viccescigiert börtön :) ez a nagy magyar demokrácia gyorshajtsál véletlen mert sietsz azt dongetni kell hogy odaérj valahova az apeh ráterheli a házadra aminek amugy is nyogod a részleteit azt már buktad is a házad :) szép mondhatom igy kell mindent megoldani bár gyanitom a gyorshajtások száma is csokkenni fog mint a kitiltásoké :) de mostmár nem csak a speedmocikkal lesznek rendszám nélkuli álmokfutók hanem 4keréken is divatba jon majd az elhagyott rendszámtábla esete :) |
Quote:
és mégis minden forumra bejutottam :) még a bizonyos 4-M forumra is ahonnan pont az elmult hetekben tiltottál ki 5korre :D ugyhogy még mindig nem értem a sima olvasgatokat miért kell kirekeszteni a forumokrol mikor pl az ilyen vadak is bejutnak mint én :D aki nem tudja elfogadni és felfogni hogy vannak határvédok és határok az also 3 szinten az neharagudj de nem való anarchba :) minden szinten max foldel lehet lépni határsértés nélkul :) tenyleg van hogy rámozdulnak valakire tobben is az pl nekem sem tul szimpatikus dolog sztem is az a legény aki egyedul rendezi a konfliktusokat de sajnos nem lehet vele mit csinálni hogy vannak ilyenek is sajnos |
Az anarch és a normál közös fórum különválasztása NewJackCity hsz-ai után abszolút reálisnak tűnik. Valóban nem szeretnék anarchos gömböket és piaci adatokat nézegetni a közös fórumon. Meg persze a felét nem is értettem.. pl határ, meg határvédő :D nem csoda, hisz sosem játszottam az anarchban :)
|
bocsi az off-ért de igy tobb érv osszejott :)
|
akkor javítokkicsit:)
Quote:
Szóval törpe biztos ismerős, minden régi és sok új anarchos benne van sztem. Anarchista központ Gee által (Http Geeforce néven irogatott itt, sztem őt is ismered,más nem az írásaiból külsőn, sztem minden régi és sok új anarchos, vmint normálosok is tagjai.Sztem eddig ez a legnagyobb taglétszámú,azért mondom eddig, mert remélem beelőzöm:)) Kibeszélgetőbe igyekszem sokakat meghívni, főleg anarchosokat, mer én csak őket ismerem, de asszem eddig a második legnagyobb taglétszámú anarchban. Sok régi és sok új anarchos tagja van. A Belas féle anarchista fórum szintén minden régi anarchos tag sztem, bár azt nem látom, mer ott nem vagyok modi, de Belast biztos ismered, ő is régi harcos. Nála is érdeklődhetsz. Újakat is vesznek fel, mer engem is felvett 1 éves újnak mondható multammal:)) hirtelen ennyi, h melyikben kik vannak. Újításról meg annyit, ha érdekel vkit a véleményem, h Arwil naggyon ügyesen kigondolta sztem a megoldást, kicsit olvassatok vissza. Annyiban télleg rossz a rendszer h minden orit külön hívogatni, modik esetleg vissza is élhetnek jogukkal (bár mér tennék?) és h nem látni anarchban vérdíjasokat,védetteket,és átrakottakat is szarul teszi be, egyesével, amitől igen hosszú lesz a fórum. de ez kisebb gond. A nagy az, h az újak,átrakottak a kutyához nem tudnak hozzászólni, amíg nem csinálnak maguknak fórumot és vaktában hivogatnak orikat. Ezt viszont az Arwil féle javaslattal ki lehetne küszöbölni. (olvass vissza) Nagy előnynek tartom viszont, hogy nem csak egy csopiban lévők tudnak beszélgetni egymással, és nem kell átugrálni egyik oriból a másikba, ha orijaid szerepelnek a sok fórumon. Csak ahhoz sok sok meghívótkell kiküldeni sajna. Csak összegezni kellene mi szolgál előnyére és mi hátránya az új rendszernek, és kiderül h mimaradjon, mi változzon, mi szünjön meg. na ennyi, kacsints ha egyetértel:) |
"arwyl nem tudja kik a kukkolok lehet 2szer irtak 5év alatt és buntetlen előéletuek hogy kuldjon nekik meghivot ? "
szól, hogy küldjek neki és küldök, de tudom, hogy sokan nem használják a fórumot, így nem fogom azt csinálni hogy megyek végig a pontlistán és hívogatok meg mindenkit :) persze továbbra is javaslom a régi rendszer visszaállítását :) |
Quote:
|
Quote:
de ez olyan hogy vagy rájonnek vagy nem sztem leragadnak a kulson azt hiszik ez a rendes forum azt nem fog frissulni a belső forum uj arcokkal nekem is a régi jobban tetszett de akár az ujat is lehetne normális szintre fejleszteni |
All times are GMT +1. The time now is 14:44. |