Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Viccek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Viccek-bármi jöhet (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=252)

Ditke 01-17-2007 19:24

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 66587)
Van egy-két jó pedig. A háziorvosom nagyon jó fej. Elég laza, szivarozik a rendelőben, a helyi vadásztársaság oszlopos tagja, és inkább a természetességre esküszik, még eddig soha nem írt fel rubophennél komolyabb gyógyszert (mondjuk nem is volt víruson kívül komolyabb bajom-hála a jó égnek:)).

azért ellenőrizd le, hogy van -e érvényes engedélye, mert a Rubophent nem kell felírni, vény nélkül kapható(február 15-ig) :) természetességre esküszik? :D :D :D :D :D hát elég természetes, hogy egy orvos a rendelőben szivarozik :D :D :D :D :D

tdomo 01-17-2007 19:37

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 66598)
azért ellenőrizd le, hogy van -e érvényes engedélye, mert a Rubophent nem kell felírni, vény nélkül kapható(február 15-ig) :) természetességre esküszik? :D :D :D :D :D hát elég természetes, hogy egy orvos a rendelőben szivarozik :D :D :D :D :D

Ez igaz, még sosem kérték el a receptet amit írt, ennek ellenére mindig megírja:). Engedélye meg tuti van, szerintem még jó orvos is. Azért vannak emberek, akik komolyabb nyavajákkal mennek oda és komoly gyógyszereket kapnak, vagy szakorvosra beutalót.:)
A természetességet arra írtam, hogy vírusos fertőzésekre nem feltétlenül ír fel antibiotikumot.
Nah inkább írjunk vicceket...

Ditke 01-17-2007 19:39

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 66607)
A természetességet arra írtam, hogy vírusos fertőzésekre nem feltétlenül ír fel antibiotikumot.

Valószínűleg azért, mert nem arra való :) :) :)

Ditke 01-17-2007 19:44

Éjjel kirohan a konyhába az asszony, és azt kérdezi:
– Mi ez az üvöltés?
Erre a férj:
– Hát a nádifarkas!
– Dehát erre nincs is nád!
– Éppen ezért üvölt.

Ditke 01-17-2007 19:47

Tévékvíz: – Ön tehát mindent tud a fociról?
– Igen.
– Nos akkor árulja el nekünk, hogy hány lyuk van a hálón...

tdomo 01-17-2007 19:47

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 66611)
Valószínűleg azért, mert nem arra való :) :) :)

Igazad van, én kevertem el. Még jó, hogy nem orvostanhallgató vagyok.

Kisgyermek kérdi az apját:
- Apu, engem a gólya hozott?
- Igen kisfiam.
- És Anyu régebben jól nézett ki?
- Igen.
- Akkor miért a gólyát csináltad fel?

Ditke 01-17-2007 19:51

Felszáll a vámpír a buszra, a hátán egy hatalmas koporsó. Az egyik utas nagyon nézi, le nem veszi róla a szemét. A vámpír türelmes egy darabig, majd ingerülten megkérdezi: - Mi van ember, nem láttál még ételhordót???

Ditke 01-17-2007 19:52

Fiatal középvezető késő este éppen indul haza az irodából, mikor látja, hogy a vezérigazgató az iratmegsemmisítő mellett áll egy papírral a kezében. A főnök aggódó arccal így szólt hozzá: – Ez egy nagyon kényes, fontos dokumentum, és a titkárnőm már hazament. Be tudja nekem kapcsolni?
– Természetesen – mondja a srác, és örül, hogy jó pontot szerez a főnöknél. Bekapcsolja a gépet, belerakja a papírt, és megnyomja a start gombot.
– Nagyon köszönöm – mondja a főnök – két másolatot szeretnék...

Krin 01-18-2007 13:26

Szenilis nagypapa régi vadászélményeiről mesél az unokáknak.
- Az erdőt járva elém kerül egy vad, gyorsan célzok, leterítem, kikanyarítom, az egyik combját feldobom a vállamra. Alig néhány lépés után újabb vad tűnik fel, arra is gyorsan célzok, leterítem, kikanyarítom, az egyik combját feldobom a másik vállamra....
Közben csenget a postás, nagypapi kimegy, átveszi a küldeményt és visszaül az unokákhoz. A gyerekek unszolják, hogy meséljen tovább.
- Hol is tartottam, gyerekek?
- Ott, hogy mindkét válladon volt egy comb.
- Ja, igen! Én meg csak nyaltam, csak nyaltam....

Viz 01-18-2007 17:54

Quote:

Originally Posted by Krin (Post 66786)
Szenilis nagypapa régi vadászélményeiről mesél az unokáknak.
- Az erdőt járva elém kerül egy vad, gyorsan célzok, leterítem, kikanyarítom, az egyik combját feldobom a vállamra. Alig néhány lépés után újabb vad tűnik fel, arra is gyorsan célzok, leterítem, kikanyarítom, az egyik combját feldobom a másik vállamra....
Közben csenget a postás, nagypapi kimegy, átveszi a küldeményt és visszaül az unokákhoz. A gyerekek unszolják, hogy meséljen tovább.
- Hol is tartottam, gyerekek?
- Ott, hogy mindkét válladon volt egy comb.
- Ja, igen! Én meg csak nyaltam, csak nyaltam....

Eh:) Ez tetszik:)

All times are GMT +1. The time now is 14:44.