![]() |
Quote:
|
Quote:
A természetességet arra írtam, hogy vírusos fertőzésekre nem feltétlenül ír fel antibiotikumot. Nah inkább írjunk vicceket... |
Quote:
|
Éjjel kirohan a konyhába az asszony, és azt kérdezi:
– Mi ez az üvöltés? Erre a férj: – Hát a nádifarkas! – Dehát erre nincs is nád! – Éppen ezért üvölt. |
Tévékvíz: – Ön tehát mindent tud a fociról?
– Igen. – Nos akkor árulja el nekünk, hogy hány lyuk van a hálón... |
Quote:
Kisgyermek kérdi az apját: - Apu, engem a gólya hozott? - Igen kisfiam. - És Anyu régebben jól nézett ki? - Igen. - Akkor miért a gólyát csináltad fel? |
Felszáll a vámpír a buszra, a hátán egy hatalmas koporsó. Az egyik utas nagyon nézi, le nem veszi róla a szemét. A vámpír türelmes egy darabig, majd ingerülten megkérdezi: - Mi van ember, nem láttál még ételhordót???
|
Fiatal középvezető késő este éppen indul haza az irodából, mikor látja, hogy a vezérigazgató az iratmegsemmisítő mellett áll egy papírral a kezében. A főnök aggódó arccal így szólt hozzá: – Ez egy nagyon kényes, fontos dokumentum, és a titkárnőm már hazament. Be tudja nekem kapcsolni?
– Természetesen – mondja a srác, és örül, hogy jó pontot szerez a főnöknél. Bekapcsolja a gépet, belerakja a papírt, és megnyomja a start gombot. – Nagyon köszönöm – mondja a főnök – két másolatot szeretnék... |
Szenilis nagypapa régi vadászélményeiről mesél az unokáknak.
- Az erdőt járva elém kerül egy vad, gyorsan célzok, leterítem, kikanyarítom, az egyik combját feldobom a vállamra. Alig néhány lépés után újabb vad tűnik fel, arra is gyorsan célzok, leterítem, kikanyarítom, az egyik combját feldobom a másik vállamra.... Közben csenget a postás, nagypapi kimegy, átveszi a küldeményt és visszaül az unokákhoz. A gyerekek unszolják, hogy meséljen tovább. - Hol is tartottam, gyerekek? - Ott, hogy mindkét válladon volt egy comb. - Ja, igen! Én meg csak nyaltam, csak nyaltam.... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:44. |