Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tippek törpe országoknak... Stratégiák törpékkel... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=167)

Dragi 11-15-2010 16:43

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 270945)
szerintem te vagy a hulye, ha nem fogod fel a kerdesemnek ertelmet, szerinted az lbeli orimra gondoltam?
a,ugyis mintha arrol lett volna szo hogy Dragi szovijei nem szolnak ebbe bele, meg ugysem hogy segitest kuldenek, hat nem igy tortent, ennyit a fair jatakrol amit muveltek

fair játék ?:) Semmi nem volt lebeszélve mikor te elkezdtél gyújtogatni meg varit ölni :) aztán kijöttél 1 sereggel :) Te támadtál először nem voltál a védtelen ártatlan kis mf-ecske akit a szövi kezdett el bántani :)

Jah és amúgy senki nem szólt bele az első ütésváltásba onnantól meg semmi ellenreakciód nem volt. Hexnek meg úgy tartotta kedve hogy megütöget téged egy kicsikét :)

Ati 11-15-2010 16:43

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 270945)
szerintem te vagy a hulye

No ezt meg végképp nem kellene... Mások ne piszkáljanak, de Te simán osztod másoknak azt, amit ők Veled ne tegyenek...

Ildee 11-15-2010 18:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 270948)
No ezt meg végképp nem kellene... Mások ne piszkáljanak, de Te simán osztod másoknak azt, amit ők Veled ne tegyenek...

nem en kezdtem, az orijaimba is kaptam par uzit hasonlo szavakkal, erdekes hogy azert nem jar semmi bunti

Ildee 11-15-2010 18:09

es zsived joga kitiltani, bar atirtam enyhebbre, de akkor bizom benne h nem kivetelezel, es velem egyutt azokat is tiltod akik hasznaltak ezt a ronda szot

Dragi 11-15-2010 18:10

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 270949)
nem en kezdtem, az orijaimba is kaptam par uzit hasonlo szavakkal, erdekes hogy azert nem jar semmi bunti

nem unod még? mer én már nagyon. Olyan nyugodalmas az a pár nap amikor eltűnsz nem akarsz egyszer úgy eltűnni hogy vissza se jössz ?

Ati 11-15-2010 18:26

Quote:

Azokat nem gondoltad bántónak, vagy sértőnek, így nyilván nem kell értük a büntetés. Itt viszont az ilyen személyeskedéseket most már tényleg kéretik mellőzni. Köszönöm.

Dew 11-15-2010 19:25

Quote:

gondolom Atinak van jobb dolga is, mint egész nap üzeneteket bújni... nem dísznek van ott a "Nem elfogadható hangnem jelentése a supportnak" felirat, ha úgy érzed bánt, akkor kattints rá a végén az "itt" szócskára.

Dew 11-15-2010 19:31

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 270941)
The Following 2 Users Say NO Thank You to Ildee For This Un-useful Post:
Dragi, vityu

neketek meg mi nem tetszik? valahol kerdezni is kell az ilyen bena kis kezdoknek mint en

talán a sereggyilkolásos tolvajakció nem kifejezetten törpe stratégia... ez lehet az ok amiért többeknek nem tetszik, hogy ide írtál... hiába vagy "amúgy is törpe"... ha én óriás vagyok az 1/A-ban attól még nem az óriás startégiák topicban fogom megkérdezni, hogy hogy kell klánütést indítani, vagy mennyibe kerül a rakát x. szintjének a fenntartása....

Hex 11-15-2010 19:35

Quote:

egy: nem hülyéztelek le
kettő: azt írtam, hogy hagyj már békén a hülyeségeiddel amikor elkezdtél nagy mellénnyel írogatni, hogy tanuljak meg számolni :D
három: magamra nézve sértőnek éreztem volna, hogy egy kv előtt 5mp-el indított sereghez ne küldjek helpet (kv előtt 5mp-el sosem szoktam távolt nézni, belőled kinéztem, hogy nem tudsz indítani)
négy: tudtommal nem szabálytalan egy szövinek mf-et ütni
öt: nem volt lebeszélve semmi, ez is sántít
hat: ne hazudozz

Szitakötő :) (#593880) országának küldött üzenetek:
persze-persze, arról vagy híres
2010-11-15 16:25:22

no mi van előmerészkedtél? :D na ugye hogy jól számoltam :D
2010-11-15 14:34:32

Mielőtt nagy arccal írogatnál valakinek, számolj utána :D mindenképpen bementem volna. XD nagy mellényed van, de tudás nincs mögötte
2010-11-10 14:20:27

fejezd már be a hülyeségedet. Örültem, hogy mhelyről indítani tudtam, amúgy meg törődj magaddal. na pá. két körös voltál, valszeg készültél Dragi ellen, megelőző csapás. Ennyi

ha tiltás jár érte elfogadom, bár szerintem nincs olyan benne

Ati 11-15-2010 19:44

Térjünk vissza a törpékhez. :)

All times are GMT +1. The time now is 14:44.