Quote:
Originally Posted by taszi
(Post 229767)
pfff....
kevesebb az egység ergo nem éri meg mészárolni???
ember olvasod te miket írsz??
szárazvihar,kati és vari gyilok,tolimérgezés,mészárlás ezek szerintem mind rendkívül hatékony módszerek bármelyik hv-ban,és az arénában!
amennyiben nem akarsz túlságosan eltávolodni a célponttól nem is nagyon érdemes más akciókat indítani;)
persze azért taníts csak mester:)
|
Először is, én nem ilyen hangnemben írtam neked.
Azt hiszem nagyképűség nélkül állíthatom, hogy lehet több Hétvégit játszottam, mint te, az eredményekről nem beszélve.
1. Szárazvihar: A Hétvégiben 99%-ban a foglalkoztatottság 35-70% között alakul, hogy minél többet tudj képezni, a vihar nem hatásos, a száraz sem, mivel nem érinti a Törpét pláne, hogy szinte mindig kint a sereg, így ugye még kevesebb az ételfogyasztás.
2. Kati és varigyilok, és tolimérgezés: A Hétvégiben általában szinte semmi 100 körüli toli és 200-400 vari van, mi a fenét gyilkoljak, 4 tolit, meg 20 varit? Ja, és a kis csoportlétszám miatt, csak a közvetlenül alattad, vagy feletted lévőt tudod akciózni tolival.
3. Miért ne akarnék eltávolodni a célponttól Hétvégiben, amikor 2 és fél nap az egész játék, és azzal, hogy egy orit mészárolok teljesen fölöslegesen, ahelyett, hogy inkább földelném, más földel mást, vagy akár őt és ezzel beelőz engem is.
4. Szívesen tanítalak, mert úgy látom van még mire. .:D