![]() |
Quote:
egy kérdésem lenne mennyire jelentős a gabona, és a nyersi a piacon? mert azért kis csoportban ezekkel könnyen meg lehet szívatni egy tf, és viszonylag gyenge védelmű orit.. |
Quote:
a többi nyersanyag miért érdekes? egyébként nem olcsóak 5-ös szinthez képest, kő 2500-3000 a többi irreleváns ja és 1300-an vannak kb a csopiban ja a szövit meg poénból írtam :) |
Quote:
nekem nagyon úgy tűnik, de lehet, hogy tévedek, a h5tools egészen egyszerűen rosszul számolja a mágikus védelmet 40 feles templom egyáltalán nem fogja meg a 25%-os óriás varit, jó, ha a 21-22%-ostól véd (moráltól függően) hehe szerencsére erre nem abból jöttem rá, hogy leárottak ;) nem akarom a h5tools felé elkanyarítani a topicot, de kíváncsi lennék feltűnt-e másnak, ill. igazam van-e, csak mert nagyon nem mindegy :) köszi |
Quote:
Feles: 35% teki, 20% pajzs, együtt 62% többlet Óriás: 45% teki 10% faji, együtt 59,5% többlet :) |
Quote:
a 10327 megfog egy 24-25 % -os óriást a 9072 pedig távolról sem ilyen esetben elég nagy meglepetés érhet |
Quote:
Tehát 20% feles templom nem fog meg 25% óriást... (egy 20%-ost még éppen, persze papíron:D) |
Quote:
hogy nem fog meg, de a h5tools szerint meg igen! ezért írtam, hogy szerintem a h5tools rosszul számol, és te ezt erősítetted meg, még ha közvetve is :) mert az éplistát amit adtam, h5tools alapján számoltam, tehát hibás, erre akartam utalni :) |
Ha vágod a képleteket, akkor csináld meg excellbe a saját h5tools-odat. :)
|
h5tools-ban azért akadtak bőven hibák, ha jól emlékszem:)..
szerintem is ésszerűbb magadnak megcsinálni excelben, azzal is fejlődik az ember, vagy a papír ceruza módszer se rossz:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:13. |