![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Akkor most hogy is lessz az? Mindenki elbújik és szégyenlős magányban fogja eltölteni a 3napot? :D
Jut eszembe... mondták páran, hogy vigyek zenét. Viszek én, csak jó lenne tudni mit... kb úgy mégis :) Moncsi valami Bétóveneket emlegetett, de tán ne öltönybe + nyakkendőbe menjek papszigetre komolyzenét halgatni :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Értettem mit mondtál.;) ) |
Quote:
Kénytelen voltam venni egy új hátizsákot, hogy belepakolhassam magam, mert ami volt az szűkösnek bizonyult-leteszteltem :) Utazótáskát + ... áááh, attól lustább vagyok, hogy azt cipeljem :D Naon baba :D |
Quote:
Elég nagy biztos az a hátizsák? belebujtál? :rolleyes: 4 nap viszont gyorsan el fog rohanni, ezért jó lenne a pénteki indulósokkal egyeztetni :) Ki mikortól érne rá, ill az Árpád-hídhoz :) Én kb fél 10-ig dolgozom :) A busz ill táskacipit kellene megszerveznem :) |
Quote:
Én csak szombaton megyek ki...:) Jut eszembe, lehet, hogy egyszerüen csak áttekerek (bár most erre kevés az esély, hogy sikerül.) , mert légvonalban itt van a szomszédban, BKV-val át kell menni a fél városon, hogy odajussak.:) |
Ejj az a BKV :p Én BMW-vel fogom átszelni Budapestet :D
Azt, hogy mikor továbbra sem tudom :) Ebéd előtt tutira nem érkezem...szerintem a kora délutáni órákra helyezhető az érkezésem, aminek tiszteletére nem megfeledkezni a malájokról + a rézfúvosokról :p :DDDD |
All times are GMT +1. The time now is 19:17. |