Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Román 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1370)

Robin 11-15-2007 19:03

Quote:

Originally Posted by Sutir (Post 135886)
Bocsánat Robin. :) Beszélek össze-vissza... :) De jó tanárom volt, ööö kis is volt az? :eek: :p

Talán én össze-vissza beszélek? Na mert miértis?

Sutir 11-16-2007 06:47

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 135887)

Akinek nem inge,...?!? :p :rolleyes:

Hege 11-16-2007 21:55

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 135887)

Igen!! Mikor veled beszéltem más volt a vélemyényed, mint amiket a fórumra írsz! Csak nemtudom miért kellett a sok mellébeszélés az elején. Ott szívtuk meg, h adtam a szavadra. Kár volt.... :mad:

ErdelyMagyaria 11-17-2007 14:15

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 135869)
kb 2hét múlva pont 1 éve vagyok az A-ban, ebből csak pár nap volt szabi ha jól emléxem. Ha valaki ilyen régóta van itt, akkor az tudja hogy nem volt olyan hogy "tiétek a csopi". Mi jobban alkalmazkodtunk, és tudtuk mit kell tennünk hogy ott legyünk ahol. Nem oylan klánokban voltunk ahol a klántagok mind más irányba mentek. Minden orit és minden klánt le lehet szedni, függetlenül a tartalékoktól, de ehhez idő kell. És mint tudjuk SZK-n jobb lenni és nem játszva ott lenni mint játszani és menni előre.
(és nem kérek olyan reakciót hogy de nem lehet másnak játszani A-ban...)

Arrakis most a 9. helyen van, nem fogjuk leütni, ha fel tud jönni a top 30-ba akkor had forduljon. (ha jól emléxem ő is nagyon régóta van itt)

Szóval köszi mindenkitől, de nem "miénk a csopi"...

Ugye Robin csak vicceltel itt?
függetlenül a tartalékoktól????? Te biza hany eves vagy Robin? Meg hiszel a mesekben?!?! En mar nem!

Hat erdekel h ezzel mit is akartal mondanni Robin...
Nem akarok semmit sem felreertelmezni ugy h megvarom amig tisztazod h mit is akartal ide irni...

Arrakis most a 9. helyen van, nem fogjuk leütni, ha fel tud jönni a top 30-ba akkor had forduljon. (ha jól emléxem ő is nagyon régóta van itt) ....

Nagyon szeretnek hinni neked de valahogy ezt mar nem megy...
Es igen a tietek a csopi es ezert csak gratulalni akarok, nem szemrehanyas, csak azert megis megegyszer megkerdek valamit:
függetlenül a tartalékoktól?

Ha igennel felelsz akkor te tenleg nem vagy eszednel ember... mar bocsass meg nekem ezert... csak azt merd fel h mi legnagyobb sereget amit osszeszedtunk a klanuteshez az 415k lo volt.... es ti 500k lovat fokoztatok le csak pontszam novelesre...

Kerlek ird azt h tulzok az 500k loval... Nagyon kerlek ird azt!

Peti 11-17-2007 16:06

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 136088)
Ugye Robin csak vicceltel itt?
függetlenül a tartalékoktól????? Te biza hany eves vagy Robin? Meg hiszel a mesekben?!?! En mar nem!

Hat erdekel h ezzel mit is akartal mondanni Robin...
Nem akarok semmit sem felreertelmezni ugy h megvarom amig tisztazod h mit is akartal ide irni...

Arrakis most a 9. helyen van, nem fogjuk leütni, ha fel tud jönni a top 30-ba akkor had forduljon. (ha jól emléxem ő is nagyon régóta van itt) ....

Nagyon szeretnek hinni neked de valahogy ezt mar nem megy...
Es igen a tietek a csopi es ezert csak gratulalni akarok, nem szemrehanyas, csak azert megis megegyszer megkerdek valamit:

Ha igennel felelsz akkor te tenleg nem vagy eszednel ember... mar bocsass meg nekem ezert... csak azt merd fel h mi legnagyobb sereget amit osszeszedtunk a klanuteshez az 415k lo volt.... es ti 500k lovat fokoztatok le csak pontszam novelesre...

Picit félre értetted Sanyi, mi sohasem fokoztunk 500k lovat, amikor volt a kiválás akkor összesen az egész klánnak 600k lova volt, s 20k katit fokoztunk el hogy 2 körösek legyünk, s az egyik ütésnél engedtünk el 180k lovat mert ütés után a másik klán 2 körre lett tőlünk, egyébként elötte kb 200k pacival csorgattatok meg bennünket :)

nem akarok megint kitérni a tartalékokra de igenis számítanak! de nekünk se volt mindig több milla katink, nekünk se volt több100 millió nyersünk,

júlis 15.én vagy mikor léptem fel a klánba, kb elötte 1 hónappal lett a 2 klán összevonva s mikor én beléptem a tartalékunk annyi volt hogy sereget tudtunk cserélni nálam, talán elötte a piacon semmi sem volt

ErdelyMagyaria 11-17-2007 16:17

En ezt Robintol akarom hallani h nem volt 500K lo felaldozva ahoz h 2 utest veghezvigyenek...
Ennyit szeretnek hallani h volt vagy nem osszesen 500k egyseg lefokozva pontszamnoveles celjabol?

Peti 11-17-2007 16:22

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 136107)
En ezt Robintol akarom hallani h nem volt 500K lo felaldozva ahoz h 2 utest veghezvigyenek...
Ennyit szeretnek hallani h volt vagy nem osszesen 500k egyseg lefokozva pontszamnoveles celjabol?

ne Robitól kérdezd, mert ő aludt mikor volt az ütés tőlem kérdezd, ugyanis az ütést én csináltam amikor fokozni kellett, mert Arwyl gépe belassult, Arwyl 10k katit, én is 10k katit fokoztam, így jött ki a 20K,

ErdelyMagyaria 11-17-2007 16:26

Ha igy volt akkor bocsanatot kerek toled es Robintol is ebben az ugyben!
Nekem nem igy szoltak az infok amiket kaptam...

Peti 11-17-2007 16:32

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 136109)
Ha igy volt akkor bocsanatot kerek toled es Robintol is ebben az ugyben!
Nekem nem igy szoltak az infok amiket kaptam...

igen így volt mert 1x fokoztunk csak az első ütésnél, mert a golden alatt 12500 ponttal voltunk így 20k katit fokoztunk hogy 2 körre legyünk,(200k pacit itt elengedtünk ez innen kimaradt ) ekkor bevertük őket 2 sereggel, de ütés után 2 körre lett a renegátul ekkor őket vertük be gyorsan mielött ők jöttek volna, utána így voltunk 3 napig, a renegatul tagot vett fel így 120k pontra került elénk, ekkor bevettük Tibit aki 113k ponton volt így egyből 2 körösek lettek, s ekkor vertük be őket, utána ti lettetek volna a sronhozzárok kellett volna kb 50k katit fokozni de ti szétmentetek, így arra nem volt szükség

Remedy 11-17-2007 16:38

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 130327)
Bizony! Az első ütés(eke)t ő indította, mert hajnalban meghalt a netem. :)
De a másodikat már én indítottam. Igaz 300k lóba került... de ez jellemző rám :D

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 130378)
mi azzal a 300k pacival kb 200 hekit fedeztünk volna fel

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 136108)
ne Robitól kérdezd, mert ő aludt mikor volt az ütés tőlem kérdezd, ugyanis az ütést én csináltam amikor fokozni kellett, mert Arwyl gépe belassult, Arwyl 10k katit, én is 10k katit fokoztam, így jött ki a 20K,

Aha. Tudod, az a baj ezzel a kulso forummal, hogy visszaolvashato... :P

All times are GMT +1. The time now is 08:06.