![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De most igy elgondolkodva hmm lehet jobban járok ha a háborunak vége akkor megkérdezem tőle megint miért és ami kárt okozott azt vissza adom ez szabályos remélem:D |
Quote:
Multira pedig, idezem: Ha valakiről feltételezem, hogy csal, azt hogyan jelezhetem felétek? Rendszerünk folyamatosan ellenőrzi a játékban résztvevő összes országot, így ha valaki több országot irányít szabálytalanul, akkor előbb-utóbb, amint megfelelő mennyiségű bizonyíték rendelkezésre áll, az illető ország automatikusan az anarchista csoportba kerül. Ez az adatgyűjtési és áthelyezési rendszer teljesen automatikus, ez alól nincsenek kivételezett országok, így külön nem szükséges jelenteni, ha valakit több ország irányítása miatt gyanúsnak találsz. |
Életem köszönöm hogy te is segitesz de sztem tényleg megfogom oldani:D
Nem vagyok azért olyan kis szende nyuszi remélem elöbb avgy utobb de megoldom addig meg lesz ami lesz:D |
Csak kérdem.
Mi az a törlésig ütés??? Ütöm és utána törlöm?:D Vagy, ha ő törli az orit, akkor kérte rá valaki? Nem igazán vágom:( Vagy csak a mentálisan fáradékonyakat védi ez a szabály? Mert akkor van egy javaslatom: pontlistában jelöljék őket MF betűkkel, szigorúan nagybetűkkel, nehogy valaki magányos farkasnak gondolja őket:) állástfoglaltam, UFF:D |
a törlésig való rengetéshez új topic kellene?
Vagy írhatok ide? :) |
Quote:
szép is lenne, ha átkerülnének a mutlisok, és nem lennének kivételezett országok :rolleyes: |
Nos akkor írok:)
Hallgatás belegyezés: Nos kaptam egy levelet, kedves ellenfelemtől, h ő most ujraindul mert én szét rengettem azzal a npai 2-3 rengéésel amit tettem ellene, azért mert lopkodott és vitt is cuccot... De mivel 4 körre került és figyelek a dolgaimra nem éri meg neki és jött a levele... vmi új szabályra hivatkozott ( tudtommal nincs új szabály:rolleyes: ) Majd nem válaszoltam , vagyis rengettem 1 nap kihagyás után amig azon gondolkodtam ,h mi lesz velem... Erre lelopott.. és így tovább.. Node ha nem lop és én folytatom ... ő ujraindul... Én meg repülök??? :rolleyes: Szval jó lenne ha értesítést kapna az érintett, h jelentették a tetteit és , h nem illegális amit tesz... |
All times are GMT +1. The time now is 20:27. |