Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tényleg halálra van ítélve? avagy minden ami zombi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=116)

Valezius 03-18-2008 17:05

Hát ez érdekes.

Na ez se ide tartozik, de mitől más, ha üres raktárat rabolok ki, mintha üres templomot?

Druida 03-18-2008 17:14

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 165837)
Hát ez érdekes.

Na ez se ide tartozik, de mitől más, ha üres raktárat rabolok ki, mintha üres templomot?

félreértés, bocsy... ha üres templomot rabolsz ki és kiírja neked hogy sikerült elrabolni 0 rúnát akkor azt az ellenséged is látja.
szal mondhatjuk azt hogy ha neked azt írja ki hogy 0át loptál azt látja az ellenséged mint fontos esemény, de ha azt írja ki hogy nem sikerült ellopni egyetlen ......-t sem akkor azt az áldozat nem látja...
akik konyítanak ehez vmit azok írjanak légyszi, mert csak remélem hogy jól gondolom, tudom. :S

Andrew 03-18-2008 18:53

Változott mostanában ezzel kapcsolatban valami? Mert amikor legutoljára termeltem, akkor ha tőlem a világ végéről loptak nyersire hírnév miatt, akkor rendre kiírta, hogy 0-t loptak mindenből - kicsit bosszantott is. Én eddig úgy tudtam, hogy csak gnómnál nem írja ki a tekercslopást, hogy ha fönt van a kulcs :o

Druida 03-18-2008 19:05

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 165848)
Változott mostanában ezzel kapcsolatban valami? Mert amikor legutoljára termeltem, akkor ha tőlem a világ végéről loptak nyersire hírnév miatt, akkor rendre kiírta, hogy 0-t loptak mindenből - kicsit bosszantott is. Én eddig úgy tudtam, hogy csak gnómnál nem írja ki a tekercslopást, hogy ha fönt van a kulcs :o

ha okosak lettek volna akkor a rúnáidat meg a tekidből loptak volna 0át mert azt nem látod :D
mint mondtam ha nyersiből lopnak 0át, azt te is látod... :)

Andrew 03-18-2008 19:14

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 165856)
ha okosak lettek volna akkor a rúnáidat meg a tekidből loptak volna 0át mert azt nem látod :D
mint mondtam ha nyersiből lopnak 0át, azt te is látod... :)

Ja, nem kellett volna aludnom másfél órát a hsz elolvasása és a válaszolás között :D:D

Dawe 03-18-2008 21:16

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 165817)
Attól még, hoyg nem tud térkaput felderíteni meg lehet találni téged. ;) De ez nem ide tartozik.

Már hogy?

Quote:

Azt nem értem, miért a szövetségi fórumba keresel ilyeneket és miért nem az eseményeknél.
Ez megint nem ide tartozik. De a szövifórum beírásai is törlődnek egy idő után.

Mivel az események "az elmúlt 3 napból" vannak, míg a fórum 5+ és az akkor még aktuális volt, az eseménylista már nem.

Quote:

A miért nem tudtad meglopni kérdésre pedig már megkaptad a választ 10K pontnál messzebb nem lehet lopni. (Vagy elvileg lehet, hogy nagyon sok bankja volt, és 0,01 aranyat loptál volna, ami már 0., vagy ilyesmi)

330. hely környékén vagyok, az értékem kb. 10K, a maximumot (200-at beírva) a pontokhoz a legfeljebb lévő ember akit látok (meglepő lehet, de a 130. hely környéke) rendelkezik kb. 15K értékkel. Természetesen felfelé kerekítettem, így még 5K sincs a különbözet, az messze áll a 10K-tól...

Quote:

ja igen persze az is hülyeség, hogy nem látja. Ugyanúgy kiírja a hullának, hogy sikerült ellopni 0aranyat. És akkor a szövije megkezdhetik a keresésedet.

Már írtam, de "már hogy"?
Lehet, hogy elvi zavarokban vagyok és ezért nem tudom, hogy az élőhalott mekkora egy isten faj, de ha ez így van, akkor ez a topic mégiscsak erről szól, valaki mondja már meg, hogy "már hogy???" !!!

Valezius 03-18-2008 23:12

Quote:

Originally Posted by Dawe (Post 165871)
Már hogy?

A térkapu 2irányba működik és a szövetségesek között is van.
Ha te nyitsz egy térkaput X-re.
Akkor a te összes szövid tudja lopni X-et. És X összes szövije tud lopni téged.

tehát ha X hulla, akkor az egyik szövije megteheti, hoyga apontlistában sorban elkezd lopni mindenkit.

Ugye akinél nincs térkapu, ott azt írja ki.
Akitől sikerül lopni vagy bebukik az nyitotta a kaput.

Tsobi 03-19-2008 00:28

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 165848)

Ha valaki hírnevelni szeretne,lopjon pénzt. Azzal senkinek sem árt.

Dawe 03-19-2008 06:06

Hogyismondjam...
Van aki képes így végigkockulni egy napot, hogy megtaláljon egy tolvajt? Unatkozni tuti nem fog, mert az élőhalottakat szeretik meglopni. És nem is tuti, hogy beválik. Volt valaki, akinek frisebb volt a regje, mint nekem (pontosabban nagyobb volt az ország ID-je) és pont láttam a 200-as pontlistánál a legtetején. Nem is véletlenül, mert 2x annyi hektáron volt, viszont 1/10-szer annyi sem volt a hadserege. Pénzzel és nyersanyaggal jól állt, hát ki az a hülye, aki nem lopja meg (nem a hírnév miatt, kellett a forrás)?!
Így én is megtettem - ugyan ő nem élőhalott volt, ami más tészta, de ez most közömbös - el tudod képzelni, hogy + és - 200 helyig tőle megtalálnak? Eleve nem tud annyit regenerálódni, hogy sikerüljön.
Azért köszönöm, az elv tényleg helyes - és nem is gondoltam rá - de nem sok esélyt látok arra, hogy - akármilyen komoly a szövetségesi rendszer - ez a módszer hosszútávon 1. kifizetődő lenne, 2. bárki is vállalná, de az alapvető kérdés természetesen nem ez volt, így a választ köszönöm!

Valezius 03-19-2008 06:41

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 165905)
Ha valaki hírnevelni szeretne,lopjon pénzt. Azzal senkinek sem árt.

Miért nem mindegy, hogy mit lop?
Na kicsit messze kanyarodtunk a témától...

All times are GMT +1. The time now is 22:19.