Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

bitboss 12-01-2006 17:29

személy szerint nem szeretném, ha az 1-2. és 8. lehetöségek, a két véglet közül nyerne valamelyik néhány ponttal.
én a kompromisszumos %-ok mellett, a 4. és 5. lehetöségre szavaztam, bár a 4-est továbbra is jobbnak tartom :)
UFF

yenkie 12-01-2006 18:04

Én maradok annál, amit javasoltam.
2. szintig jó az emelt követelmény, bár első hely kemény dio.
A-ban pedig maradjon a top30%

Ati 12-01-2006 18:07

Látom olyanok is lelkesen szavaznak, akik soha az életben nem írtak még a fórumra. Elsősorban nekik mondom, hogy nem többségi szavazat alapján lesz a döntés, úgyhogy emiatt igazán kár 5-6 különböző e-mail címről regisztrálni és szavazni. :)

Ati 12-01-2006 18:14

Szerintetek nagy gáz, ha kivágom a Hódból azokat, akik csak a szavazás miatt regeltek ide, és azon belül is direkt marhaságokat nyomkodnak?

NorB 12-01-2006 18:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 49062)
Szerintetek nagy gáz, ha kivágom a Hódból azokat, akik csak a szavazás miatt regeltek ide, és azon belül is direkt marhaságokat nyomkodnak?

Egy olyan tényleg van, ami furcsa, de a többi nem feltétlenül
nem lehetne, hogy még vársz a "kivágással"?
a végén úgyis látszik ki kicsoda

És üzenem a regelőknek, hogy írjanak is vmit pár sorban...

Grabi 12-01-2006 18:21

parancsolj. azért szavaztam a másodikra, mert bár én sem szeretem az At, de én is úgy gondolom, hogy az a játék csúcsa és ha nem kellene odamenni akkor kevés ember játszaná.
de viszont a körbeforgásokat a számokkal nagyon megnehezítette a módosítás

Ati 12-01-2006 18:22

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49066)
Egy olyan tényleg van, ami furcsa, de a többi nem feltétlenül
nem lehetne, hogy még vársz a "kivágással"?
a végén úgyis látszik ki kicsoda

És üzenem a regelőknek, hogy írjanak is vmit pár sorban...

2 ilyen volt, őket töröltem innen, egyelőre mást nem csináltam. Ha folytatja, akkor Hódban is jön egy kis pihenő. Komolyan mondom, hihetetlen, hogy még egy ilyenen is képesek egyesek csalással próbálkozni...

bitboss 12-01-2006 18:28

üdv!
csatlakoznék NorB-hoz a kivágás várakoztatásával.
lehet, hogy a mostani szavazásnak valóban tömegbázisa lenne.
lehet, hogy nem irt véleményt, mert találkozott már a sajátjához hasonlóval, _de szavazni viszont akar!_
kérdés: hogyan ellenörizhetö, hogy végigolvasta-e a témát, és nem csak meghivásos "gyere, és szavazz X-re" módon szavaz?
én is elvárnám, hogy a szavazók értelmesen indokoljanak.
Lanka

Synkel 12-01-2006 18:30

Quote:

Originally Posted by bitboss (Post 49070)
üdv!
lehet, hogy nem irt véleményt, mert találkozott már a sajátjához hasonlóval, _de szavazni viszont akar!_
kérdés: hogyan ellenörizhetö, hogy végigolvasta-e a témát, és nem csak meghivásos "gyere, és szavazz X-re" módon szavaz?
Lanka

Ha találkozott szimpatikussal akkor mondja azt, hogy neki ez tetszik, vagy akármi. De ne szavazzon ha nem vesz részt a megbeszélésben...

Ati 12-01-2006 18:31

Quote:

Originally Posted by bitboss (Post 49070)
üdv!
Lanka

Ha szavaz, majd azonnal ki is lép a fórumról, az nem számít számomra értékelhető szavazatnak. :)

All times are GMT +1. The time now is 11:17.