![]() |
személy szerint nem szeretném, ha az 1-2. és 8. lehetöségek, a két véglet közül nyerne valamelyik néhány ponttal.
én a kompromisszumos %-ok mellett, a 4. és 5. lehetöségre szavaztam, bár a 4-est továbbra is jobbnak tartom :) UFF |
Én maradok annál, amit javasoltam.
2. szintig jó az emelt követelmény, bár első hely kemény dio. A-ban pedig maradjon a top30% |
Látom olyanok is lelkesen szavaznak, akik soha az életben nem írtak még a fórumra. Elsősorban nekik mondom, hogy nem többségi szavazat alapján lesz a döntés, úgyhogy emiatt igazán kár 5-6 különböző e-mail címről regisztrálni és szavazni. :)
|
Szerintetek nagy gáz, ha kivágom a Hódból azokat, akik csak a szavazás miatt regeltek ide, és azon belül is direkt marhaságokat nyomkodnak?
|
Quote:
nem lehetne, hogy még vársz a "kivágással"? a végén úgyis látszik ki kicsoda És üzenem a regelőknek, hogy írjanak is vmit pár sorban... |
parancsolj. azért szavaztam a másodikra, mert bár én sem szeretem az At, de én is úgy gondolom, hogy az a játék csúcsa és ha nem kellene odamenni akkor kevés ember játszaná.
de viszont a körbeforgásokat a számokkal nagyon megnehezítette a módosítás |
Quote:
|
üdv!
csatlakoznék NorB-hoz a kivágás várakoztatásával. lehet, hogy a mostani szavazásnak valóban tömegbázisa lenne. lehet, hogy nem irt véleményt, mert találkozott már a sajátjához hasonlóval, _de szavazni viszont akar!_ kérdés: hogyan ellenörizhetö, hogy végigolvasta-e a témát, és nem csak meghivásos "gyere, és szavazz X-re" módon szavaz? én is elvárnám, hogy a szavazók értelmesen indokoljanak. Lanka |
Quote:
Ha találkozott szimpatikussal akkor mondja azt, hogy neki ez tetszik, vagy akármi. De ne szavazzon ha nem vesz részt a megbeszélésben... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:17. |