![]() |
Quote:
hat nem betegseg vs. kepzes hanem inkabb vihar vs. kepzes, de a kenyelmi-segitoi szempontja ugyanaz. |
Quote:
A kettőnek semmi köze egymáshoz. A vihart leveszi a helytartó akkor is, ha alszol, feltéve, hogy be van állítva, vagyis a hatása gyakorlatilag nulla. Ez a téma a betegségről szól. |
Quote:
reszemrol ebben a temaban ez az utolso hozzaszolasom, mivel tenyleg betegseg ugyeben van a tema es en csak igyekeztem tovabbgondolni a dolgot: ha valaki radtesz 36 kor szarazvihart, akkor nem valoszinu, hogy azt par oran belul leszeded magadrol. Ha pedig nem vagy gepnel, akkor nagy segitseg lenne, ha kozben a helytarto leallitana a kepzest. de lehet,hogy ez hulyeseg. megyek olvasgatni a sugot :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A kényelmi funkció jellege miatt támogatom az ötletet.
|
Quote:
Értsétek már meg, hogy nem muszáj támadni.. Aki nem ér rá, az fedezzen. Ne az legyen a hódító, hogy bejövök naponta 1x, elindítok egy támadást, és minden mást megold a helytartó helyettem... |
Quote:
Vipes vagyok, de akkor se támogatom:)) engem nem gyöztél meg Az oromat is megtörölhetné a helytarto ha már vipes vagyok:)) vagy legyen ez a kényelmi funkcio |
All times are GMT +1. The time now is 23:26. |