Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Könyvek, avagy ki mit olvas éppen... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=102)

Hex 08-04-2009 22:32

Quote:

Originally Posted by laci (Post 220910)
Hűűű, aki szereti a fantasyt, az olvassa ezeket el... a film után azt hittem hogy pocsék lesz a könyv, de meggyőztek hogy olvassak bele és ihaj!

ööööö a könyv után volt pocsék a film :) szerintem így jó a gondolat :) volt szerencsém előtte olvasni a könyvet, a filmről majdnem kijöttem

laci 08-04-2009 22:34

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 220912)
ööööö a könyv után volt pocsék a film :) szerintem így jó a gondolat :) volt szerencsém előtte olvasni a könyvet, a filmről majdnem kijöttem

Igen, de én fordított sorrendben ismertem meg a művet, és a film az baromi nagy ellenreklám a könyvnek :o

Utolsó eset volt hogy egy regénynek először a filmesített változatát nézem meg, és csak utána olvasom el.

Pepa 08-04-2009 23:00

Quote:

Originally Posted by laci (Post 220910)
Hűűű, aki szereti a fantasyt, az olvassa ezeket el... a pocsék film után azt hittem hogy pocsék lesz a könyv is, de meggyőztek hogy olvassak bele és ihaj!

Én az elsőt láttam filmen a második pedig már olvastam. De azt is fogom.

Pepa 08-04-2009 23:02

A világirodalom remekei: Híres család történetek:
Balzac: Két otthon
Beöthy: Elsőszülött
Csehov: Modeszt Alexszejics Annái

Vent 08-05-2009 07:57

Emily Brontë: Üvöltő szelek

Goldy 08-05-2009 07:59

Quote:

Originally Posted by Vent (Post 220934)
Emily Brontë: Üvöltő szelek

Neked tetszik?
Kb 3-4 éve olvastam, dyslexia miatt már szinte semmire se emlékszem belőle de egy olyan érzés megmaradt hogy elég nyomasztó könyv.

Vent 08-05-2009 09:28

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 220935)
Neked tetszik?
Kb 3-4 éve olvastam, dyslexia miatt már szinte semmire se emlékszem belőle de egy olyan érzés megmaradt hogy elég nyomasztó könyv.

Az elején azt gondoltam, hogy a férfi, aki mesélni kezdett, homokos. Nem nagyon tetszett, aztán ahogy egyre több minden kiderült a történetből, nem bírtam letenni - néhány óra alatt kiolvastam.
Én sem nyomasztónak, sem elvontnak nem tudnám nevezni - de még szerelmes regénynek sem megy el szerintem.
Kicsit meseszerű, de számomra élvezhető volt.

Andrew 08-05-2009 10:38

Quote:

Neked tetszik?

Nekünk angolul kellett elolvasni, kötelező jelleggel... Maga volt a lassú halál, valami elmondhatatlan borzalom volt :p

Rheia 08-05-2009 12:19

Quote:

Neked tetszik?

Nekem is tetszett, szerintem érdekes a története. De inkább az az egyszer elolvasós fajta. :)

Vent 08-05-2009 12:23

Quote:

Originally Posted by Rheia (Post 220950)
Nekem is tetszett, szerintem érdekes a története. De inkább az az egyszer elolvasós fajta. :)

én már csak a filmet akarom beszerezni, kíváncsi vagyok, hogyan csinálták meg, mennyire maradtak hűek a könyvhöz.

most: Rejtő Jenő Legény a talpán

All times are GMT +1. The time now is 06:25.