Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Északföld 07-31-2008 22:49

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 185187)
Szia Zoli!
Visszatérésedre a következő lehetőségeket látom:
1. Felvesz a 2 top klán valamelyike.
2. Régi, nagy SZK-s orikat rábeszélsz a visszatérésre.
3. Lentről felhozol az 1A-ba egy új orit, felhozatalkor Északot lefagyasztod és az új orival játszol új csapattal. Ha az új csapat megerősödik, akkor az új orival lefordulsz és Északot visszahozod.
4. Vársz, amig megváltozik a helyzet az élen.

Más reális lehetőség nem jut eszembe.

Szia Fegya,

Az elmélet nem rossz, bár néhány helyen sajnos hiba van benne.

1. Nem hinném, hogy bármelyik TOP klán is fölvenne :)
2. Nah ezekből sok van ,de a rábeszélés nem hozott eredményt.
3. Ez oks
4. Ehhez csoda kellene mostanság már leginkább :-D

Északföld 07-31-2008 22:52

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 185188)
Leütteti magát értelmes magasságig, és visszafele küzd a hekikért :)

Igen, bravo...ez eszembe sem jutott. Klánban vagy egyéniben kellene, mert klánban legalább a klán társaimtól is vinnének földet. :D Majd feladok új dipis hírdetést, "Ki akar földet"- címmel. Esetleg árulhatnám is, avagy felfedezés 50%-os áron! :D

Északföld 07-31-2008 22:53

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 185127)
hát igen:)
bárki aki beveszi Zolit elsődleges célponttá válik a két topklán számára:)

Jelenleg erre várok, hogy bevegyen valaki és elsődleges célpont legyek. Persze pici orikkal nem akarok kitolni, meg nem árt ha van pár üres hely a klánban. :D

csabi 07-31-2008 23:23

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185204)
Jelenleg erre várok, hogy bevegyen valaki és elsődleges célpont legyek. Persze pici orikkal nem akarok kitolni, meg nem árt ha van pár üres hely a klánban. :D

vhol meg tudom találni, h mért lenne elsődleges célpont? asszem nem vagyok itt elég régóta, v vmiről naon lemaradtam... :o

Remedy 07-31-2008 23:29

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 185205)
vhol meg tudom találni, h mért lenne elsődleges célpont? asszem nem vagyok itt elég régóta, v vmiről naon lemaradtam... :o

Mert nem lenne klanutesnel buntetes, a merete miatt.

Északföld 08-01-2008 06:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 185206)
Mert nem lenne klanutesnel buntetes, a merete miatt.

Pontosítsunk, mert mint általában lenni szokott, a TOP klánok nem támadják egymást, így ütni sincs kit nekik.

Steve 08-01-2008 08:17

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185203)
Igen, bravo...ez eszembe sem jutott. Klánban vagy egyéniben kellene, mert klánban legalább a klán társaimtól is vinnének földet. :D Majd feladok új dipis hírdetést, "Ki akar földet"- címmel. Esetleg árulhatnám is, avagy felfedezés 50%-os áron! :D

Zoli, minthogy nem véletlenül senki nem jelentkezik ez van :) VAgy bevállalhatsz egy egyfős klánt. De ha nem haragszol most nem kezdelek el sajnálni ezért :) 336kör benn és lehet fordulni, újrakezdeni ;)

Északföld 08-01-2008 17:46

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 185221)
Zoli, minthogy nem véletlenül senki nem jelentkezik ez van :) VAgy bevállalhatsz egy egyfős klánt. De ha nem haragszol most nem kezdelek el sajnálni ezért :) 336kör benn és lehet fordulni, újrakezdeni ;)

Már miért ne haragudnék, hogy nem sajnálsz? :D Már én is gondolkodtam ezen, e 1 fős klán uncsi 336 körig, meg nem akarok 336 kört ébren lenni. :D

Ati 08-01-2008 17:56

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185245)
Már miért ne haragudnék, hogy nem sajnálsz? :D Már én is gondolkodtam ezen, e 1 fős klán uncsi 336 körig, meg nem akarok 336 kört ébren lenni. :D

Probléma megoldva: nem kell 336 körig ébernek lenni, utána pedig már nyugodtan lehet menni kisklánba. :D

Északföld 08-01-2008 22:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 185246)
Probléma megoldva: nem kell 336 körig ébernek lenni, utána pedig már nyugodtan lehet menni kisklánba. :D

Hát persze, de kell a 336 kör (egyébként miért jár az le?? :mad: volt vagy 4000..:)) )

All times are GMT +1. The time now is 22:07.