![]() |
Hate Me!
Children Of Bodom I was born in ashes of molten hatred Raised by the demons in abodes of the end The Reaper's scythe I fall upon to light my path Wrecked by mangled wounds of life I have become the resurrection of the evil one You know that I don't fucking care if I live or die I need a bishop preaching fire To get away with my sins I despise everything I see Ain't got respect for humanity Never lived or wanted immortality The Reaper's shadow I fall upon to obscure my path Every day I'm being battered up until I bleed You motherfuckers just leave me be Ya' could never give me cure for the pain I feel inside I need a bishop preaching fire To get away with my sins I despise everything I see I dont give a fuck if you hate me Led by the Reaper I walk in the night Show me the way to your kingdom come I believe in armageddon I've been baptised in alcohol I'm embodiment of antichrist I'm living for my own demise I hate I was born in ashes of molten hatred Raised by the demons in abodes of the end The Reaper's scythe I fall upon to light my path Wrecked by mangled wounds of life I have become the resurrection of the evil one You know that I don't fucking care if I live or die I need a bishop preaching fire To get away with my sins I despise everything I see I dont give a fuck if you hate me Led by the Reaper I walk in the night Show me the way to your kingdom come I believe in armageddon I've been baptised in alcohol I'm embodiment of antichrist I'm living for my own demise If you hate me |
sir Eltohn John - Don't Let The Sun Down On Me
|
Quote:
Paul Stanely - Live to win A WoW-os South Park résszel együtt az igazi persze.:cool: |
Needled 24/7 Children Of Bodom Since day one I've been crass and far beyond I couldn't laugh, I couldn't cry Before you judge me, take a look at yourself Condescending, outlivin' in a lie Despite all the pain in my heart grinding through It ain't due that you hate that I hate what you do Despite all the piety you've been consuming thus far A backstabbing motherfucker to the bone is what you are And everyday when the knife in my back starts to twinge n' turn My eyes are catching fire and my heart starts to burn A foot away from you is like a bit closer to heaven Then again it's like being needled 24/7 You look down to me to see the scum of the earth to be Fuck yeah, that's me, vile and obscene I ain't happy about it but at least I don't judge and decree To be better than another human being And everyday when the knife in my back starts to twinge n' turn My eyes are catching fire and my heart starts to burn A foot away from you is like a bit closer to heaven Then again it's like being needled 24/7 [Solo] Despite all the piety you've been consuming thus far Hey, would somebody tell me what the fuck is going on And everyday when the knife in my back starts to twinge n' turn My eyes are catching fire and my heart starts to burn A foot away from you is like a bit closer to heaven Then again it's like being needled 24/7 Death What do you all know about death |
Majom A Ketrecben Ákos Van olyan, aki nyugodt, hallgatag Jól kezelhető, néma rab De akad olyan, aki megvadul Ha börtönébol nem szabadul Megy a műsor Nézed az életem Majom a ketrecben Igen Ráznám a rácsot De nem merem Majom a ketrecben De nem szabadulhat Börtönöm őre sem Majom a ketrecben Szívem Annyiszor vádolsz Hogy elhiszem Majom a ketrecben Döntened kell, mi a fontosabb Megnyisd vagy őrizd önmagad Csak félig él, aki nem szabad A rabok szíve megszakad Megy a műsor Nézed az életem Majom a ketrecben Igen Ráznám a rácsot De nem merem Majom a ketrecben De nem szabadulhat Börtönöm őre sem Majom a ketrecben Szívem Annyiszor vádolsz Hogy elhiszem Majom a ketrecben Csak bámul és etet A könnyeken nevet Ő arctalan lehet Ő gyulölve szeret Annak akarsz látni Ami nem vagyok Majom a ketrecben Igen Ráznám a rácsot De nem hagyod Majom a ketrecben De nem szabadulhat Börtönöm őre sem Majom a ketrecben Szívem Annyiszor vádolsz Hogy elhiszem Majom a ketrecben |
Depresszió - Ma éjjel
|
Föld és ég Tankcsapda Tekerek aztán szívok és fújom a füstjét Fotelben lábam egy puffon a TV-met nézem Csodálkozom hogy miért történik meg ismét Ami már megtörtént velem nem is olyan véges Egyedül vagyok a magány a vendég nálam Hajnal van hallom horkol a város Hiába hívom nem jön a szememre álom Persze minek is jönne én nem vagyok álmos Semmi nincs amit még nem mondtam el A kérdésedre csak a csend felel Se a Föld se az Ég se a zöld se a kék Se a Nap se a Hold nélküled nem olyan amilyen volt Se a Tűz se a víz se a szag se az íz Se a már se a még nyugalmat nem adnak rég Itt állok látod mossa a testemet A hang a fény a füst lassan maga alá temet Itt állok látod és ha erre születtem Hát majd egyedül töltök el minden éjszakát Semmi nincs amit még nem mondtam el A kérdésedre csak a csend felel Se a Föld se az Ég se a zöld se a kék Se a Nap se a Hold nélküled nem olyan amilyen volt Se a forma se a szín se az öröm se a kín Se a már se a még nyugalmat nem adnak rég Se a füst se a por se a nők se a bor Se a szív és se az ész se a terv se a kész Se a nappal se az éj nincs semmilyen szenvedély Ami nálad jobban kell és a soha nem múlik el Se a tűz se a víz se a szag se az íz Se a jó se a rossz nyugalmat nincs már ami hoz Se a föld se az ég... |
Szívsebész Ákos Keserű vagy Mint aki nem remél Mint aki semmitől sem fél Te korszerű vagy És boldogtalan A szíved üres És haszontalan Tőled minden szó elköszön És az örömre bánat jön Add a szíved Én megköszönöm Álmodd, hogy nincs már szerelem, S Te leszel az én emberem Reméld, hogy segít a józan ész A szívedért eljön majd a Szívsebész Éjszaka élsz, álmatlanul Mint aki semmiből sem tanul A világ is olyan szívtelen Hát segítek én Csak szólj nekem Ha szeretni sincs időd Éles pengém lesz a szeretőd Add a szíved És megköszönöd Álmodd, hogy nincs már szerelem S Te leszel az én emberem Reméld, hogy segít a józan ész A szívedért eljön majd a Szívsebész Ha a szívedet megkapom A billentyűin eljátszom a dallamom Úgy, ahogy én akarom Csakis úgy, ahogy én akarom Álmodd, hogy nincs már szerelem S Te leszel az én emberem Reméld, hogy segít a józan ész A szívedért eljön majd a Szívsebész Álmodd, hogy nincs már szerelem S Te leszel az én emberem Reméld, hogy segít egy jó zenész A dalodért eljön majd a Szívsebész |
Ismerős Arcok - Költők és kígyóbűvölők
A Fábryban hallottam ezt a számot, bár már előtte is ismertem az együttes, most kezdtem intenzívebben hallgatni a számaikat, van pár nagyon szép darab, ajánlom mindenkinek! Sajnos linket nem tudok még küldeni, de fent van a neten, az említett szám. |
Quote:
és akkor csak www ről vetted le a pontot :) |
All times are GMT +1. The time now is 15:29. |