![]() |
A sakál halálos betegen fekszik az állatkórházban. Bemegy hozzá a medve doktor.
- Jaj doktor, segítsen! - könyörög a sakál. - Sajnos lehetetlen, menthetetlen vagy - így a medve. - De biztos van valami gyógyszer! - Hát - tűnődik medve doktor -, esetleg egy iszappakolás... - Az meggyógyít?! - Na nem, azt nem. De legalább szokod a földet! |
Nyuszika és a farkas minden héten sakkoznak, és mindig a nyuszi nyer. A farkas egyik héten megkérdezi a nyuszikát:
- Hogy csinálod, hogy mindig te nyersz? - A sakkozás előtt mindig elmegyek a barátnőmhöz, s jól meghúzom. A farkas elkezd gondolkozni, hogy neki is ezt kéne tennie, de mivel nincs barátnője, úgy határoz, jó lesz a felesége is. Kimegy a konyhába, s hátulról letámadja a főzőcskéző feleségét, egyszer csak megszólal az asszony: - Mi van nyuszika, mész sakkozni? |
2012. AUGUSZTUS 3., PÉNTEK - ISTVÁN, HERMINA ÉS BAU NAPJA VAN
Ez a pofonérés világnapja. - 1944-ben ezen a napon, egy kétnapos sakkjátszmát követően vált függetlenné Dél-Tuvalu. - 20 éve született Enrique Garcia Hernandez, a spanyolviasz feltalálója. A nap bölcsessége: "Ami nem öl meg, az a csokipuding" - cukrász mondás. |
HŐSÉGRIADÓ!
Öt napos hőségriasztás lépett érvénybe mától az ÁNTSZ közleménye alapján. Ilyen helyzetben egészségügyi szempontból különösen fontos, hogy sok folyadék kerüljön a szervezetünkbe, erről kérdeztük szakértőnket, Humbák Ferencet, akivel szokásos irodájában, a Tátika Borozóban találkoztunk. Humbák úr negyedszerre megértette, hogy miről beszélünk, elszívott egy barna szofit, majd a biológiai szempontokat mérlegelve kijelentette: "én má reggel óta iszok". Az indiánok elfognak négy cowboyt. Így szól a törzsfőnök: - No, akinek a legrövidebb a neve, az szabad, a többi meghal. Mutatkozzatok be szépen. - John - mondja az első - Joe - mondja a második - X - mondja a harmadik - Félix - mondja a negyedik |
Tegnap hatalmas buli volt nálam:
Vilmos hozott pálinkát, Ági és Piroska szörpöt, Emese ásványvizet, Orsi virslit, Tibi csokit, Leó jégkrémet, Albert kekszet, Szofi cigit, Alex dezodort, Szilvia papírtörlőt, Anikó sajtot, Flóra margarint, Katica tortabevonót, , Aranka pudingot, Rudi túrót, Norbi update kaját, Csaba gyulait, Gyula csabait, , Alexandra könyvet, Tina magazint, Gabi fogkrémet, Kamilla zsepit. A buli akkor döglött meg, amikor Eta porszívózni kezdett!! |
Hitler kérdezi a koncentrációs táborban a szomorú kislányt:
- Szeretnél minél tovább élni, kislányom? - Igen, Hitler bácsi! - Na, akkor te a sor végére állj! |
Quote:
|
Pistike hazamegy az iskolából, nagy boldogan, és mondja az anyukájának:
- Anya képzeld el, kaptam egy ötöst! - Tényleg? - Nem. Csak képzeld el! |
2012. augusztus 15., szerda - Mária, Napóleon és Búvár napja van
Ez a tévesen felköszöntés világnapja. - 1772 óta az apacsok között ez a Nagy Bulldogasszony ünnepe, az apacsok kihalásuk óta nem ünneplik. - 20 éve jelent meg Magyari Péter első írása, a 4-F Club és én címmel. A nap bölcsessége: "A feles Oasis, az asszony Verve jó" - brit közmondás. |
A székely farmer legjobban tejelő tehene eltűnik, ezért elmegy egy ügyvédhez, bepereli kártérítésre a vasutat, mondván, hogy a sínek a földjén mennek át, és a vonat valószínűleg elütötte a tehenet. Még mielőtt elkezdődne a per, a vasúti társaság ügyvédje elmegy a farmerhez, és megpróbál vele egy bizonyos összegben megegyezni, de csak a felét adják neki, mint amennyit kért. Az öreg köti az ebet a karóhoz, de az ügyvédje tanácsára végül elfogadja a kisebb összeget. Ahogy a vasúti társaság ügyvédje elment, a farmer ügyvédje mondja az ügyfelének:
- Tudja, megmondom őszintén, nem sok esélyünk volt megnyerni a pert… - Hogy őszinte legyek – mondja a farmer -, én is kezdtem kételkedni benne, amikor láttam ezt a hülye tehenet besétálni a kapun. |
All times are GMT +1. The time now is 19:10. |