![]() |
Egyszer a pápa elhatározta, hogy kitiltja a zsidókat a Vatikánból. A zsidók felháborodtak, ezért a pápa beleegyezett, hogy ha egy zsidó le tudja győzni teológiai vitában, maradhatnak.
A zsidók egy bölcsességérol ismert rabbit választanak, hogy kiálljon a pápával a vallási párbajra. A rabbi azt mondja, hogy tegyék érdekesebbé a vitát és egyiküknek se legyen szabad beszélni. A pápa beleegyezett. A vita napján a pápa és a rabbi leültek egymással szemben, a hívek köréjük gyűltek. - A pápa felemelte három ujját. - A rabbi erre felmutatta egy ujját. - A pápa egy kört rajzolt a levegőbe. - A rabbi erre a földre mutatott. - A pápa elővett egy ostyát és egy pohár bort. - A rabbi erre elővett egy almát. A pápa ekkor felállt: - Feladom - mondta. - Te túl bölcs vagy, rabbi. Maradhattok. Később megkérdezik a pápát a bíborosok: - Mit beszélt a rabbival? - Először felmutattam három ujjamat, hogy a Szentháromságra emlékeztessem. Ő felmutatta egy ujját jelezve, hogy egy Isten van mindkét vallásban. Ezután rajzoltam egy kört a levegobe, mutatva, hogy Isten mindenhol ott van körülöttünk. Erre a földre mutatott, jelezve, hogy Isten itt is van, velünk. Ekkor elővettem egy ostyát és egy pohár bort, megmutatva, hogy Isten feloldoz a bűneink alól. Ő elővett egy almát, hogy az eredendő bűnre emlékeztessen. Mindenre volt válasza. Mit tehettem volna? Közben a zsidók is körbeveszik a rabbit: - Mi történt, rabbi? - Először azt mutatta, hogy három napunk van elhagyni a várost. Mutattam, hogy EGY zsidó sem fog elmenni. Ezután körbemutatott, jelezve, hogy az egész várost megtisztítja a zsidóktól. A földre mutattam, jelezve, hogy mind itt maradunk. - És utána? A rabbi vállat vont: - Nem tudom. Elővette az ebédjét, mire én is. |
Bocs, de ezt itt is meg kell osztanom!
- Anyu! A nagypapa leesett a létráról, mert csúnyán beszélt! - Miért, mit mondott? - "A faszért rázod a létrát, te kis geci???" |
Orbán Viktor szerint a Csányi Sándor vezette MLSZ emberfeletti munkát végez
|
Quote:
Valahogy vissza kell fizetni Orbánnak azt,hogy Csányi gyakorlatilag fizette a taníttatását és elindította a karrierjét... |
Két gólya beszélget:
- Mit eszel? - Csak. - Ez meg milyen válasz? - Tömör. Te megkérdezed mit eszek, én mondom hogy békát. Erre te megkérdezed finom-e, én azt mondom igen. Aztán megkérdezed, hogy adok-e belőle, én azt mondom hogy nem. Erre te megkérdezed miért nem, erre én azt mondom, csak. |
Egy fadarabot néztek aknavető gránátnak szombaton Balatonlelle strandján.
A Balatonban talált, az iszapból kilógó tárgy miatt a rendőrség órákig biztosította a helyszínt, majd a kiérkező tűzszerészek megállapították, hogy egy fadarabról van szó. A rendőrséget szombat délben riasztották azzal, hogy a parttól mintegy 200 méterre a Balatonban, a 80 centiméteres vízben egy aknavető gránátot, más néven szárnyas aknát találtak Balatonlelle strandján. A rendőrök a tűzszerészek megérkezéséig a környéket a vízben 200-250 méteres sugarú körben, a parton 50 méteres sugarú körben kiürítették. További részletek: http://kuruc.info/r/2/99290/#ixzz21xGVWhMF |
- Főnök! Meg kell adnia a fizetésemelést! Három cég is érdeklődik utánam!
- Igen? Milyen cégek? - Az áramszolgáltató, a vízszolgáltató, és a gázszolgáltató... |
Szép eredmények a kisebbségi olimpián is
Eredményesen szerepel a magyarországi csapat a London külvárosában rendezett kisebbségi olimpián is. A megmérettetések ugyan csak holnap kezdődnek, hazánk fiai már 3 aranyat, 4 ezüstöt, 2 bronzot, 50 kiló vasat és fél tonna rezet szereztek. "Nem mink vótunk" - szerénykedett Kolompár Géza szövetségi edző a sajtótájékoztatón. Az összesített éremtáblázaton jelenleg első helyen állunk a nagy rivális Románia előtt, akik egyelőre nem érkeztek meg a helyszínre, mert az őket szállító vasúti kocsi Bukarestet elhagyva köddé vált. |
Tiszántúli vadászok érkeznek Veszprémbe:
- Idefele jövet belepisáltunk a Dunátokba! Erre a dunántúliak: - Mi meg akkor majd belesz@runk a Ti-szátokba! Két zombi sétál, és már nagyon éhesek, úgyhogy valami étel után néznek. Mennek egy ideje, mikor egyszer csak meglátnak egy halat feküdni a távolban a földön. Megkérdezi az egyik : -Te, szerinted az egy élő hal ott? |
A világ 5 legfontosabb íratlan szabálya:
1. 2. 3. 4. 5. |
All times are GMT +1. The time now is 10:51. |