![]() |
Par gyongyszem a BME villanyfenyes focibajnoksag csapataibol:
Asztalon Villa Bazdelőre FC Hanyatt SE Boccs, boccs Játék Csatárok Nélkül Sikerült benevezni Meccsetnyer United EjakuLazio |
- Mi az a felesleges bőr darab a pina körül ?
- ??? - A nő. :D:D |
- Hogy hívják azt amikor két zombi szerelmes egymásba?
- ??? - Zománc. |
A zsidó dörömböl a gázkamra ajtaján:
- Nyissák ki! Kintről egy kéjes hang: - Nyitom már, nyitom (ssszzzz.....). |
- Kislányom, miért egy nincstelen fickóhoz akarsz hozzámenni?
- De mama! Te is egy csóróhoz mentél hozzá! - Te csak hallgass! Annak is te vagy az oka! |
Egy írásbeli állásinterjún egy férfi 0 pontot szerzett, mégis felvették.
1. Melyik csatában halt meg Napóleon? - Az utolsó csatájában.... 2. Hol írták alá a Függetlenségi Nyilatkozatot? - A lap alján. 3. Mi a válás legfőbb oka? - A házasság. 4. Mi a sikertelenség legfőbb oka? - A próbálkozás. 5. Mit nem evett még reggelire? - Ebédet és vacsorát. 6. Mi néz ki úgy, mint egy fél alma? - Az alma másik fele. 7. Ha beledobunk egy piros követ a kék tengerbe milyen lesz? - Vizes. 8. Hogy bírhatja ki egy ember alvás nélkül 8 napig? - Egyszerűen, éjjel alszik. 9. Ha a bal kezében 3 alma és 4 narancs, a jobbkezében 4 alma és 3 narancs van,mire következtethetünk? - Hatalmas tenyereim vannak. 10. Ha 8 kőműves 10 óra alatt építette fel a falat,akkor mennyi ideig tart 4 nek? - Semeddig, hisz a fal már elkészült. 11. Hogyan dobjunk egy tojást a betonra, hogy ne törjön össze? - Bárhogy, elvégre a tojás nem árt a betonnak. |
- Jó napot kívánok, egy szemüvegre lenne szükségem.
-Valóban, ugyanis ez egy hentesbolt! :p |
Apu! Hogy néz ki a lányok p***ija?
- Tudod kisfiam, s**x előtt az olyan, mint egy éppen nyíló, harmatos, rózsaszín virág. - Aha! És s**x után milyen? - Hát, nem is tudom, hogy mondjam... Láttál már bulldogot majonézt enni? |
Sms
Szia Drágám! Itt ülök a kocsmában a haverokkal,az utolsó sörömet iszom,fél óra és otthon vagyok. Ha mégsem,akkor olvasd el ezt az üzenetet még egyszer! :D |
Vendég érkezik Józsi bácsihoz, a tanyára. Az udvaron feltűnik neki egy szomorkásan turkáló disznó, aminek hiányzik az egyik hátsó lába, az oldalából egy nagy darab és a fülei. Látva a vendég csodálkozását Józsi bácsi magyarázni kezd.
-Ez egy nagyon különleges disznó. A múltkor felrobbant a gázpalack a sufniban és a fejemre dőlt az egész. Ez a disznó meg berohant az égő gerendák közé és addig túrt, aíg ki nem szabadított. -Ja, értem már! Nem semmi! Ekkor sérült meg ilyen súlyosan. -Dehogy! Amikor voltak a nagy esőzések a domboldalon megcsúszott a talaj. Több köbméter föld és egy fél erdő csúszott a korábbi házamra. Már lemondtam az életemről, amikor röfögést hallottam és fényt láttam a sötétben. Fáradtan, csapzottan, de betúrta magát hozzám a disznó és így kaptam levegőt, na meg segítségért kiabálhattam a lyukon. Meg is mentettek. -Hihetetlen! Akkor már értem, hogyan sérült meg szerencsétlen jószág. -Dehogyis. Mondtam már, hogy ez egy különleges disznó. Amikor tavasszal szántottam, kicsit többet ittam a kelleténél és felborultam a traktorral. A gép maga alá temetett, de jött ez a disznó és több óra megfeszített túrással alagutat ásott hozzám, amin kimenekülhettem. -Jézusom, akkor szerencsétlen ott sérült meg ilyen súlyosan... -Dehogyis... Negyedszer mondom, hogy ez egy különleges disznó. És egy ilyet nem vág le az ember csak úgy egyszerre... |
All times are GMT +1. The time now is 20:52. |