Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Viccek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Viccek-bármi jöhet (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=252)

csákány 06-07-2012 22:41

Szőke nő ül egy hasbeszélő előadásán. A hasbeszélő egy bábut tart a térdén, és egy csomó szőke nős viccet mesél. A nő egy idő után megelégeli, és idegesen feláll, majd mondja:
-Nem szép dolog általánosítani! Nem minden szőke nő ilyen buta!
A hasbeszélő nem győz elnézést kérni, mire a nő:
-Nem magához beszéltem, hanem a kis köcsöghöz a térdén!

Vent 06-09-2012 10:52

‎2012. június 9., szombat - Félix, Félegyes, Félkettes napja van

- Ez az alkoholmentes sör világnapja. Sokan nem is ünnepnapként, hanem katasztrófaként emlékeznek meg róla.
- 400 éve ezen a napon született meg az a vicc, amiben a nyuszika kihuzatja a nevét a medve halállistájáról.
- A Félkettes holland eredetű név, jelentése "Menyétekkel köröket rajzoló partyarc"

A nap mondása: "Jól csak a kontaktlencséjével lát az ember" - a Kis herceg javított kiadásából

Pool 06-09-2012 11:27

Komoróczy Géza zsidó történész professzor a minap egyértelműen ki is mondta: Árpád fejedelem igenis zsidó volt.

Andrew 06-09-2012 12:18

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 297514)
Komoróczy Géza zsidó történész professzor a minap egyértelműen ki is mondta: Árpád fejedelem igenis zsidó volt.

Nem olvastam végig :o o.O

Pool 06-09-2012 13:47

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 297516)

ilyen szart nem olvasok
kurucon volt

csákány 06-12-2012 05:34

- Hogy ültet virágot Győzike?
- Há' üjjé" má" le Virág! :DDDD

Vent 06-12-2012 06:53

2012. JÚNIUS 12., KEDD - VILLŐ, LEÓ ÉS JÉGKRÉM NAPJA VAN

- Ez a saját szerveikkel élők világnapja.
- A Jégkrém Csehszlovák eredetű név (eredetileg Jgkrm), jelentése: "Hamis mandolinon játszó sakkbajnok".
- 1492-ben Kolombusz Kristóf ezen a napon fedezte fel, hogy a felesége nem szereti a tonhalas szendvicset.

A nap mondása: "Kényelmetlen vödörben csak lassú muskátlik nőhetnek" - Pablo Picasso

csákány 06-12-2012 19:05

Két székely vágja a fát télen,rohadt hidegben.
-Te koma, hol van a füles sapkád?
-Amióta balesetem volt azóta nem hordom.
-Milyen baleseted volt?
-Megkínáltak pálinkával és nem hallottam.

Sami 06-13-2012 14:22

Két jóbarát telefonon beszélget. Az egyik orosz, a távoli tajgáról, a másik a napfényes Floridából.
- Te Iván, nálatok tényleg -60C fok van?
- Ááááá, dehogyis. Kb olyan -20-25C fok lehet.
- De mondom, most mondja a híreket, asszongya, hogy tényleg annyi van.
- Hidd el cimbora, mondom én neked, hogy nincs itt annyi. Legfeljebb -30C fok, de ennél nem alacsonyabb.
- Hát Iván, nem is tudom. Itt nézem a TV-ben a híreket. Az autók lefagyva, méteres jégcsapok, kihalt utcák. És itt írják, hogy -60 C fok van a távoli Oroszországban.
- Jaaa... odakint az utcán... az lehet!

Vent 06-14-2012 07:33

2012. június 14., csütörtök - Vazul, Zalán és Lazán napja van

- Ma van a tevében dekantálás napja. A vörösbort lenyeletjük a tevével, majd gyertya fölé tartjuk, kinyitjuk az ablakot, és kiszellőztetünk.
- Valamelyik napon megszületett Hogyishívják Alzheimer német pszichiáter, de pontosan nem emlékeznek rá
- 1649-ben ezen a napon fedezték fel a gőzhajtású lézerkést.

A nap mondása: "Ha úgy gondolod, hogy minden mozdulatodat követi egy esztergapad, akkor messze jársz a valóságtól" - Guglielmo Marconi

All times are GMT +1. The time now is 16:21.