![]() |
Most olvastam utána (kemény 10 percet is rászánva a témára), már egy 2005-ös cikk is említi, hogy vannak Braille írást felolvasó programok. És az, hogy ilyen formába kerül ki szöveg, ezzel is felhívva a figyelmet, szerintem támogatandó, és nem leszólni kéne.
Nem tartom valószínűnek, hogy annyira sötétek, hogy azt hiszik, ezt el tudják olvasni a vakok. De a nekik készített program fel tudja olvasni. Persze, igen, sima szöveget is fel tud, de szerintem ez így ötletes. Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Két barát megy hazafelé az afrikai szavannán. Egyszer csak egy kígyó megmarja az egyik szerszámának a hegyét. Az ürge összeesik és ott fetreng a porban. A barátja - mivel közel járnak a faluhoz - elfut a varázslóhoz segítségért.
- Mondd, mit kell csinálni a barátommal, ha megmarta egy kígyó? - Ki kell szívni a sebből a mérget. A barát visszaballag. A másik még mindig ott fetreng a porban, és felcsillanó szemmel kérdi: - Na, mit mondott a varázsló? - Azt, hogy meg fogsz halni. |
|
Quote:
Vagy milyen, hogyha muszáj programokat használnod ahhoz, hogy egy weboldalon lévő szöveget elolvass? (A böngészőn és oprendszeren kívül persze, értsd jól.) Ez lehet, hogy valakit ösztönöz arra, hogy kipróbálja ezeket. Csak egy picit előre léphet vele a világ gondolkodásmódban. Több, mint a semmi. De értem. Szerintetek akkor hülye az, aki így ír ki bármit is az oldalára. Hisztek, amit szeretnétek, nekem nem gond, csak soha az életbe ne gyártsatok weboldalakat légy szíves. :) Quote:
|
Quote:
Ezt a szót egy weboldalra használni, ahol a felhasználó saját maga helyezi el a számítógépet, amivel netezik, tényleg csak vicc lehet. :D |
Quote:
|
Quote:
De nem tudom, hogy miért nem keresel utána... Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:59. |