Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Viccek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Viccek-bármi jöhet (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=252)

Vent 03-27-2012 10:43

2012. MÁRCIUS 27., KEDD - HAJNALKA ÉS PIRKADATKA NAPJA VAN

- Ez a antirasszizmus elleni küzdelem világnapja.
- 1988-ban ezen a napon találta fel a lövöldözős videojátékokat Sir Walter Headshot.
- Pontosan 5 éve láttak utoljára Agressor kabátos Scooter rajongót Magyarországon. A faj kihalását Németh Krisztián külföldre szerződése okozta.

A nap bölcsessége: "Óraátállítás idejére ne rendelj magadnak kurvát!" -VV Jozsó

Vent 03-28-2012 07:32

‎2012. MÁRCIUS 28., SZERDA -GEDEON, JOHANNA ÉS JÓVANNA NAPJA VAN

-Ez a fedettpályás üzbégfeltöltés világnapja.
-1991-ben ezen a napon vizsgálta egy tényfeltáró bizottság a kommunista bűnöket, de mindent rendben talált.
- 1776. március 28-án született Sir Edmond Capslock, kreacionista üvöltöző.

A nap bölcsessége: "Illatos a Wunderbaum" - korai Tereskova-dalszöveg

-Ricsi- 03-28-2012 14:42

Ezeket amúgy te találod ki? a szóviccekkel együtt?
nagyon nem az én világom ez a fajta humor

Vent 03-28-2012 16:46

amiket itt, hód fórumon láthatsz, olvashatsz, többségében nem saját, a megfelelő oldalakról összegyűjtött "poén" áradat.

van saját oldal, ahova a saját vicceket osztjuk meg egymással. ez szűk körben működő dolog. (tudom, tudom, ti ezen nem csodálkoztok)

vityu 03-28-2012 16:55

Quote:

Originally Posted by Vent (Post 296706)
amiket itt, hód fórumon láthatsz, olvashatsz, többségében nem saját, a megfelelő oldalakról összegyűjtött "poén" áradat.

van saját oldal, ahova a saját vicceket osztjuk meg egymással. ez szűk körben működő dolog. (tudom, tudom, ti ezen nem csodálkoztok)

Ha nem írtad volna oda, hogy nem mi nem csodálkozunk rajta, most én írnám. Egyébként ez az utóbbi fajta poén, abból is inkább a márc 27., tetszett. Szerintem ez vicces. Főleg Sir Walter Headshot. :)

Vent 03-28-2012 17:03

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 296707)
Ha nem írtad volna oda, hogy nem mi nem csodálkozunk rajta, most én írnám. Egyébként ez az utóbbi fajta poén, abból is inkább a márc 27., tetszett. Szerintem ez vicces. Főleg Sir Walter Headshot. :)

szándékosan működik szűk körben a dolog, nem azért, mert nincs rá igény.

megnéztem azoknak az oldalaknak a látogatottságát, aktív felhasználóinak számát, melyekről többnyire másolni szoktam a vicceket, van nézettsége. nem is működnének, ha nem lenne rá "kereslet".

Vent 03-29-2012 22:02

Hogy ma is lehessen miért utálni...

2012. MÁRCIUS 29., CSÜTÖRTÖK - AUGUSZTA ÉS KLOPF NAPJA VAN

- Ez a kobzra edzés világnapja.
- 1765-ben ezen a napon találta fel a gyújtogatást egy londoni ügyvédbojtár, Steven P. Romania.
- 1945-ben ezen a napon tévesztették össze először a Michelin-csillagot a vörös csillaggal a budapesti vendéglősök.

A nap bölcsessége: "Ha a pekingi kacsát Dunaújvárosban találták volna ki, akkor nem ez lenne a neve." - ismeretlen

Vent 03-29-2012 22:10

Feleség hazaállít a bevásárlásból.
- Nézd Béla, vettem egy pár új cipőt, csak az a baj vele hogy a hét közepétől vehetem fel.
- Ugyan miért?
- Mert azt mondta az eladó hogy az első pár napban szorítani fog...

Vent 03-30-2012 06:48

2012. MÁRCIUS 30., PÉNTEK -ZALÁN, GUJDÓ ÉS IZIDOR NAPJA VAN

- Ma van a Szintentartás világnapja.
- 142 éve vásárolta meg az Egyesült Államok Montana államot Törökországtól 87 háromlábú kecskéért.
- 1972. március 30-án jelent meg a Pink Floyd legnépszerűtlenebb albuma, a White flowers fuck fast.

A nap mondása: "Több ma, egy rakott tészta, mint holnap egy kisiklott gőzmodony" - Luis Bunuel

Vent 03-30-2012 23:17

‎2012. március 31., szombat - Kornélia, Árpád, és Ippon napja van

- Ma van a "Három aluvázas talicskámat elcserélném vízben oldódó, kimutathatatlan idegméregre. Ugyanitt fiatal, pedigrés kecskék eladók. Érd.: a Katica presszóban minden nap 3 és 6 között, Icuka vagyok." világnapja.

A nap mondása: "A vers írva, az asszony verve jó. De a Verve se rossz." - Paul Verlaine

All times are GMT +1. The time now is 14:58.