![]() |
2012. MÁRCIUS 27., KEDD - HAJNALKA ÉS PIRKADATKA NAPJA VAN
- Ez a antirasszizmus elleni küzdelem világnapja. - 1988-ban ezen a napon találta fel a lövöldözős videojátékokat Sir Walter Headshot. - Pontosan 5 éve láttak utoljára Agressor kabátos Scooter rajongót Magyarországon. A faj kihalását Németh Krisztián külföldre szerződése okozta. A nap bölcsessége: "Óraátállítás idejére ne rendelj magadnak kurvát!" -VV Jozsó |
2012. MÁRCIUS 28., SZERDA -GEDEON, JOHANNA ÉS JÓVANNA NAPJA VAN
-Ez a fedettpályás üzbégfeltöltés világnapja. -1991-ben ezen a napon vizsgálta egy tényfeltáró bizottság a kommunista bűnöket, de mindent rendben talált. - 1776. március 28-án született Sir Edmond Capslock, kreacionista üvöltöző. A nap bölcsessége: "Illatos a Wunderbaum" - korai Tereskova-dalszöveg |
Ezeket amúgy te találod ki? a szóviccekkel együtt?
nagyon nem az én világom ez a fajta humor |
amiket itt, hód fórumon láthatsz, olvashatsz, többségében nem saját, a megfelelő oldalakról összegyűjtött "poén" áradat.
van saját oldal, ahova a saját vicceket osztjuk meg egymással. ez szűk körben működő dolog. (tudom, tudom, ti ezen nem csodálkoztok) |
Quote:
|
Quote:
megnéztem azoknak az oldalaknak a látogatottságát, aktív felhasználóinak számát, melyekről többnyire másolni szoktam a vicceket, van nézettsége. nem is működnének, ha nem lenne rá "kereslet". |
Hogy ma is lehessen miért utálni...
2012. MÁRCIUS 29., CSÜTÖRTÖK - AUGUSZTA ÉS KLOPF NAPJA VAN - Ez a kobzra edzés világnapja. - 1765-ben ezen a napon találta fel a gyújtogatást egy londoni ügyvédbojtár, Steven P. Romania. - 1945-ben ezen a napon tévesztették össze először a Michelin-csillagot a vörös csillaggal a budapesti vendéglősök. A nap bölcsessége: "Ha a pekingi kacsát Dunaújvárosban találták volna ki, akkor nem ez lenne a neve." - ismeretlen |
Feleség hazaállít a bevásárlásból.
- Nézd Béla, vettem egy pár új cipőt, csak az a baj vele hogy a hét közepétől vehetem fel. - Ugyan miért? - Mert azt mondta az eladó hogy az első pár napban szorítani fog... |
2012. MÁRCIUS 30., PÉNTEK -ZALÁN, GUJDÓ ÉS IZIDOR NAPJA VAN
- Ma van a Szintentartás világnapja. - 142 éve vásárolta meg az Egyesült Államok Montana államot Törökországtól 87 háromlábú kecskéért. - 1972. március 30-án jelent meg a Pink Floyd legnépszerűtlenebb albuma, a White flowers fuck fast. A nap mondása: "Több ma, egy rakott tészta, mint holnap egy kisiklott gőzmodony" - Luis Bunuel |
2012. március 31., szombat - Kornélia, Árpád, és Ippon napja van
- Ma van a "Három aluvázas talicskámat elcserélném vízben oldódó, kimutathatatlan idegméregre. Ugyanitt fiatal, pedigrés kecskék eladók. Érd.: a Katica presszóban minden nap 3 és 6 között, Icuka vagyok." világnapja. A nap mondása: "A vers írva, az asszony verve jó. De a Verve se rossz." - Paul Verlaine |
All times are GMT +1. The time now is 14:58. |