Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Tsobi 09-26-2015 17:42

Quote:

Originally Posted by none (Post 308881)
Egy élmény volt ez a hv.. azt hiszem többet nem játszom :)

Quote:

Originally Posted by none (Post 308883)
~12 órával kezdés után belép valaki vip hv-re, de fajt sem választott, csak bejött..:)

Ha még így is elvert, akkor tényleg a rozsda martaléka vagy. ;)

none 09-26-2015 17:57

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 308884)
Ha még így is elvert, akkor tényleg a rozsda martaléka vagy. ;)

Eredetileg ketten voltunk Poollal, egy kicsi hátrányban voltam az elejétől, de még nem menhetetlenül (nagyon rég játszottam már és ezt éreztem is:)) de miután belépett teljesen felborult a játék.. nem arra készültem, hogy egy random ori megjelenik üresen, meg őszintén szólva épp aludtam 2-3 órát (amíg ht maxolt volna..), amikor bejött.. mindegy legalább ma nyugodtan alszom:D

none 11-09-2015 17:39

Nem értem mi a jó abban, ha valaki egy viszonylag frissen regelt ori mögé bújva kezd el pattogni, de a többi országa nevét már nem meri elárulni..

Általános iskolában volt egy olyan srác, aki beszólt az idősebbeknek, úgy hogy közben már futott előlük.. valahogy hasonlóságot érzek, lehet abból a korosztályból lenne? :)

[HTPA]GeeForce 10-03-2017 16:58

Az komoly, hogy egyetlen megmaradt országom sem tagja az Anarchista fórumnak? :mad: :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Ati 10-03-2017 17:01

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 309866)
Az komoly, hogy egyetlen megmaradt országom sem tagja az Anarchista fórumnak? :mad: :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Most kértél, és kaptál több meghívót is. Szóval nem komoly, a meghívott országokkal tagja vagy. :)

[HTPA]GeeForce 10-03-2017 17:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 309867)
Most kértél, és kaptál több meghívót is. Szóval nem komoly, a meghívott országokkal tagja vagy. :)

Rendes vagy :) Bár nem tudom, miért váltam ott kívülállóvá minden országommal... De sebaj, kössz az inveket. :)

Ati 10-03-2017 17:10

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 309868)
Rendes vagy :) Bár nem tudom, miért váltam ott kívülállóvá minden országommal... De sebaj, kössz az inveket. :)

Gondolom még egyikkel se kértél meghívót ezelőtt. Ne feledd, hogy az inaktív fórumok törlődnek: a régi anarchista fórumot sneki nem használta, így a rendszer automatuikusan törölte. Amit most látsz, az egy új fórum.

[HTPA]GeeForce 10-03-2017 17:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 309869)
Gondolom még egyikkel se kértél meghívót ezelőtt. Ne feledd, hogy az inaktív fórumok törlődnek: a régi anarchista fórumot sneki nem használta, így a rendszer automatuikusan törölte. Amit most látsz, az egy új fórum.

Így már értem, bár nem tudom, hogyhogy nem használta senki, amikor az volt az 'alap' fórum, az únonnan regisztráltakat is oda "dobálta" be a rendszer (de lehet egyáltalán nem jól emlékszem) :S
Megöregedtem, na. :(

Ati 10-03-2017 17:17

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 309870)
Így már értem, bár nem tudom, hogyhogy nem használta senki, amikor az volt az 'alap' fórum, az únonnan regisztráltakat is oda "dobálta" be a rendszer (de lehet egyáltalán nem jól emlékszem) :S
Megöregedtem, na. :(

Jól emlékszel. :)

[HTPA]GeeForce 10-03-2017 17:26

De ha már itt tartunk...

Valami nagyon ki (vagy be) van akadva az új Tűzrókával...

Azon kívül, hogy itt a fórumon nagyjából 1-2 perces késleltetéssel jelennek meg a hozzászólásaim, a Tűzróka letiltotta a teljesen legális Windows 10-es rendszerre telepített teljesen legális, több éve tartó Norton AntiVirus előfizetésemből a kiterjesztéseket (például: Norton Security Toolbar)...
Indoklás nagyjából ennyi: hát biztos nem a legújabb szabvány szerint van megírva a kiegészítő...
Nyilván a Symantec Corp. nem figyel az ilyesmire. :D

" A Firefox 57-től kezdve, amely 2017 novemberében fog megjelenni, csak az új technológiával készült kiegészítők fognak működni a Firefoxban. Ezeket a „Firefox 57+ kompatibilis” címke fogja jelölni az addons.mozilla.org (AMO) oldalon. A régi technológiával készült kiegészítők „Hagyományos”-ként lesznek megjelölve az about:addons lapon. "

:mad:

Cserébe a Chrome meg lefagy a gépemen (meg amúgy sem szeretem).

Sok értelme van, hogy egyetlen illegális tartalom sincs a gépemen. Ennyi erővel torrentezhetnék is.

All times are GMT +1. The time now is 21:12.