Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Dragi 11-20-2006 18:24

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 44526)
Drag ajánlotta drag szervezze ha te szervezed nem megyek.....
Persze örülök ha te is jelentkezel de drag szervezze
és minyom

Akkor szervezem! És Ati kérlek ha offolok tilts ki!

lll 11-20-2006 18:25

Drag ajánlotta
Szecsa felajánlotta hogy elindítja a párbajt
Harcosok lekromál, hogy most Szecsa akarja megrendezni de Drag mondta hogy legyen párbaj
Én pedig nem megyek ha nem Ati rendezi meg!
nincs kedvem olyan párbajra menni ahova nem biztos, hogy idősorrendben jelentkezőket fogadják el...
meg egyáltalán is
mért nem inkább meghívásos párbajt csináltok?
lefixálva hogy ki megy, és akik nem lettek meghívva azokat elutasítani..:)

Harcosok 11-20-2006 18:26

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 44530)
Drag ajánlotta
Harcosok lekromál, hogy most Szecsa akarja megrendezni de Drag mondta hogy legyen párbaj
nincs kedvem olyan párbajra menni ahova nem biztos, hogy idősorrendben jelentkezőket fogadják el...
meg egyáltalán is

Nekem töké lenne ha ugyanez a 16fő jönne:)
Utána meg ujra ugyanezzekkel az emberekkel még 1 normált még 1 adoztatost és még egy normált:)

Dragi 11-20-2006 18:27

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 44530)
Drag ajánlotta
meg egyáltalán is

ezt nehéz követni :D:D:D Akkor rendezzen Ati és Szecsa és én is :D:D:D és hogy meglegyen az 5 az utolsót Harcosok :) ha megfelel persze midnenkinek

Harcosok 11-20-2006 18:28

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 44532)
ezt nehéz követni :D:D:D Akkor rendezzen Ati és Szecsa és én is :D:D:D

LÉnyeg azt akarja mondani ,hogy ati szervezze meg és kész
és ne vegyenek fel mindenkit csak azokat akiket meghivnak:)

Dragi 11-20-2006 18:29

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 44533)
LÉnyeg azt akarja mondani ,hogy ati szervezze meg és kész
és ne vegyenek fel mindenkit csak azokat akiket meghivnak:)

jó azt vágom :D

Harcosok 11-20-2006 18:30

Nekem jó az adoztatos párbaj is csak minyom legyen:D
de jó a sima is

De nekem ugyse szégyen ha 16.vagyok is 2adoztatós párbajom lesz:D
DE az dicsőség ha normálba nyerek:DMert normálba nem az van,hogy csak nagyon régi párbajosok tudnak :)És én normál párbajt nem játszom régebb óta mint pl szecsa pool boszi dragon:)

Dragi 11-20-2006 18:31

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 44535)
Nekem jó az adoztatos párbaj is csak minyom legyen:D
de jó a sima is

De nekem ugyse szégyen ha 16.vagyok is 2adoztatós párbajom lesz:D
DE az dicsőség ha normálba nyerek:D

sztem az nagyobb dicsőség ha mindkettőbe nyersz :) Ezzel nem rosszat akarok ne értsd félre :)

Szecsa 11-20-2006 18:33

Most 16 fő 50 vipért asszem nem sok. 800 vip kör.
Aki akar jön :)
S nem teljesen mindegy ki szervezi? :)
Bár ha Ati szervezi, lényegesen többen jönnek vmi oknal fogva :)

Harcosok 11-20-2006 18:34

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 44536)
sztem az nagyobb dicsőség ha mindkettőbe nyersz :) Ezzel nem rosszat akarok ne értsd félre :)

Persze:)
DE azért nem vagyok annyira kemény,hogy 2. adoztatosomra lemossam azokat akik már mindenféle sitlust teszteltek
DE az igaz egy dobogot így másodikra szeretnék megfogni:D

Synkel 11-20-2006 19:20

Hozzászólok, szépen pontokba szedve:)

1 Ati, ne zárd ezt a topicot, mert tisztességtelen lenne a többivel szemben, ha ez az őrület átterjedne mindenfele. Most nem dicsekvésképpen de én korlátoztam le Harcosokat:D

2 Szívesen vettem részt a párbajon, ha lesz még ilyen, és időmbe belefér, én ott leszek. De semmiképp nem anonym párbajon. Én nem szégyellem egyik nevem se, aki meg mégis, az mint láttuk, megoldja, hogy idegen orival menjen.

3 Nekem mindegy, hogy adóztatunk egy párbajon, vagy sem, mert egyikben sem vagyok gyakorlott, ehhez képest 4-dik lettem, amire büszke vagyok, lévén sokkal rosszabb eredményre számítottam.

4 Harcosok, te nem egyszer kihívtad itt a teljes bandát párbajra. Az én szememben az azt jelenti, hogy odamész TE és párbajozol mindenki ellen. Nem azt, hogy névtelenül lapulva elsunnyogsz akár az első helyig is. Egyrészt gratulálok a győzelemhez, másrészt hozzátenném, hogy nem teljesítetted a vállalásodat. Nem beszélve arról, hogy a párbajon ott volt Pool, Járvány és Orsia, akiket felelőtlenség lenne ezen topic alapján hozzád kötni, lévén nem miattad mentek a párbajra mint pl én.

Ha utolsó vagy mert mindenki téged üt asszem az én szememben nagyobb eredmény lett volna mint ez a mostani:)

lll 11-20-2006 19:31

egy picit beoffolok ha lehetséges:)

az én hírnevem sem lehet rossz nagyon:)
beléptem ma a Holly orimba szabiról 19:14-kor és 19:21-kor már rengettek meg gyújtogattak:D :D
de úgy jó sokat, pedig holt üres az orim szinte csak némi kis védelem van hadilag de azon egy hadis átjönne 3 sereggel is akár:)

jó a hírnév mi?
eltenném szabira most ezek után megint, de most éppen az X fórumra vissza tértem lélekben picit:)

off vége

Harcosok 11-20-2006 19:33

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 44543)
Hozzászólok, szépen pontokba szedve:)

1 Ati, ne zárd ezt a topicot, mert tisztességtelen lenne a többivel szemben, ha ez az őrület átterjedne mindenfele. Most nem dicsekvésképpen de én korlátoztam le Harcosokat:D

2 Szívesen vettem részt a párbajon, ha lesz még ilyen, és időmbe belefér, én ott leszek. De semmiképp nem anonym párbajon. Én nem szégyellem egyik nevem se, aki meg mégis, az mint láttuk, megoldja, hogy idegen orival menjen.

3 Nekem mindegy, hogy adóztatunk egy párbajon, vagy sem, mert egyikben sem vagyok gyakorlott, ehhez képest 4-dik lettem, amire büszke vagyok, lévén sokkal rosszabb eredményre számítottam.

4 Harcosok, te nem egyszer kihívtad itt a teljes bandát párbajra. Az én szememben az azt jelenti, hogy odamész TE és párbajozol mindenki ellen. Nem azt, hogy névtelenül lapulva elsunnyogsz akár az első helyig is. Egyrészt gratulálok a győzelemhez, másrészt hozzátenném, hogy nem teljesítetted a vállalásodat. Nem beszélve arról, hogy a párbajon ott volt Pool, Járvány és Orsia, akiket felelőtlenség lenne ezen topic alapján hozzád kötni, lévén nem miattad mentek a párbajra mint pl én.

Ha utolsó vagy mert mindenki téged üt asszem az én szememben nagyobb eredmény lett volna mint ez a mostani:)

Nem tom te mennyire figyelted a külsöt stb:)
DE msn-en is irták már nekem,higy Buter land vagyok:)
Külsön is ez ment:)Itt szecs akerek perec megirta,hogy ha ott vagyok 100% Buter landdaL:)
És a párbaj forumán is
Ugyhogy ugyérzem tudtátok ki vagyok:)
Én már mint megirtam nem nagyon tudtak nekem ártani mivel jól voltam védve minden ellen....
Csak az első fél orát akartam mindneképpen titkos névvel meguszni mert nem akartam,hogy már ott teljesen padlóra küldjenek:)

Köszi a gratulációt ja és majdnem meglett neked is a 3.hely:)
Nem tom mennyire vagy jártas a párbajban de az első fél orában lehet tacsra vágni egy orit nagyon:)utána meg már amugy is rájöttetek ki voltam :)

DE én így szeretek párbajozni,hogy nem az ismiség miatt van az ütés ....
Mert sokan cisnálják azt,hogy ismijük mit tom én ki és azt nem ütik
Vagy azt,hogy én már azért is elcseszem a másik játékát

DE ugyérzem kb 1óra után már tudtátok ki vagyok(sokan tudták) csak akkor már jól felvolt építve az ori:)

Harcosok 11-20-2006 19:37

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 44544)
egy picit beoffolok ha lehetséges:)

az én hírnevem sem lehet rossz nagyon:)
beléptem ma a Holly orimba szabiról 19:14-kor és 19:21-kor már rengettek meg gyújtogattak:D :D
de úgy jó sokat, pedig holt üres az orim szinte csak némi kis védelem van hadilag de azon egy hadis átjönne 3 sereggel is akár:)

jó a hírnév mi?
eltenném szabira most ezek után megint, de most éppen az X fórumra vissza tértem lélekben picit:)

off vége

Pont ez az,hogy párbajban is ez megy egyszer valakit megbántottál utána a bosszú hajtja:)

Pl szecsát is eléggé ilyennek látom ,hogy ha őt 1x jól elverik utána ő megoldja azt,hogy az a dobogora se férjen fel legközelebb(bár lehet szecsa se fér fel ugy ha csak szivatásért van ott:P)

Most én pl Harcosok birtoka orimmal nem is nagyon tudnák már párbajozni mert támadoval mindig ütnének:)Ha meg védözök akkor variznak ha elég a varim toliznak ha meg toli-vari is elég ijjam szinte semmi:)

Szecsa 11-20-2006 19:40

Harcosok, en 2 ora utan a szamomra ismert stilusod alapjan hogy Te vagy az.
S az nem igaz, hogy az elso 30 percben lehet vkit taccsra vagni.
Elonyt kovacsolni a parbajban az elso 2 oraban lehet, ha ennyi ido alatt nem gyujtesz eleg elonyt, akkor valoszinuleg nem leszel elso, hacsaknem fedezel deffes orival es lerengetsz mindenkit magad elol. (volt mar ra pelda)
Az pedig, hogy utjuk e az ismit..khm :)
Orsiaval eleg jokat beszelgettem a parbaj alatt, ismerem mar tobb mint 1 eve, o tanitott parbajozni engem (ugye a sok msn-es szenvedes, Orsia? :) ), megis ramentem foldre, persze buktam :(
S en nem tudtam 1 ora utan, hogy Te vagy az.
Akkor tudtam meg, hogy ki vagy, amikor bejottek a fedezeseid es veletlenul elore kerultel.
Ez azt hiszem majdnem 2 ora utan volt, de visszanezhetjuk a hozzaszolas beirasanak idopontjat.

lll 11-20-2006 19:40

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 44547)
Pont ez az,hogy párbajban is ez megy egyszer valakit megbántottál utána a bosszú hajtja:)

Pl szecsát is eléggé ilyennek látom ,hogy ha őt 1x jól elverik utána ő megoldja azt,hogy az a dobogora se férjen fel legközelebb(bár lehet szecsa se fér fel ugy ha csak szivatásért van ott:P)

Most én pl Harcosok birtoka orimmal nem is nagyon tudnák már párbajozni mert támadoval mindig ütnének:)Ha meg védözök akkor variznak ha elég a varim toliznak ha meg toli-vari is elég ijjam szinte semmi:)

nah jah a hírnév jó dolog, ha beszélnek rólad
csak a játékban nem jó már, mert ott meg szivatnak álltalában:)
mondjuk párbajozni még ezért megyek el ha ilyen párbaj van, mert ugye én nem szoktam nagyon vérre menni, éppen ezért nem is jönnek rám álltalában az elején hogy most csak azértis elrontom mondjuk a 4 órás játékát:)

Harcosok 11-20-2006 19:42

De most teljesen nem értem miért van az,hogy baj,hogy én minyom voltam számotokra egy ideig:)
pl nekem fogalmam sincs még most se ki volt dragon:D
szecsa se egyböl mondta el;)

Most kb olyan 1.5ora után szinte midnenki tudta,hogy ha én ott vagyok azon a párbajon akkor csak Buter Land lehetek....És semmit nem ártottak BUter landnak 1.5ora után:)
Elötte ártottak inkább:D

Dragi 11-20-2006 19:43

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 44552)
De most teljesen nem értem miért van az,hogy baj,hogy én minyom voltam számotokra egy ideig:)
pl nekem fogalmam sincs még most se ki volt dragon:D
szecsa se egyböl mondta el;)

Most kb olyan 1.5ora után szinte midnenki tudta,hogy ha én ott vagyok azon a párbajon akkor csak Buter Land lehetek....És semmit nem ártottak BUter landnak 1.5ora után:)

Honnan tudod hogy ott voltam ?:D

lll 11-20-2006 19:45

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 44553)
Honnan tudod hogy ott voltam ?:D

onnan, hogy mögöttem végeztél a végeredményben, pedig nem is voltam itten:)

bocsika:D

Szecsa 11-20-2006 19:47

Harcosok, ennyi erovel nekem is volt olyan korszakom, hogy ram palyaztak eleg sokan...
De ha jol hasznalod ki a torpe es a parbaj bonuszait, akkor ez teljesen kiszurheto.
Csak gondolj arra, hogy egy körben -nagy eséllyel- csak egy sereg érkezhet.

Harcosok 11-20-2006 19:47

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 44551)
nah jah a hírnév jó dolog, ha beszélnek rólad
csak a játékban nem jó már, mert ott meg szivatnak álltalában:)
mondjuk párbajozni még ezért megyek el ha ilyen párbaj van, mert ugye én nem szoktam nagyon vérre menni, éppen ezért nem is jönnek rám álltalában az elején hogy most csak azértis elrontom mondjuk a 4 órás játékát:)

én sme megyek annyira vérre...
De most képzeld el következő párbajon Járványnak biztos eszébe jutok:)Pedig csak beütöttem:DMeg szét loptam:D
Meg most pár irigy ember legközelebb megoldja,hogy ne legyen már nekem egy kis örömöm:D
És ha meg nem teszem ezeket a doldokat akkor lemaradok:)Én ott nem szoktam senkit se kimélni de sosem indulok ugy el ne most ennek a játékát tönkre teszem:)Te is hidd el ha lett volna olyan idöszakod,hogy 20nap alatt vagy 30párbaj és ott rengetegszer nyertél volna ütöttél vágtál volna embereket akkor lenne minden párbajra 1 olyan aki szó szerint utál:D

Szecsa 11-20-2006 19:49

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 44552)

Nalatod.
Ebbol latszik, hogy nem szamit, hogy tudjuk e, hogy Te vagy az.
Nem ertem, hova ez a felhajtas...es retteges attol, hogy elkapnak.

(Rolam pedig tudtak, hogy enyém smöree...hisz nem elsőkként játszottam vele, szerintem Te is tudtad, hogy az enyém.)

lll 11-20-2006 19:50

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 44560)
Nalatod.

(Rolam pedig tudtak, hogy enyém smöree...hisz nem elsőkként játszottam vele, szerintem Te is tudtad, hogy az enyém.)

énis tudtam:D :D

Harcosok 11-20-2006 19:50

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 44558)
Harcosok, ennyi erovel nekem is volt olyan korszakom, hogy ram palyaztak eleg sokan...
De ha jol hasznalod ki a torpe es a parbaj bonuszait, akkor ez teljesen kiszurheto.
Csak gondolj arra, hogy egy körben -nagy eséllyel- csak egy sereg érkezhet.

:)Usztam én így meg nem egyszer 4 ütéseket:D
már az elején jött felém sok sereg:)és csak az ért ide aki a legtöbb egységet küldte és ő 1 sereggel:)
Meg szecsa neked 50orid van és azért ahogy látom te se mindig a főoriddla mész:)
Szerintem azért mert rád is fáj jópár ember foga:)

Harcosok 11-20-2006 19:52

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 44560)
Nalatod.

Én csak az elejét nem akartam megszivni:)
Ja és én nem tudtam,hogy ited smöree:)
És ha annyira ismert volt mindenki számára miért is változtattad a körök számát a helyezés bemásolásánál?:)
DRagon: onnan tudtam,hogy 1x másoltál ponlistát:)

Szecsa 11-20-2006 19:53

Harcosok, en ugy erzem, meg mindig kevesbe vagyok titokzatosabb mint Te :)
S johetnek vad idegen orikkal, de nem teszem :)
Van 6-7 ori, amivel szoktam jatszani, de ezek azt hiszem ismertek.

Dragi 11-20-2006 19:53

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 44564)
DRagon:onnan tudtam,hogy 1x másoltál ponlistát:)

Kérhettem is bárkitől :)

Szecsa 11-20-2006 19:54

Harcosok, egy miatt: vándor voltam és ezt ezt az infot nem akartam kiadni, így mindenki 2 körre volt.

Harcosok 11-20-2006 19:55

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 44565)
Harcosok, en ugy erzem, meg mindig kevesbe vagyok titokzatosabb mint Te :)
S johetnek vad idegen orikkal, de nem teszem :)
Van 6-7 ori, amivel szoktam jatszani, de ezek azt hiszem ismertek.

Jogom van a titkossághoz és ugy érzem így a jó,hogy titkos vagyok mivel én mindenki ellen ugyanugy játszok.Persze mindig az elöttem lévőt szedem(ha tudom:P) Vagy ha első vagyok akkor az 1-al alattam lévőt....
És én ugy érzem így van jól ellenem is játszon mindenki így ....

Harcosok 11-20-2006 19:57

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 44567)
Harcosok, egy miatt: vándor voltam és ezt ezt az infot nem akartam kiadni, így mindenki 2 körre volt.

éN is vándor voltam:)de a nevedet is 2körnek irtad:)
Ja és ki lehetett volna szedni a kört is:),hogy nem is jeleztél volna semmit a kör helyett
de mind1 végülis:)ha tudtam volna te vagy sömree pontosan ugyanezt teszem hidd el:)

Harcosok 11-20-2006 19:58

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 44566)
Kérhettem is bárkitől :)

Igen de én ezt gondoltam inkább:)
Meg azért furcsa lenne az,hogy olyan másol ponlistát aki nincsis ott:)

Dragi 11-20-2006 19:59

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 44570)
Igen de én ezt gondoltam inkább:)
Meg azért furcsa lenne az,hogy olyan másol ponlistát aki nincsis ott:)

Bóhokás vagyok :) és gondoltam kicsit megmozgatom az agyad hogy ott voltam-e ;)

Harcosok 11-20-2006 20:00

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 44571)
Bóhokás vagyok :) és gondoltam kicsit megmozgatom az agyad hogy ott voltam-e ;)

Engem annyira nem érdekel,hogy ki volt ott stb aki elmondja elmondja aki nem az nem....

Dragi 11-20-2006 20:02

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 44573)
Engem annyira nem érdekel,hogy ki volt ott stb aki elmondja elmondja aki nem az nem....

majd a következőre tuti elmegyek :)

Harcosok 11-20-2006 20:02

Azokat meg tudom sajnálni akiknek az volt a legfontosabb dolog,hogy én melyik orival is játszhatok...
Mivel szerintem mindneki ellen ugyanugy kell játszani:)

Cassandra 11-20-2006 20:03

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 44364)
Jól tudsz hazudni ember
Én népet csak ott elöl loptam valakitöl már fogalmam sincs kitöl
Töled max nyersit loptam mert kellett a kaja már az elején:)

Azért tényleg visszavehetnél egy kicsit az arcodból!
Elolvastad mit írtam? Ha már beidézted, bár el nem olvastad beidézem én is:
Quote:

Originally Posted by Cassandra
Nekem is lehetett volna, ha nem lopnak egyszerre négyen embereket tőlem(köztük Harcosok is) és, ha nincs rajtam összesen vagy ötven körön át vihar. A végére egész hozzászoktam az igencsak csapadékos időjáráshoz.

Ott volt tisztán láthatóan, hogy 4 azaz NÉGY kapu volt rám, honnan a büdös fenéből kellet volna tudnom, hogy te vagy az, aki embert lopott, vagy aki nyersit, vagy aki épp csak ártózgatott!!?
Marhára nem szokásom hazudni, rohadtul nem ismersz, utálom, ha lehazugoznak.

Harcosok 11-20-2006 20:03

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 44574)
majd a következőre tuti elmegyek :)

Most is ott voltál:D
ÉN meg lehet a következőt kihagyom:D

Dragi 11-20-2006 20:05

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 44577)
Most is ott voltál:D
ÉN meg lehet a következőt kihagyom:D

hagyjad :)

Harcosok 11-20-2006 20:06

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 44576)
Azért tényleg visszavehetnél egy kicsit az arcodból!
Elolvastad mit írtam? Ha már beidézted, bár el nem olvastad beidézem én is:

Ott volt tisztán láthatóan, hogy 4 azaz NÉGY kapu volt rám, honnan a büdös fenéből kellet volna tudnom, hogy te vagy az, aki embert lopott, vagy aki nyersit, vagy aki épp csak ártózgatott!!?
Marhára nem szokásom hazudni, rohadtul nem ismersz, utálom, ha lehazugoznak.

MInd1:)Nem vitázom veled de azt irtad 4-en loptak embert (köztük harcosok is)nyersi lopást meg sem említetetd ....
Azt irtad 4-en lopnak népet(köztük Harcosok is)
Ebben nem látom holvan az,hogy nyersit is loptak de mind1:)
Ja és akkor meg legközelebb ne ird ilyen biztosra ,hogy én is a néped loptam ....

lll 11-20-2006 20:08

1800-ik hsz:D :D :D :D :D

All times are GMT +1. The time now is 19:14.