Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   elismertség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=803)

Hornet 01-24-2008 05:52

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 153848)
Nos. Biztos emlekeztek, hogy mennyire kikeltem az ellen, hogy mindenki mindenkitol kap elismertseget. Azert mert megszuletett a macskaja, mert beszolt a Remynek, mert karacsony van, mert 3 pont kell a 200hoz, mert szep a szeme, arca csupa deru, stb....

Gondoltam elkezdek mindenkinek osztogatni zoldet en is, akit csak ertem, hatha eszreveszik az emberek, hogy ez igy igazabol nem jo, es mennyire nem fog erni semmit az elismertseg. De sajnos epp az ellenkezoje tortent, majdnem mindenki megkoszonte, es a legdurvabb, hogy csomo embertol vissza is kaptam...

Fogjatok fel ezt egy tesztnek, ami nem jott be :P
(effektive tobb pontot kaptam most, hogy esz nelkul osztogattam, mint amikor vmi normalisat irtam be barhova is....)

Azert ez szomoru, nem?

Éreztem én ,hogy valami nem stimmel ezzel a zöldel;);)

Tsobi 01-24-2008 05:56

Quote:

Nos. Biztos emlekeztek, hogy mennyire kikeltem az ellen, hogy mindenki mindenkitol kap elismertseget. Azert mert megszuletett a macskaja, mert beszolt a Remynek, mert karacsony van, mert 3 pont kell a 200hoz, mert szep a szeme, arca csupa deru, stb....

Gondoltam elkezdek mindenkinek osztogatni zoldet en is, akit csak ertem, hatha eszreveszik az emberek, hogy ez igy igazabol nem jo, es mennyire nem fog erni semmit az elismertseg. De sajnos epp az ellenkezoje tortent, majdnem mindenki megkoszonte, es a legdurvabb, hogy csomo embertol vissza is kaptam...

(effektive tobb pontot kaptam most, hogy esz nelkul osztogattam, mint amikor vmi normalisat irtam be barhova is....)

Azert ez szomoru, nem?

Remynek végülis igaza van,csak azt kell még eldönteni,hogy az irigység,a féltékenység,az apai féltés vagy .. (?) szól belőle :)

Dragi 01-24-2008 11:27

szerintem meg minek foglalkozni az ilyennel ?:p az a lényeg ki a legjobb fej :D:D és nem Attila ! :D HANEM CSOKI BÁÁÁÁÁÁ :D:D:D:D:D:D

J.Ati 01-24-2008 11:41

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 153906)
szerintem meg minek foglalkozni az ilyennel ?:p az a lényeg ki a legjobb fej :D:D és nem Attila ! :D HANEM CSOKI BÁÁÁÁÁÁ :D:D:D:D:D:D

Ejj,Dragi csalódtam benned:o
Mármint Csokibá valóban lehet jó fej,mert nem ismerem,de elfér két jó fej egymás mellett;):D
Vagy nem?:D:p

Dragi 01-24-2008 11:44

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 153909)
Ejj,Dragi csalódtam benned:o
Mármint Csokibá valóban lehet jó fej,mert nem ismerem,de elfér két jó fej egymás mellett;):D
Vagy nem?:D:p

Ő a jó fej a tiéd csak max. nagy lehet :p de nem biztos hogy a nagy fejedtől elfértek-e hát szal áhhh nem tudom én eztet :))):rolleyes::D:D

J.Ati 01-24-2008 11:48

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 153910)
Ő a jó fej a tiéd csak max. nagy lehet :p de nem biztos hogy a nagy fejedtől elfértek-e hát szal áhhh nem tudom én eztet :))):rolleyes::D:D

Na jó,most korán van ehez nekem.
Ez a suli kikészít téged:D

Dragi 01-24-2008 11:52

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 153911)
Na jó,most korán van ehez nekem.
Ez a suli kikészít téged:D

és csak 2 órám volt :p gondolj bele ha 8 lett volna :D:D:D

J.Ati 01-24-2008 11:54

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 153913)
és csak 2 órám volt :p gondolj bele ha 8 lett volna :D:D:D

Bele se merek gondolni:rolleyes::D
Elismertséget érdemelnél:D

Phoenix 01-24-2008 11:57

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 153914)
Bele se merek gondolni:rolleyes::D
Elismertséget érdemelnél:D

Azt a legkevésbé sem :D

Dragi 01-24-2008 12:02

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 153915)
Azt a legkevésbé sem :D

majd minnyá kapol egy pirosat oszt nyemcólszbe :p:p:p

Ditke 01-24-2008 12:25

Quote:

Azert ez szomoru, nem?

Szerintem nem szomorú... inkább elgondolkodtató...

A normális beírásokról pedig csak annyit, hogy az utóbbi időben, ha valamire kíváncsi vagyok, inkább megkérdezem valakitől, mint a személyeskedésektől hangos "Hódos" topikokban keresgéljek...

Phoenix 01-24-2008 12:31

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 153916)
majd minnyá kapol egy pirosat oszt nyemcólszbe :p:p:p

Fenyegetel? :D Ezért adtam ződet? :p

Burning 01-24-2008 14:04

ejjej:D
kicsit elkóborol az ember egyből szétosztanak mindenkit:)
grat Ardonak, Hóhérnak, meg aki még megérdemli;)

Kós00792 01-24-2008 14:05

Jah télleg már majdnem elfelejtettem gratulálni. GRATULÁLOK:):) mindenkinek.

Dragi 01-24-2008 14:34

Gratula Tsobi :)

Tsobi 01-24-2008 14:49

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 153967)
Gratula Tsobi :)

mihez?

*babaszem*

Dragi 01-24-2008 14:50

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 153980)
mihez?

*babaszem*

4 kockához :p:p:p meg a visszafejlődésedhez babává :)

Tsobi 01-24-2008 14:51

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 153981)
4 kockához :p:p:p meg a visszafejlődésedhez babává :)

Köszi szépen :)
Csak most sasolom :)

Tsobi 01-24-2008 14:52

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 153983)
Köszi szépen :)
Csak most sasolom :)

Hamarosan meg lesz az 1k hsz is ;)

Ditke 01-24-2008 18:54

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 153980)
mihez?

*babaszem*

Gratulálok a 4. kockádhoz...:)

laci 01-24-2008 19:07

Ez az a pont, amelytől fogva letiltom a kis kockáimat. Valamikor még jelentett valamit, és jó dolog volt, ha sikerült 1-2 zöldet begyűjteni, mert valóban elismerést jelentett, bár akkoriban negatív értékelések is játszottak még (ezeketől még értékesebbek lettek a zöldek). Amikor viszont valakinek 16 hsz-vel már két zöld négyzetecskéje van, akkor az vagy azt mutatja, hogy az illető egy korszakos zseni, vagy azt, hogy itt már mindenki mindenkinek osztogatja az elismeréseket, érdemtől függetlenül. És, bár elég jóindulató és jóhiszemű ember vagyok, valahogy nem bízom az első lehetőségben ;)

Hornet 01-24-2008 19:14

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 153962)
ejjej:D
kicsit elkóborol az ember egyből szétosztanak mindenkit:)
grat Ardonak, Hóhérnak, meg aki még megérdemli;)

Köszi szépen:)

Croissant 01-24-2008 19:16

Quote:

Originally Posted by laci (Post 154024)
Ez az a pont, amelytől fogva letiltom a kis kockáimat. Valamikor még jelentett valamit, és jó dolog volt, ha sikerült 1-2 zöldet begyűjteni, mert valóban elismerést jelentett, bár akkoriban negatív értékelések is játszottak még (ezeketől még értékesebbek lettek a zöldek). Amikor viszont valakinek 16 hsz-vel már két zöld négyzetecskéje van, akkor az vagy azt mutatja, hogy az illető egy korszakos zseni, vagy azt, hogy itt már mindenki mindenkinek osztogatja az elismeréseket, érdemtől függetlenül. És, bár elég jóindulató és jóhiszemű ember vagyok, valahogy nem bízom az első lehetőségben ;)

Őszintén örülök, hogy megvilágosultál...

Synkel 01-24-2008 19:24

Quote:

Azert ez szomoru, nem?

Nekem is lett hirtelen 5 kockám, pedig alapvetően télleg nem érdekelt. Én miattad kezdtem ész nélkül zöldet osztogatni, mert meguntam, hogy rendszeresen belekötsz az enyéimbe. kézen-közön asszem télleg sikerült teljesen elértékteleníteni. Légy büszke magadra, baromira meggyorsítottad a folyamatot.

A pirosat nyilván visszakapod, bár nekem ehhez kell egy hsz is amire adjam, és nem csak úgy lesz a hozzáfűzés:)

Remedy 01-24-2008 19:58

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 154032)
Nekem is lett hirtelen 5 kockám, pedig alapvetően télleg nem érdekelt. Én miattad kezdtem ész nélkül zöldet osztogatni, mert meguntam, hogy rendszeresen belekötsz az enyéimbe. kézen-közön asszem télleg sikerült teljesen elértékteleníteni. Légy büszke magadra, baromira meggyorsítottad a folyamatot.

A pirosat nyilván visszakapod, bár nekem ehhez kell egy hsz is amire adjam, és nem csak úgy lesz a hozzáfűzés:)

Amikor elerted a masodik kockadat, mar akkor ertektelen volt, mivel mellette irtozatos sok butasagot irkaltal... :) De ezt a jo szokasod azota is renduletlenul tartod a belso forumon is, csak mar elnezest sem kersz utana... (Lasd: kocsma nelkul azt irja ki a hodito, hogy nincs tolvajod, ha lopni akarsz... na persze...)

ps: ne haragudj, a tieidbe nem belekotni kellett, csak lepten-nyomon kijavitani, mert nem voltak igazak... Ha normalisat, igazat irsz, nyilvan senki nem fogja kijavitani, es nem vezetsz felre vele senkit...
Tessek, itt a hsz :P

Cassandra 01-24-2008 21:40

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 153920)
Szerintem nem szomorú... inkább elgondolkodtató...

A normális beírásokról pedig csak annyit, hogy az utóbbi időben, ha valamire kíváncsi vagyok, inkább megkérdezem valakitől, mint a személyeskedésektől hangos "Hódos" topikokban keresgéljek...

Így igaz... én mostanában észrevehetően kevesebbet fórumozok, több oknál fogva, de ez jelenleg lényegtelen és akkor is csak bizonyos topikokat olvasok, és csak nagyon kevésbe írok.

Annak idején én minden egyes pontnak nagyon örültem, és őszintén szólva nekem 3 topik van, ahol ezeket javarészt kaptam, az egyik közülük a verses... A mai napig büszke vagyok, ha valaki ott értékel. Örülök a visszajelzéseknek, mert számomra az elismertség ezt jelentené. És ugyanez igaz minden más témára...

Remyhez hasonlóan én is "tesztelgettem" december környékén, a tapasztalatom hasonló volt, bár hozzá kell tennem én még ezalatt is kizárólag olyanoknak adtam zöldet, akik korábban valamivel már elnyerték a "szimpátiámat", illetve sokaknak valami korábbi beírásra hivatkozva osztottam.

Mióta elkezdődött ez a zöld tarhálás végképp elvesztette az értelmét...

Költői kérdés: Ki az, akinek annyi kockája lenne, mint amennyi jelenleg van, ha az ebben a topikban kapott zöldek nem számítanának?:)
Van egy tippem... Szerintem a két kezemen össze tudnám számolni azt a pár fórumozót, aki nem vesztene minimum egy kockát a sokkockások közül.

Synkel 01-24-2008 21:58

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 154072)
Így igaz... én mostanában észrevehetően kevesebbet fórumozok, több oknál fogva, de ez jelenleg lényegtelen és akkor is csak bizonyos topikokat olvasok, és csak nagyon kevésbe írok.

Annak idején én minden egyes pontnak nagyon örültem, és őszintén szólva nekem 3 topik van, ahol ezeket javarészt kaptam, az egyik közülük a verses... A mai napig büszke vagyok, ha valaki ott értékel. Örülök a visszajelzéseknek, mert számomra az elismertség ezt jelentené. És ugyanez igaz minden más témára...

Remyhez hasonlóan én is "tesztelgettem" december környékén, a tapasztalatom hasonló volt, bár hozzá kell tennem én még ezalatt is kizárólag olyanoknak adtam zöldet, akik korábban valamivel már elnyerték a "szimpátiámat", illetve sokaknak valami korábbi beírásra hivatkozva osztottam.

Mióta elkezdődött ez a zöld tarhálás végképp elvesztette az értelmét...

Költői kérdés: Ki az, akinek annyi kockája lenne, mint amennyi jelenleg van, ha az ebben a topikban kapott zöldek nem számítanának?:)
Van egy tippem... Szerintem a két kezemen össze tudnám számolni azt a pár fórumozót, aki nem vesztene minimum egy kockát a sokkockások közül.

Jelentem 2 kockát buknék:)
10 pontra lennék a 4 kockától ha az itt kapottakat levonnám.

J.Ati 01-24-2008 22:07

Fiúk,lányok figyelem!

Még mindig jó témánál vagyunk:D
Én valszeg piros lennék,viszont tartom magam annyira,hogy tudjam,mikor miért kaptam.
A többje az tarhálás volt,de nem kis szinten.

Szal bevallom nem keveset tarháltam és még tuti fogok is tarhálni,mert én ilyen vagyok:p

Akik ezért tiltották le csak sajnálni tudom:(:(

Ja és már nem sok kéne az 5 kockához;):)
Probálok ,majd valahova okosat írni,de nem igérem,hogy menni fog:)
A ződeket meg fogadom szal ne sajnáljátok tőlem léci!
Élvezem ezt a fórumot és szeretek itt olvasgatni na meg persze tarhálni.:D

Tavacska 01-25-2008 17:26

Remy, most egy világ omlott össze bennem :-(
jól van, magamra vettem, amit írtál...
de én nem fogok mindenféle hódos vitákba belebonyolódni, amiért érdemlegesen lehetne zöldet kapni, ezt anno megigértem magamnak...
csak irogatok ide oda, ami épp szimpatikus...
és ha vissza tudnám adni a zöldet, most visszaadnám...:-(((

belas 01-25-2008 17:55

Quote:

Originally Posted by Tavacska (Post 154258)
Remy, most egy világ omlott össze bennem :-(
jól van, magamra vettem, amit írtál...
de én nem fogok mindenféle hódos vitákba belebonyolódni, amiért érdemlegesen lehetne zöldet kapni, ezt anno megigértem magamnak...
csak irogatok ide oda, ami épp szimpatikus...
és ha vissza tudnám adni a zöldet, most visszaadnám...:-(((

Ne halgass senkire,a zöldet nem te adod magadnak...tehát kaptad!!:)
Ugyhogy,ezen nincs mit vitatkozni,mkinek annyi van amennyit adtak neki:)

Szigibabe 01-25-2008 19:59

Bevallom őszintén, hogy én több mint másfél éve jártam errefele utoljára... akkoriban valóban teljesen más volt még a hangulat, mint mostanság.
Azért mégiscsak jó, hogy vannak némely témák, amik visszavonzottak ide engem :)

Goldy 01-25-2008 20:53

Ez egy permanens vitaforrás lett?

Mikor lesz a következő, jajj így semmit se ér a kis ződ kocka /ami, mellesleg megjegyzem ténleg nem ér semmit max szinessé teszi az oldalt/ nyavajgás? :)

Válasszunk 3 tagú bizottságot aki a nagggyon okos hozzászólásokért nyalókát és pöttyöslabdát oszthat, az biztos érne vmit :)

LOL, bölcsi :)

Dragi 01-25-2008 21:04

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 154292)
Ez egy permanens vitaforrás lett?

Mikor lesz a következő, jajj így semmit se ér a kis ződ kocka /ami, mellesleg megjegyzem ténleg nem ér semmit max szinessé teszi az oldalt/ nyavajgás? :)

Válasszunk 3 tagú bizottságot aki a nagggyon okos hozzászólásokért nyalókát és pöttyöslabdát oszthat, az biztos érne vmit :)

LOL, bölcsi :)

én kék labdát kérek és kólás nyalókát :)

Synkel 01-25-2008 21:05

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 154293)
én kék labdát kérek és kólás nyalókát :)

Nekem 2 pöttyös labdám lenne már, meg egy nyalókám is. Utóbbiból a szalonnásat szeretem:)

Csokibácsi 01-25-2008 22:18

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 154292)

De ez nem így működik, Te is tudod ...
Nyalóka nem kerül kiosztásra, mert elrontja a fogakat.
Labdát az kaphat, aki a legjobban tapsol.
A labdákat pedig nem 3 tagú bizottság, hanem Dévényi Tibi bácsi osztja.

Burning 01-26-2008 09:54

neharagudjatok már...nagyon jók vagytok tényleg:D
még csak 4* mondtátok meg, hogy már semmit nem ér a zöld így meg úgy (ugyanis soha nem ért semmit, mivel bárki adhatott bárkinek). letiltjátok az elismertséget, grat:) jobb lesz így biztos:rolleyes:...
hozzáteszem eddig is mindig ment a tarhálás, akinek ez nem tűnik fel tessék elovasni az első 1-2 oldalt, hogy mire kaptam zöldet:)
most tényleg rettentő drasztikusan megy, atyaég, le kell tiltani a zöldet. mondj egy értelmes okot, amiért jobb letiltva, és olyan, hogy a szürke színt jobban szeretem, így nem piszkálnak, így nem fogok tarhálni, vagy kapni nem érnek, mert ezek baromságok. kiváncsi leszek tudsz-e mondani egy ÉRTELMES indokot:)

Andrew 01-26-2008 10:43

A tarhálás most sem megy sokkal intenzívebben mint régen... A probléma okát szerintem ott kellene keresni, hogy megnőtt az adható elismertségek pontértéke... nekem pl 4 hónap alatt 3-mal - pedig tőlem egy olyan üzit sem olvashattok, hogy 'plz aggyatok mán ződet, mer az asszony cikiz!' :D:D mondjuk ilyen nagyon mástól sem :p
De ugye az egyértelmű, hogy ha 2-3szor annyit ér a zöld, akkor 2-3szor olyan gyorsabban is lesz meg 1-1 kocka :)

Andrew 01-26-2008 10:49

Te jó ég mit tettem... megadtam Pho-nek a 4ik kockát :eek::o:o Grat :-)
valaki adjon már neki egy pirosat, nehogy megszólják érte :D:D:D

Burning 01-26-2008 10:50

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 154380)

majd kikapcsolja...ez a bevett módszer mostanság:D:p
(nem rosszból mondtam, mert Phoenix nem olyan...;))

Phoenix 01-26-2008 10:59

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 154380)

Nem tőled volt meg a 4. kocka :D És köszi nem kérek pirosat :) De nagyban hozzájárulsz az összértékhez (Ez utóbi csak azért, hogy ne szontyolodj el ;) :D)

All times are GMT +1. The time now is 20:57.