![]() |
Quote:
|
Hagyd Remy, ha valaki nyiltan csal, fika seregekkel beüt más orit, ami aztán szabizik (ez csak a hülyének nem megbeszélt), ráadásul egy olyan "játékos" szövije, aki felvállalta a csalós játékot, az nem baj.
De ha már szóvá merem tenni, hogy mások is tudjanak róla, az már figyelmeztetés... Azt hiszem, ez nem engem minősít... Meg nem kell azzal fenyegetni, hogy 1 tiltás és kitiltás, mert őszintén szólva letojom... De semmi gond, majd elrendezzük azzal a "becsületes játékossal" a játékon belül... Csak aztán nehogy nekünk legyen bajunk szabályos játék védelme miatt.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nezegetem a B-teljest, es nagyon nem tetszenek a dolgok.
(Probalom infokiadas nelkul). Egy mf harcolt egy szovivel, vissza is mert tamadni. Ott volt a kornyekunkon 2 koron, direkt nem utottuk, harcoljon csak. Ugy tunik, masnak nem voltak ilyen problemai, egy masik szovi siman utotte. Azoknak is visszautott. Neztem is, hogy milyen jofej mf. Erre egy harmadik szovi durvan lehienazta, amikor ki volt tamadva. Nem tudom, ilyen tenyleg hogy fer ra egyesek arcara, komolyan. Szoval, a kerdesem az, hogy csak en vagyok naiv, vagy a tobbiek ennyire gatlastalanok? En mindig is ertekeltem ha egy mf probal harcolni egy szovivel, es eszembe nem jutna szovetsegkent akar ebbe beleszolni, de meghienazni meg semmikepp, szerintem annal gagyibb dolog nincs is. |
Quote:
|
Quote:
- na ez mar eleve furcsa, egy szoval sem irtam sehol, hogy szabalytalan lenne, moralis aggalyaimnak adtam csak hangot... Utana meg "Mi "ingyen földnek" tekintünk minden mf-t 7:40hivtak hogy van egy kitámadott mf és erre rácsaptunk. Azt ne mond hogy te/ti nem mentetek volna ki 200-300hekiért" Hat bakker. 1 napja ott volt a kornyekunkon, kitamadva is tobbszor lattuk, eszunkbe nem jutott se beleutni, se belehienazni. De ugy tunik, masnak ez termeszetes, mert "ingyenfold". Remelem nincs sok ilyen mentalitas a hodban... "Nézd már vissza,hány szövivel is harcolt, mire kimentünk 3szövi verte folyamatosan lejjebb" Ez kesz. Ha tobben belerugnak, akkor mi is belerughatunk. Es meg ezek utan vita van azon, hogy erositsuk az mfeket... :D Igy tenyleg nincs eselye szegenyeknek akkor sem, ha teljesen ingyen tavoloznak... (Jeleznem semmi baj azzal ha vki mfet ut, de ne hienazzon mar...) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viszont az irasom igazabol nem is az mfekrol szolt, csak az mf vs szovi hienajat jobban elitelem, mint a szovi vs szovi hienajat. Szoval egyreszt temanal sem vagy, masreszt nem is igaz, amit irsz. De a tobbi stimmel. :) |
véleményem szerint egy amatőrrel beszélhettél és így megbocsájtható, ha nem lát tovább az orránál
|
Quote:
|
Quote:
|
én is leirom már a véleményem ha már kérdőre lettem vonva
Részemről teljesen nyugodt vagyok a hiéna miatt,mert ha ár beleköt egy szövibe és ott marad majd csupaszan az orija ,egyértelmű hogy rácsapunk,a de ez csak játékos függő a történtekről : egy mf ori visszajött szabirol 2000heki fölött 1.szövi beverte 2x másnap egy 2.szövi ismét leverte az mf orit harmadnap az mf beütött egy 3.-ik szövi egyik tagját ,és erre ők szembementek sok sereggel(nem akarok számokat irni) akkor szóltak hogy van egy kitámadott mf ori ,szinte 0 védelemmel elöször nem akartam kimenni rá,mert sok dolgom volt de az utso percekben döntöttem és mentünk szerintem mindenki inkább mf orikat üt B-ben mint hogy beleessen egy kilátástalan háborúba nagyjábol ennyi,mert rohanok dolgozni,ha eszembe jut valami ,kiegészitem UI. várom a lefelé ujjakat a Remy fun-któl :cool: |
Quote:
engem egy tapasztalt játékos a tudta nélkül erre a módszerre tanitott,mint régebben irtam,mindig elabált a gyorscsopiban ;) amúgy is mit keres egy 1 szemes ori olyan hekin ahol 1napig sem tudna megélni ,mert lenyomják mint a rajzszöget ? álljon be 1700hekin és bekkelje ki a feljutás/forduláshoz szükséges időt |
és még annyi hogy én nem láttam benne a mf vs szövi HARCOT
mert zsinórban verték ,amikor meg már elöttünk volt akkor már mind1 volt mert annyi sereg ment felé |
Quote:
|
akkor te más csopi teljeséről beszélsz :)
amint számolgattam volt egy sikeres ütése,amit elkönyveltem mf+ork bonuszokkal történő beütésnek meg 1 szembeseregnek,tehát volt 3támadás abbol 2 sikeres volt és bekapott emellé kb 10 sereget ha a miénket nem számolom többet nekem nem mutat a teljes,vagy valami cheatprogramot használsz ? de te ebben hol látod a harcot ? nálam ez nem adok-kapok csak kapok |
Quote:
Szoval harcol tobb szovivel is, de nem mindig nagy sikerrel, ezert meg Te is jol meghienazod 3x. Vilagos.... Szerintem ne egesd magad meg jobban.... |
amit te irtál az az MF vs Szövi harc,ez nálam többet takar mint támadok vagy bemegyek vagy nem , úgyis kapok jobb esetben is min 5 sereget vissza
mi ebben a harc ? leverték ,utánna ment máshoz PRÓBÁLKOZNI van a bátorság és a botorság, a 2-t nem illik összekeverni a tag bátor volt és nekiment minden ,éppen elötte lévő szövinek a lényeg,nekem ez nem harc,ha neked igen ,legyen úgy |
Genxter azt nem értem, hogy miért magyarázkodsz? Kinek mi köze van hozzá, hogy kit ütöttetek?
|
és megjött az első Remy-fun :D
tolja is a lefele ujjakat bőven |
Quote:
|
Nem vagyok Remy fan aki követi a külső illetve belső fórumokat az tudja is ezt, de most nagyon is egyetértek vele, nem szeretem azt aki beleüti az orrát másnak a szöviháborújába akár mf akár szövis....
|
Quote:
amúgyis a véleményére hagytam neki egy csomagot WC-ben,reggel a sereginditás közben,megtarthatja :D |
Quote:
|
Quote:
Plusz az elso mondat is ugy baromsag, ahogy van... (De ahogy nezem, jelen esetben inkabb Neked van fan-od) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Remynek is irtam hogy más stilusuak vagyunk és ezért ne itéljen el ha meg csalok ,majd Ati ugy is tiltani fog |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:18. |