![]() |
Quote:
Ezt vond vissza! Kicsit félreérthető! :D:D:D |
Quote:
*rövid* |
Azért vezekeltél mert rövid volt a férfi nemi szerv, vagy az a vezeklés, hogy rövid lett?
;) :D:D:D |
Quote:
|
De úúútálok primitív emberekkel beszélni !!! :mad::mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3-ból 2 országom szabin van, és így nagyon nem érdekes a netezés.....Mind a kettő pénz miatt,így muszáj volt!:o
Már nagy unalmamban azon törtem a fejem, hogy hogy tolhatnék ki a környékemben lévő országokkal ha visszajöttem szabiról! :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha nincs bankod még aranyos is :D |
Quote:
Hullák, gyűjtsétek a mrd-kat! :) |
Quote:
|
Irgum-burgum, ingem-gatyám rámegy az átépülésre... Eleddig 64 milliárd aranyba, és 15 millió kőbe került a buli, és még csak a fele üres hekit építettem be. :mad:
|
Quote:
|
Quote:
*rövid* |
Quote:
Asszem inkább nem nyilvánulok meg! :D |
Az endoplazmatikus retikulum mindenségit,hogy az adenozin tri foszfát rúgja meg a redőzött belső hártyát:mad::mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mindazonáltal attól függ mit nevezünk átlagosnak. Egy jó kis 600 hekis gnóm hadi nem biztos, hogy átlagos. ;) Főleg ha a tied... :p :D Egyébként ma befejeztem az építkezést... Újabb 30 mrd arany, és 10 milla kő bánta. De lassan ország kinézete lesz neki... :) Olyan kis édes. :D |
Fel robbanok:mad:
@nexusról.hu rakott eredetileg X-be Léptem.... Regelek újat másik @nexus.hu - ról ... Nem rak X -be..... Már 3* rak mindenhová máshová.... Van fix freemailos cím ahonnan tuti oda tesz?:rolleyes::confused: 4*re freemail.hu-ról se :-( 6*-ra sikerült... |
Quote:
|
Quote:
Végül is onnan csináltam:-) Eszembe jutott, már lehet több ori ugyan ott:-))))) Ezek a régi beidegződéses multis dolgoknak az átka:-))))))))) |
Én is dühöngök :SNem tudok pv-t írni Rebbelisnek :mad::mad::mad:
|
Quote:
Nincsenek titkaim, lehet itt meg mindenhol és válaszolok:-) Elvégre ez itt azért van:-):rolleyes::D:D:D:D;) Legalább lessz forgalom is a fórumon mert másutt panaszkodott valaki,hogy megcsappant a firkálási kedv:-) Az ellen meg a legjobb módszer a privik tiltása:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Így kell értelmezni jelen esetben:-) Sztrájkolok ha úgy tetszik:-) Csak Admin leveleket engedélyeztem mert az hátha hivatalos és fontos:-)))))))))))) |
Quote:
|
borotvahab nélkül borostát vágni borotvával. na ez a dühöngő, nem ám az egymillió lovas elvesztése :)
|
próbáld ki úgy, hogy nincs borotvahab, és szappan se, és kint vagy az erdőben, és csak kés van nálad, és azzal kell borotválkoznod... :D
|
Szerinted kint egy erdőben ahol se borotva se hab se szappan érdekelné mennyire borostás?:)
|
Hát ha csak a medvék járnak körülötte, akkor nem... De talán ha az asszonnyal kirándul, talán... :p:D
|
Quote:
megvárom amíg visszanő, zéró lesz az eredő" (Bikini) Bocs csak esz jutott eszembe róla :) (az idézet nem biztos, hogy 100% pontos) |
Annyira jó mikor a főnök arra utasítja a kolegát hogy oldjon meg vmit okosba arra nem gondolva hogy ezzel az én munkámat teszi lehetetlené...:mad:
/megjegyzem azért mert gőze nincs hogy működik ez a rendszer.../:mad: |
A fene busz,hogy rácsukta az ajtót a kezemre :mad:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:58. |