![]() |
Magna cum Laude - Vidéki sanzon
|
Goran Bergovic-Eerdelezi:D :D
|
Piramis - Ha volna két életem
|
És megint itt egy újabb este.:o
Ákos & Kentaúr - A Szem Az én dalom, A fájdalom Talán lesz rá alkalom, Hogy neked daloljam el, Egyszer úgyis gyónni kell. Két éven át tartott a tánc, Arcomra gyűlt tízezer ránc. De a végtelen bűn éjjelét, Egy tiszta hajnal tépte szét... Gyönyörű ragyogás, Fényes égi látomás. A napkorongban ott a Szem, Fénye rajtam megpihen, De a bajban nem segít... Egyre csak néz: A gyönyörű Szem. Nem kegyetlen, Csak rezzenéstelen. Egyre csak néz És nem segít. Ó, nem segít, Menni nekem kell. Úgy élek most, mint egy szerzetes, De nehogy vakon kinevess. Láss a felhők ködén át, Lásd a szemnek sugarát... Gyönyörű mennyi láng, Ragyogás, Fényes égi látomás. A napkorongban ott a Szem Fénye rajtunk megpihen, De a bajban nem segít... Egyre csak néz: A gyönyörű Szem. Nem kegyetlen, Csak rezzenéstelen. Egyre csak néz És nem segít. Ó, nem segít, Menni nekem kell. http://www.youtube.com/watch?v=Bpd_M...elated&search= Majd: Kentaur - A nap sötét oldalán |
Quote:
és találóan: Ossian - Éjféli lány :) |
Fettes Brot----Emanuela:D
|
Quote:
Kentaur - Meddig vársz még rám? |
Quote:
Egyszercsak - Gyöngéd Barbárok |
Quote:
|
Quote:
És itthon is sokat szoktam hallgatni, de esténként állandóan megy valami.:o Ákos - A szakadék |
Quote:
Egyszercsak- mondani könnyű |
Quote:
|
Quote:
Edda - Hűtlen |
Quote:
Kerozin: Kismalac :D |
Quote:
Csak az a baj ha utcán hallgatok zenét akkor ugye szükségszerűen be van dugva fülhalgatóval a fülem, és semmit sem hallok. Ez nem lenne baj mindaddig amíg hülyén nem néznek rám, h csörög a telfonom és nem veszem fel... pedig csak nem hallom:) Ossian - Emberi dolgok |
Quote:
Kentaur - Hegek |
Deák Bill Gyula - Közép-európai hobo blues III.
csak stílusosan hangulathoz illően :) |
Quote:
Kormorán - Szóljon aki látta |
Quote:
Kerozin : Békakirály "A helyzet még mindig a régi ,megint a sárban landolok, Neked majd biztos jobb lesz,Baby.. de.. Én itt vagyok!" |
Quote:
Sid - Hello |
Ákos - Ez a miénk
"...Az éjjel tüzében dereng egy szellem-arc, Vigyázz, nehogy elriaszd! De ha a szemébe nézel, belehalsz!..." Most többit lusta vagyok begépeli.:o |
Quote:
:D:D ossian - élő sakkfigurák |
Quote:
|
Quote:
|
Lord : Egy szó kell ---> Depresszió : Nem akarok elszakadni
|
Ossian : A heavy metal születése
"...Nézd, ez nem más, mint a föld és az ég, A tűz, s a víz, ha összeér. És együtt lassan összeáll, Ennyi a heavy metal!..." |
Olyan jó érzés, hogy ennyire elmentünk a rock irányába:D:D Főleg hogy többek szeretik a kedvenc zenekaromat :)
Ossian - Életed filmje (imádom ezt a számot) |
Guns 'n' Roses- Civil War:cool:
|
Roxette - Listen to your heart :o
|
Ákos - Vigyázz a madárra
Ember, a világ két kezedtől sír, Egyikkel a kerted ásod, másikkal a sírt. A másik, tudod bőven várhat rád Építsd a kertet hát tovább, S közben a Mindent jól vigyázd. Vigyázz a madárra, ha kertedbe repül, Őrizd meg a csendet, el se menekülj Bajban a világ, ha egyszer újra messze száll. Vigyázz a madárra, ha válladra repül, Amerre a szíved, arra menekül Bajban a világ, ha egyszer újra messze száll. Ember, a világból csak a sajátod érdekel. A szükség határát ritkán hagytad el Azontúl szintén van világ, Gondolhatod, ott gondolnak rád, S értük a Mindent jól vigyázd. Vigyázz a madárra, ha kertedbe repül, Őrizd meg a csendet, el se menekülj Bajban a világ, ha egyszer újra messze száll. Vigyázz a madárra, ha válladra repül, Amerre az élet, arra menekül Bajban a világ, ha egyszer újra messze száll. Azthiszem ez igazából egy Demjén szám.:) Utána: Kentaur - Ne félj! |
Quote:
V-Moto'Rock - El kell hogy engedj |
Quote:
Ákos - Az utolsó levél |
Amanda Abizaid - A Place In Time
|
Máté Péter - Egyszer véget ér
|
Guns 'n' Roses-Live and let die:)
|
|
P-mobil - Tinédzser dal :cool:
|
Scorpions - You And I
|
Keresztapa filmzenéje (igazi címét nem tom)
|
Alvin és a mókusok-Bizalom:D :D :D :D
|
All times are GMT +1. The time now is 00:52. |