![]() |
(#xxxxxx)
2008-02-12 20:27:38 Helyezés:xxx Érték: 11682 Hello!szovinkba keresunk egy jo csapatjatekost lenyeg hogy hadis legyen es csak rosszt hirt hajunk rola...csuf zold orkok behemot oriasok elonybe de mas fajok is jelentkezhetnek ha jo haterel rendelkeznek(jo=jo elit felallas) V-dipi volt. Csak a hajunk miatt:D:D:D |
hulla elit vagyok, egy jó szövibe mennék, ajánlatom: a földszerzéseknél és fosztogatáskor magas százalékot adományoznék a klánnak!!
u.i.: éjjel is aktív vagyok, mint ahogy az látható az elküldési időnél is :D küldési idő: 2008-02-16 02:23:31 :) |
Quote:
|
Quote:
|
"Élőhalott országgal szövetségest keresek. Én ugyan nemrég kezdtem ezt a játékot de más stratégiai játékokban (travian) elég jól szerepelek..."
Sok sikert neki, de a Traviannal aztán nem sokra fog itt menni, a két játéknak nagyjávól semmi köze egymáshoz. |
Quote:
|
Quote:
|
:-)
A legjobb alapozás a Hódhoz a homokvár meg a légvár építés:rolleyes::D:D:D |
Quote:
Érdekes volt a magyarázata,mikor rákérdeztem,hogy mi a szöcske az a katázás .. :D:D |
Quote:
Miaz?:-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tehát egy karate játék a neten:D:D:D:D:D |
kata=katapult
hatását tekintve a földrengés varinak felel meg ha már hódos nyelvre akarjuk áttenni :) |
Quote:
:D:D |
Quote:
*megyek, bontok egy pezsgőt, csirióóóó* :D |
Ennyi elég is abból:-)))
|
xx(#5xxx)
xx Helyezés: xx Érték: 5759 Árverés 10 tábornokért. Van tudomány tekercsem rengeteg.Ha valakit érdekel.A kikiáltési ár:7 vip Kíváncsi lennék hogy adja el a tábornokokat, meg arra a rengeteg tekire :P(Az értéket direkt hagytam benne) |
Quote:
|
Quote:
|
Másfél kezdő ork ország? :D
|
Quote:
5+2+1+1+1=10 tábi :D |
Én vennék belölle,szükségem is volna egy pár db tábornokra,mert nállam pusztulnak a tábik is.Lehetséges hogy ráakadtunk az uj fajra?:D:D:D
|
Quote:
|
Egyet fizet, kettőt kap akció volt? :D
|
"szövit keres bármilyen faj bármenyitávolság 4000 aranyat fizetek"
|
Helyezés:
Érték: Hali Még mindig sok pénzt keresek:) De jó neki:D:D |
Levette, remélem nem miattam:(
|
Helyezés: 1863
Érték: 17815 szövibe keresünk harmadiknak eg országot személyiség harcos vagy tolvaj legyén Ez szép hirdetés:):eek: Minden lényeges dolgot feltüntetett a hirdető. Harcos vagy tolvaj ligyél osz jó ván:p |
Konkrét elképzeléseik vannak az biztos... :D
|
Quote:
|
Quote:
|
én még anno ilyet írtam ki :)
Szövit alapítok! gnóm ork félelf, stb kíméljen csak hulla jöhet! 200on keresek: 1vari hullát: 5k varival 1toli hullát 2k tolival és persze 1hadist minimum 3000támadóval! tekikben kimaxoltak írjanak, és lehetőleg legyen személyiséged tudós vagy varázsló!! ami kell: VIP, msn, mobil, fax, postagalamb :D üdv.: Benji és nem vok ennyire hülye, hanem csak poén volt :D) |
Quote:
A diplomácia nem viccelődésre való :p Arra ott vannak a fórumok... |
Quote:
|
Quote:
|
ez is egy aranyos:D
"Agronómust keresek hosszú távra.. Csépelni tudj.:)" |
batrak (#505478)
2008-02-22 12:09:07 Helyezés: 2509 Érték: 15148 1db szővetségest keresün!bárki jöhet3-4körig!AZ ORSZÁGNAK TE RÁDVAN SZÜKSÉGE JELENKEZ!!!! :D 3-4 körig? És utána? Kidobják az illetőt? :D:D A Rádvan az egy új sörmárka? A RÁdler koppintása? :D A kere sünökről ne is beszéljünk... Nagyon szúrós a tüskéjük! :D |
Quote:
nem értem mért olyan gáz az hogy nem írok ide sokat... inkább csak olvasom. |
Quote:
szerintem egyáltalán nem gáz, ha csak olvasgatsz, sőt, néhány kellemetlen vitától szabadítod meg magad :D |
All times are GMT +1. The time now is 19:29. |