Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

petyac 12-22-2006 18:32

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 58512)
Szerintem a szövid is irányítsd ide, hadd dühöngje ki magát.
38 perckor van körváltás, és te 33-kor kitámadsz????
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nekem miért nem vannak ilyen ellenfeleim?????

Ne aggódj tudom mikor kell támadni,csak most nem ez a lényeg szerintem... Ja és mf esetében meg tök mind1...szerintem. Főleg ha még pénze sincs.:D

Zsáni 12-22-2006 18:36

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 58514)
Ne aggódj tudom mikor kell támadni,csak most nem ez a lényeg szerintem... Ja és mf esetében meg tök mind1...szerintem. Főleg ha még pénze sincs.:D

jaja, 5. szinten még tök mind1 :)

Synkel 12-22-2006 18:54

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 58515)
jaja, 5. szinten még tök mind1 :)

Akkor csak én vagyok ilyen, hogy nekem nem mindegy?

petyac 12-22-2006 18:58

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 58522)
Akkor csak én vagyok ilyen, hogy nekem nem mindegy?

Az 5. szinten sem teljesen mind1 főleg nem szövi ellen,de egy mf ellen mind1,de az is csak akkor,ha nincs elég pénzze,bár 1 kör is elég,hogy bevásároljon,vagy átszervezze a katonákat. Szerintem aki pénzes és figyel,és még tud is azt nem lehet kijátszani.

De nem ez volt a kérdés amúgy sem:D Hanem az,hogy miért 3 körig tartott az út mikor 2 körre voltam tőle?

Gyula 12-22-2006 18:58

:mad: :mad: :mad: Nekem itthon nem adnak enni, majd vasárnap, addig meg egyek amit találok :( és hogy tudok ennyi édesség után még enni? hát mér kell számolni hogy hágy doboz bonbont ettem meg eddig? különben is a sok édessétöl vagyok ennyire éhes.

Goldy 12-22-2006 19:08

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 58529)
:mad: :mad: :mad: Nekem itthon nem adnak enni, majd vasárnap, addig meg egyek amit találok :( és hogy tudok ennyi édesség után még enni? hát mér kell számolni hogy hágy doboz bonbont ettem meg eddig? különben is a sok édessétöl vagyok ennyire éhes.

Rágd a küszöböt :)

Zsáni 12-22-2006 19:09

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 58529)

akkor ne egyél édességet :)

Gyula 12-22-2006 19:11

Nah köszönöm, veletek is ki vagyok segitve :(

Cece 12-22-2006 19:16

Nah akkor kezdeném!
Alig vártam, hogy szabadságra jöhessek, ami be is következett. Kár, hogy 2nap szabi után behívtak melózni (már másodszor szakítsák meg az évi szabimat) :mad: :mad:

Mivel szerződéses alapon vagyok munkaviszonyban a seregnél, évente kötelező orvosira kell mennem. Nos tegnap előtt kellett volna, de lebetegedtem és így nem mehetek, mert esélyem sincs megfelelni :mad: :mad:

Jön a karácsonyi hepaj, evészet, ivászat, buli + minden én meg nyomom az ágyat :mad: :(

Áááááááááá :mad: ordítani tudnék, de az sem megy, mert be vagyok rekedve + fáj a torkom :(

petyac 12-22-2006 19:17

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 58549)
Nah akkor kezdeném!
Alig vártam, hogy szabadságra jöhessek, ami be is következett. Kár, hogy 2nap szabi után behívtak melózni (már másodszor szakítsák meg az évi szabimat) :mad: :mad:

Mivel szerződéses alapon vagyok munkaviszonyban a seregnél, évente kötelező orvosira kell mennem. Nos tegnap előtt kellett volna, de lebetegedtem és így nem mehetek, mert esélyem sincs megfelelni :mad: :mad:

Jön a karácsonyi hepaj, evészet, ivászat, buli + minden én meg nyomom az ágyat :mad: :(

Áááááááááá :mad: ordítani tudnék, de az sem megy, mert be vagyok rekedve + fáj a torkom :(

Te katona vagy én is:D:D:D:D:D És hol vagy az?

All times are GMT +1. The time now is 16:28.