![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
én mindig megfogadom a játékok elején h nem olvasom el a walkthrought, mert csak elrontom a saját játékomat. aztán a pont ilyenekért kénytelen vagyok. előző példából kiindulva kedves készítők mi a csudából kéne tudnom h meg kellene innom a löttyöt? jaa, hogy a koldus akit elküldök mindig a fenébe, mert kéreget elmondaná...hát istenem :)
ezekkel az rpg-kkel pont ez a baj, cselekményolvasás nélkül szenvedéssé válik, elolvasásával pedig könnyű :) |
Quote:
Meg nagyon jó még a Star Wars: Knights of the Old Republic 1-2 is, ugyan arra a koncepcióra épülnek, csak más világban játszódnak - érdemes kipróbálni ;) |
Quote:
Ati, én meg a NwN 1-et ajánlom, nekem jobban tetszett mint a kettes :) (de erről ennyit, megyek is vissza az Europa Universalis III mentésemhez, a gonosz törökök megtámadtak :D) |
Quote:
|
|
Quote:
Csak 2 hibája van: 1. a gép csal 2. a gép nem tud nyerni :D Annyira megaláztam, mint az állat, a végén nem is küldtem egységet, egyszerűen szétlőttem a bázisát. :D 1. csal a gép, mert bár nem küldtem egységet, ő folyamatosan küldött, pedig elméletileg nem lehetne rá pénze 2. az IonRay tower szétlőtte az ellenség bázisát De nagyon élveztem! Megaztán szeretek nyerni... :D Lehet még elverem párszor. :D Köszi!! |
És ha már PC játék, végre feltelepítem az EREDETI StarCraft - BroodWar-t a hépemre, valamint az EREDETI Warcraft 3 - The Frozen Throne-t, és ezeket követi majd az EREDETI Diablo 2 - Lord of Destruction, és az EREDETI Oblivion (minde kiegészítőjével együtt) :D
Annyira izgatott vagyok... Ezek az első eredeti bolti játékaim! :D Még windózom is előbb volt eredeti, mint játékom. :) |
All times are GMT +1. The time now is 08:13. |