Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Éjszakai védelem bevezetése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4778)

Hex 09-18-2013 14:01

Ati, egy kérdésem lenne a szabival kapcsolatban. Elég rég már szabin van w-ben és h-ban vagy b-ben egy országom. ezeknél előferdülhet, hogy egyszer csak előjönnek szabiról?

Ati 09-18-2013 14:04

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 305247)
Ati, egy kérdésem lenne a szabival kapcsolatban. Elég rég már szabin van w-ben és h-ban vagy b-ben egy országom. ezeknél előferdülhet, hogy egyszer csak előjönnek szabiról?

Amikor lejár a kivehető szabadságuk, akkor igen. Lépj be, nézd meg mennyi idejük van, és azzal tudsz számolni.

Merengő 09-18-2013 14:29

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 305245)
Tehát, ha elmegy szabira kerüljön hátrányba? A szabadságnak arról kellene szólnia, hogy nyugodtan hagyhatja az országát, nem pedig arról, hogy amíg távol van szétgömbözi a környék, hogy mire visszajön már egy csapat ráállt országgal találja szembe magát.

Értem, hogy nem tetszik a rövid szabi ötlete és próbálod a számodra legkedvezőbben alakítani a helyzetet, de ezzel az egész rövid szabi értelme enyészik el.

Akkor rosszul erted mint oly sok mast is. En nem tamogattam ezt a rovid szabit mert igy megtobb menekulo ember lesz, de ellene sem voltam tulzottan mert en nappal is merek utni hidegen hagy az osszes hiena. Mint mar leirtam engem az zavar, hogy ez egx plusz segitseg az elfnek a regi felallashoz kepest, pedig igyis eleg eros faj A- ban a tobbivel szemben. Pl ki kell emelnem a pekek elfjet ami olyan szinten jol van kiepitve, hogy szinte nem tudod beverni kovetkezmenyek nelkul. Ha este leszabizik akkor szinte teljesen verhetetlen lesz.

Ati 09-18-2013 14:30

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 305168)
Országod jelenleg szabadságon van.

A szabadság kezdetétől számított 72 órán belüli visszatérés akciónak számít, ami után nem mehetsz rögtön ismét szabadságra! A 72 óra még nem telt le, a visszatérésed akciónak fog számítani!

Annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy ide bekerülhetne, hogy a 72 óra mikor jár le mint korábban

Teljesen jó gondolat. Be is tettem.

Ati 09-18-2013 14:32

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 305249)
Pl ki kell emelnem a pekek elfjet ami olyan szinten jol van kiepitve, hogy szinte nem tudod beverni kovetkezmenyek nelkul. Ha este leszabizik akkor szinte teljesen verhetetlen lesz.

Ennek kifejezetten örülni kell, hiszen ezzel a klán védelme csökken.

Merengő 09-18-2013 14:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 305251)
Ennek kifejezetten örülni kell, hiszen ezzel a klán védelme csökken.

Jahh es teljesen veletlenul van is a piacon 20 milla egysegunk, hogy rajukfokozzunk ...

Takanohana 09-18-2013 16:05

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 305249)
Mint mar leirtam engem az zavar, hogy ez egx plusz segitseg az elfnek a regi felallashoz kepest

És az eddig nem zavart, hogy a régi felállásban az elf hátrányban volt ezzel a többi fajhoz képest? Most csak kiegyenlítődik ez a hátrány.

Merengő 09-18-2013 16:23

Quote:

Originally Posted by Takanohana (Post 305254)
És az eddig nem zavart, hogy a régi felállásban az elf hátrányban volt ezzel a többi fajhoz képest? Most csak kiegyenlítődik ez a hátrány.

Miert volt hatranyba? A tobbinek is ugyan ugy lejart. Igazabo ez egy meddo vita mert ugy azok az ervek vannak a ket oldalon

Takanohana 09-18-2013 16:42

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 305255)
Miert volt hatranyba? A tobbinek is ugyan ugy lejart. Igazabo ez egy meddo vita mert ugy azok az ervek vannak a ket oldalon

Már leírtam egyszer, 420. hsz. De leírom még egyszer.

Másik faj faji varija lejár szabi alatt, ezzel nem veszít semmit, semmi hátrány nem éri, mert a faji vari adta védelmet helyettesíti a szabi. Leesik a könyvtárkulcs, akkor sem tudsz tekit lopni a gnómtól, mert szabin van. Minden fajnál végig lehet ezt venni, abból, hogy leesik a faji vari szabi alatt, nem tudsz előnyt kovácsolni a szabi miatt. Kivéve elfet. Az ő leeső faji varija konkrét hátrányt jelent neki. Ez szűnik meg most.

Sucó 09-18-2013 16:57

Quote:

Originally Posted by Takanohana (Post 305256)
Már leírtam egyszer, 420. hsz. De leírom még egyszer.

Másik faj faji varija lejár szabi alatt, ezzel nem veszít semmit, semmi hátrány nem éri, mert a faji vari adta védelmet helyettesíti a szabi. Leesik a könyvtárkulcs, akkor sem tudsz tekit lopni a gnómtól, mert szabin van. Minden fajnál végig lehet ezt venni, abból, hogy leesik a faji vari szabi alatt, nem tudsz előnyt kovácsolni a szabi miatt. Kivéve elfet. Az ő leeső faji varija konkrét hátrányt jelent neki. Ez szűnik meg most.

Ugyan magyarázd már el hogy miért is hátrány az ha leesik a fantomsereg szabi alatt!

All times are GMT +1. The time now is 11:45.