![]() |
Quote:
"- Hello Nate! - Szia. - Találtam neked egy házvezetőnőt. Portugál. Főzni is tud, szerintem csúcs. - Nem bírom a portugál kaját, George. - Bármit megfőz, amit akarsz, és majd rendben tartja ezt az iszonyatos rendetlenséget. - Tud angolul? - Kicsit, de majd őőő... feljavítalak téged portugálból. - Engem?! - Téged! Valami baj van? - Hát csak, nem tudom, hogy az menni fog-e. - Próbáljuk meg! Mit akarsz mondani? - Hmmmm... - Mondjuk vegyük azt, hogy "Tud heti kétszer jönni?". - Oké. Tud heti kétszer jönni? Diktafonba: Oké. Tud heti kétszer jönni? - Szebb vagy, mint bármilyen zene.(portugálul) - Ez írtó bonyolultan hangzik. - Nem, nem, fogod a magnót és megtanulod hallás után. Menni fog. Aztán? - Hát őőő... "Mennyi egy napra?" - "Mennyi egy napra?" Jó, oké. Diktafonba: Mennyi egy napra? - Az arcod akár egy vers. - Ez tetszik. Szép mondat. - Igen. És még? - Őőő... "Kezdhetünk a jövő héten?" - Tökéletes, logikus is, oké! Diktafonba: Kezdhetünk a jövő héten? - És a szemed... maga a megtestesült mennyország. - Szép nyelv, mi? - Ennyi?! - Elég ez, tanuld meg. - Tudod George, szerintem egész jól fog menni." |
Love actually?
|
Szerintem a Csodabogár, John Travoltával.
|
Quote:
|
Ez nem lesz nehéz:
Szeretném megosztani önnel, mire jöttem rá az ittlétem során. Amikor osztályozni próbáltam a faját ráébredtem, hogy önök valójában nem emlősök. Minden emlős ezen a bolygón ösztönösen természetes egyensúlyra törekszik a környezetével. Kivéve magukat, embereket. Letelepednek valahová, és addig szaporodnak amíg fel nem élik a természeti erőforrásokat. Csak úgy képesek fennmaradni ha új területeket foglalnak el. Van egy másik organizmus amely ugyanígy viselkedik. Tudja, melyik? A vírus. Az emberi faj egy betegség. A bolygó rákosodása. Az ember egy ragály. És mi vagyunk a gyógyszer. |
Quote:
Smith ügynök... |
Quote:
|
"-500!
-500, micsoda? Kisk.cs.g! (Köp, nevet…) -500 bunyó, addig számoltam gyerekkoromban. -Hmmm -500 utcai bunyó és keménycsávónak tekintheted magad, tapasztalat kell hozzá, hogy ne gyepáljanak meg, szóval belevágtam, persze menetközben az ember nem gondol arra, h kemény legyen, nem az a lényeg…… lesz.rod mekkora hülyeség, de aztán….. később…. észreveszed mivé lettél.... -Én, én nem akarok balhét, oké?! -Rengeteg dolgot tanulsz míg eljutsz 500-ig, ……semmi sem fontosabb ennél...." |
Quote:
Keménykötésűek? |
Quote:
A filmből nekem ennyi maradt meg kb, de ez nagyon:D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 17:50. |