Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1/A-ból való fordulás könnyítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4200)

reichz 05-29-2010 10:29

Hasonló ötletek voltak már, szerintem túlbonyolítás nélkül:

1000 kör minimális játék idő , 336 kör eltöltése mondjuk 5000 heki felett ,slussz

birodalmi 05-30-2010 04:43

valamit mindenképpen könnyíteni kell mert az uj játékosok kedvét nagyon elveszi az A csopi ilyen feltételek mellett
és ha nem lesz uj játékos a kék szám is elveszti az értékét szerintem

Ati 05-30-2010 08:55

Quote:

Originally Posted by birodalmi (Post 254362)
valamit mindenképpen könnyíteni kell mert az uj játékosok kedvét nagyon elveszi az A csopi ilyen feltételek mellett
és ha nem lesz uj játékos a kék szám is elveszti az értékét szerintem

Ahogy a másik témában írtam: valóban piszok nehéz megnyerni a játékot, de miért kellene, hogy ez könnyű legyen? Akkor mit játszanál? Miért lenne az jó, hogy sokkal hamarabb "dobd ki" több hónapnyi munkádat, és teljesen nullázva, mindent elölről kezdve játssz?

Hiszen az a lényeg, hogy egy vég nélküli játékban egyre magasabbra és magasabbra juss. Jelen pillanatban NAGYON sokáig van lehetőséged úgy fejlődni, hogy nem vagy még a játék csúcsán, ahol ez nyilván sokkal unalmasabbá válik, hiszen be kell várni az újonnan felérkezőket stb. Új A-s játékosként ezzel nagyon-nagyon sokáig nem kell szembesülnöd, így ma sokkal tovább tudsz izgalmas játékban részt venni, mint régen, amikor egy-két hónap alatt végigjátszotta valaki a játékot.

Ennek nemhogy ELVENNI kellene a kedvedet, hanem MEGSOKSZOROZNIA, hogy mégtovább fejlesztheted az országodat, mint valaha.

Princ 05-30-2010 09:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 254373)
Ahogy a másik témában írtam: valóban piszok nehéz megnyerni a játékot, de miért kellene, hogy ez könnyű legyen? Akkor mit játszanál? Miért lenne az jó, hogy sokkal hamarabb "dobd ki" több hónapnyi munkádat, és teljesen nullázva, mindent elölről kezdve játssz?

Hiszen az a lényeg, hogy egy vég nélküli játékban egyre magasabbra és magasabbra juss. Jelen pillanatban NAGYON sokáig van lehetőséged úgy fejlődni, hogy nem vagy még a játék csúcsán, ahol ez nyilván sokkal unalmasabbá válik, hiszen be kell várni az újonnan felérkezőket stb. Új A-s játékosként ezzel nagyon-nagyon sokáig nem kell szembesülnöd, így ma sokkal tovább tudsz izgalmas játékban részt venni, mint régen, amikor egy-két hónap alatt végigjátszotta valaki a játékot.

Ennek nemhogy ELVENNI kellene a kedvedet, hanem MEGSOKSZOROZNIA, hogy mégtovább fejlesztheted az országodat, mint valaha.

Mert a Hódító 1 kivétellel nem akkor oszt pirospontot ha jó sok hekije (pontja) van valakinek, hanem ha MEGFELEL minden tekintetben az országa és szintet léphet/fordulhat. Igazán nem kell hát csodálkozni ha a többség a kitűzött, hódító-specifikus célra hajt.
Mint írod, ennek eléréséhez ma sokkal több idő szükséges mint régebben. Valamint a létrehozott szabályok mentén ez az idő egyre nő. Biztos vagyok benne hogy ez vagy ártott vagy pedig ártani fog a játékosok összességének, mert az utánpótlást veszélyezteti.

Padlócsempe 05-30-2010 14:57

Ati, volt olyan javaslat ebben a témában, amelyről elképzelhető, ha módosításokkal is, de bevezetésre kerül?

Ati 05-30-2010 15:21

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 254398)
Ati, volt olyan javaslat ebben a témában, amelyről elképzelhető, ha módosításokkal is, de bevezetésre kerül?

Több ilyen is volt. Amitől elzárkózom, azt remélem sikerült mindehol időben írnom. A teljesség igénye nélkül ilyen a "fordítsunk le mindenkit A-ból", "nehogy már más játszhasson az A-ban, amikor én nem akarok", "mindenki eddigi eredményeit töröljük, mert én még csak most kezdem a szintet" stb.

Padlócsempe 05-30-2010 15:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 254401)
Több ilyen is volt. Amitől elzárkózom, azt remélem sikerült mindehol időben írnom. A teljesség igénye nélkül ilyen a "fordítsunk le mindenkit A-ból", "nehogy már más játszhasson az A-ban, amikor én nem akarok", "mindenki eddigi eredményeit töröljük, mert én még csak most kezdem a szintet" stb.

És elmondod melyekben látsz fantáziát, hogy meglegyen az irányvonal amin tovább tudunk haladni?

Ati 05-30-2010 15:52

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 254403)
És elmondod melyekben látsz fantáziát, hogy meglegyen az irányvonal amin tovább tudunk haladni?

Az összes többi az nyitva áll, mint lehetőség. Akár a százalékos "második frontvonal", akár a fix hektár. Azt hiszem, hogy ez a két fő irányvonal volt.

none 05-30-2010 20:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 254404)
Az összes többi az nyitva áll, mint lehetőség. Akár a százalékos "második frontvonal", akár a fix hektár. Azt hiszem, hogy ez a két fő irányvonal volt.

az, hogy minden maradjon, ahogy van az nem lehetőség?

Ati 05-30-2010 20:14

Quote:

Originally Posted by none (Post 254416)
az, hogy minden maradjon, ahogy van az nem lehetőség?

Nem MÓDOSÍTÁSI lehetőség. :) De módosítani nem kötelező.

All times are GMT +1. The time now is 20:49.