![]() |
ez most elsőre másodikra, de még harmadig olvasatra is meredek lesz, de adjuk meg a törpinek teki nélkül az 50% férőhelyet:DDD
ha nem kell neki lakiteki, a hadit-mágiát-bányát-alvilágit nem fogja szívére venni ha elviszik;) |
Quote:
még egy halva született ötlet, az már tulzotan erősítené a törpét jobb hadis lenne mint az ork :D jó azért lehet hogy túlzok de akkor is!!!!!! |
Quote:
Ez télleg meredek. A törpinek már most is van 20%-a teki nélkül, ami oda vezet, hogy több a férőhelye mint az 50% lakitekis gnómnak. Ha ezt felemeled 50-re, tuti törpe leszek:D 40*1.5*1.3=78 katincs egy barakkban... |
Sztem ugy gondolta h cserebe ne legyen a torpnek lakitekije, de ez drasztikus fajmodositas lenne. Ami nem is kell a jatekba. Felvetem ujra: 50% raktárvédelem, fantomépület, 15%tolivédelembonusz
|
sztem meg új fajivari ami a toli akciók védelmét 50% megemelné az elég lenne sztem:)
a fantomépület meg felesleges! |
skacok csak az kell hogy ha két toli lehúzza törpét akkor beáljon nála az autóvédelem és ne tudja tovább húzni egy harmadik meg egy negyedik toli, ezzel kap elég esélyt a törp, tart egy 8-12% kocsmát igy azért minden arra járó vérpistike ne mtudja lehúzni.
|
mármint hogy autovédelemre adjon a fajvarija?:rolleyes:
nekem még ez tetszik a legjobban... viszont akkor nehezebb lesz számolni a törpire, legy egy bazi nagy ismeretlen az egyenletben:( de lehet hogy érdemes lenne kicsit ragozni ezt a témát |
Quote:
Nem akarok példálózni, de kénytelen vagyok (Remélem Civi nem megbocsátja) Pl.: Civ-é elég durva volt, termelt, mégsem nagyon bántották... Leütni nem ütötték, és L-be benne volt a top 10 oriba.. Akkor hol itt a gond? Játszható? Sztem nem gyengén... csak tudni kell vele. Ati mondta vhol, hogy az ork az egyik legnehezebben játszható faj, mármint a legtöbb tp-t igyényli vagy vmi ilyesmi, nos lehet a törp itt a 2.? Gyula ezzel a 2x-es dologgal 1 bajom van, az h visszalehet vele élni durván!!! :( Sztem egy hadi törp-öt ugyebár nem vernek be, nos tartson bennt annyi pénzt, legyen bankja ,h ha ellopják a tekijét akkor legyen miből pótolni... Mi van ha nincs bennt, mert pl éjjel történik? 2 lehetőség: Egyik ne számoljon a max. lakitekijével v tartson bennt több tekit ,h kibírjon egy lopást...másnap meg kezdődhet a háború.. Az MF törpök meg győzzék meg a tolvajokat ,h vigyenek nyerset, amit általában a tapasztalt tolisok maguktól megtesznek, mert mér tenné tönkre a saját aranytojó tyukját? ;) Nos de ha már változtatni kell, akkor egy olyat el tudnék képzelni, h 30% helye van taki nélkül... de a lakitekije 20%-ig lenne írható.. Csak ezzel is az a gond ,h elég drasztikus változtatás:( Nem lehet Atin átvinni:( |
Quote:
|
Quote:
20%át eltudja engedni.... még így is... + ott a piac... Érdekelne? Mért is lenne felejtős? az alap 30% +20% -ig írható lakitekivel?? |
| All times are GMT +1. The time now is 15:09. |