![]() |
Quote:
Igazad van, mert én nem szenvednék ennyi tekivel, meg aki tekivel akarja meghódítani az A-t, az láma sztem... nekem szintenként 1 milliárd és pár 10k lovas mindig elég, hogy elérjem a célom (lsd. Ti B-ben :)) de amúgy meg lehet meglepődnél, ha látnád a klánom anyagi helyzetét :) és nem azért mert annyira szar :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Valaholt volt egy téma, ahol valaki lefordított nekem egy angol szöveget, és most nem találom :(
Megint kéne fordítani, de most angolra. Berakom ide, és ha valaki lefordítaná megköszönném. -Hello! Érdeklődnék, hogy megvannak-e még ezek a fájlok: ....(ide majd én beírom, ezt nem kell lefordítani), ha igen, akkor megoldható, hogy megint feltöltsd valahova, mert a megaupload-os feltöltések már sajnos törölve lettek. Segítségedet előre is köszönöm!- |
Quote:
Hello! Ich habe a question, have you file:.... if yes toetike up somewhere, because megaupload delete. thx a lot! :) a szándék megvolt! /nyelvvizsgán eddig sose értékelték a pozitív hozzáállásom.../ |
Quote:
Quote:
Hi! I'd like to ask, whether you still have these files:.... If so, would you please upload them somewhere, since they got deleted from megaupload. Thanks for your help! |
Quote:
|
Köszi a segítséget, de már jött válasz az ügyben.
Két kedves angolos már írt privátban fordítást, de azt vettem észre, hogy ahány ház annyi szokás. Név nélkül idézem a két fordítást. "Hy! I would like to know. Have you held this files? If you hold them, I would like to ask you to replenisg somewhere, because the megaupload was delele them. Thank for your help." "Hello! I would enquire about whether these files are found yet: if yes, then solvable, that charge it again somewhere, because the megaupload-os chargings were deleted unfortunately already. Your help greet!" Mégegyszer köszi a segítséget. |
Quote:
Remy megoldása 'kissé' tetszetősebb :) |
All times are GMT +1. The time now is 23:17. |