Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Az újrázás korlátozása rendeltetésszerű használatra. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3942)

siQ 01-14-2010 13:39

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 236699)
aha ez a bajom éppen. Ki mit nevez hatalmas vagyonnak:D
hogy lesz eldöntve hogy a vagyonkád ami szerinted apro, az már hatalmasnak számít:D

Matematikai módszerekkel becsülhető, hogy normális játék közben mekkora vagyont tudsz felhalmozni, ami még nem elég arra hogy egész piacokat befolyásolj vele, de játékon belül bármilyen szabadságot megad. Ha már ekkora a vagyonod játsz vele és ne duplázgasd.

Tsobi 01-14-2010 13:45

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 236699)
aha ez a bajom éppen. Ki mit nevez hatalmas vagyonnak:D
hogy lesz eldöntve hogy a vagyonkád ami szerinted apro, az már hatalmasnak számít:D

Volt erről korábban egy halovány, körülbelüli állásfoglalás, hogy maxpénz és mondjuk 10 milla teki még meg sem közelíti..

Ati 01-14-2010 13:46

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 236705)
Volt erről korábban egy halovány, körülbelüli állásfoglalás, hogy maxpénz és mondjuk 10 milla teki még meg sem közelíti..

Az semmiképp nem közelíti meg, úgy gondolom, hogy egy ekkora tartalékokkal rendelkező országot nem szabad korlátozni.

Alg 01-14-2010 13:55

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 236694)
mit fogunk nevezni hatalmas vagyonnak?? ez egy kicsit zavaros nekem

pedig olvasgatom szorgalmasan amit irtok

Mondjuk fajtánként 200+ milla teki szerintem már annak számít...;)

Remedy 01-14-2010 14:00

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 236712)
Mondjuk fajtánként 200+ milla teki szerintem már annak számít...;)

Szerintem osszesen is. :)

Alg 01-14-2010 14:28

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 236714)
Szerintem osszesen is. :)

Nem véletlenül írtam annyit, maradjunk ennyiben;)

Remedy 01-14-2010 14:48

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 236721)
Nem véletlenül írtam annyit, maradjunk ennyiben;)

Celozgatasoknak nem feltetlen itt a helye, itt inkabb vmi esszeru szamokat probalnank beloni... Es egy celzas miatt nem feltetlen szerencses, ha ez a szam mondjuk 8x akkora, mint kellene... :)

Alg 01-14-2010 14:54

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 236724)
Celozgatasoknak nem feltetlen itt a helye, itt inkabb vmi esszeru szamokat probalnank beloni... Es egy celzas miatt nem feltetlen szerencses, ha ez a szam mondjuk 8x akkora, mint kellene... :)

Nem azt írtam, hogy az legyen az alsó határ... na mindegy.

ON:
Mivel ugye valamilyen folytonos büntetésről beszélünk, így nem is határokat kellene meghúzni, hanem először valahogy számszerűsíteni a "vagyont", utána erre kitalálni valami "büntető" függvényt, lehetőleg a lineárisnál erősebbet...

Mindezt szintenként külön-külön lenne célszerű szerintem

Remedy 01-14-2010 18:18

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 236725)
Nem azt írtam, hogy az legyen az alsó határ... na mindegy.

ON:
Mivel ugye valamilyen folytonos büntetésről beszélünk, így nem is határokat kellene meghúzni, hanem először valahogy számszerűsíteni a "vagyont", utána erre kitalálni valami "büntető" függvényt, lehetőleg a lineárisnál erősebbet...

Mindezt szintenként külön-külön lenne célszerű szerintem

Igen, Ati is ilyesmit irt.

Amugy, ha ez visszamenoleg is be lenne vezetve par honapra mondjuk, Batu pl szerintem ebben az evezredben mar nem ujrazhatna.... :)

Batu 01-14-2010 19:01

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 236756)
Igen, Ati is ilyesmit irt.

Amugy, ha ez visszamenoleg is be lenne vezetve par honapra mondjuk, Batu pl szerintem ebben az evezredben mar nem ujrazhatna.... :)

Ezt azért erős túlzásnak tartom. Lenyomtam pár újrát, de annyit azért nem.:) Az egészben az a szép, hogy amikor megnyomom most az újra gombot, egyből kapom a levelet, hogy hiába rinyálsz a külsőn, ugyan úgy jksz-es szemét csaló maradtál..... Tudtommal szabályos újrázni.
Egyébként az újrázáson kívül, 1 milla értékű orik hiányában, nem látok más esélyt a top1 klán utolérésére. Újrával sem kis idő összehozni akkora vagyont, amivel érdemben harcba lehet szállni. Nem hónapokról beszélek természetesen. Sajnos azt kell látnom, hogy ez a lehetőség elúszik.

All times are GMT +1. The time now is 18:10.