Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Zounok 10-12-2006 16:14

Quote:

Originally Posted by wand (Post 35022)
szerintem meg nincs igaza,
a VIPért cserébe kapsz ht-t. az gondolom azóta is műxik.

Értelem szerűen Atinak nem kell pontról pontra megindokolni minden áthelyezést, lévén ezzel megmondja hogyha már most lebuktunk akkor legközelebb mire figyeljünk.

Zou, mint tudod egy gépről azért necces vinni két orit, nem szabálytalan de az országok közt nem lehet összefüggés.
ha jól tudom nálad pedig volt egy pár:
1. mindkét ori azonos emilről volt regisztrálva
2. azonosak voltak a jelszavai
3. az azonosító emil megküldése után szépen sorban lettek azonosítva a tieiddel együtt, gondolom egy IPről egy felhasználról.

szerintem ennyi bőven alég ahhoz a következtetéshez, hogy az eddigi tapasztalatok és a józan ész alapján, az országok 1emberé voltak.

beláthatod, hogyha valakire ennyi bizonyíték mutat, akkor annak az áthelyezése teljesen normális. sőt ha ilyen esetkben nem helyeznének át, akkor soha egyetlen országot sem lehetne átrakni.

Végezetül én akár el is hiszem, hogy az egyik ori a feleségedé volt.
Akár azt is elhiszem, hogy mint mondtad azonos emilt használtok.
Azt már picit nehezebben, hogy a feleségednek pont ugyanaz a jelszó jutott az eszébe mint neked.
És azt talán mégkevésbé, hogy ültél a gépnél azonosítottad az oriajid, majd pár mpre a feleséged ült ott, Ő is pont azonosított, majd gondolom újra Te jácottál tovább.

mindezeket együtt véve, lehet nem a tiéd volt az ori hanem a feleségedé, de ha ennyi minden miatt nem raknának át valakit, akkor minden multis ki tudná jelenteni, hogy a felsége, a gyereke, a testvére, az anyukája, vagy épp az aranyhaláé az az ori.

mindemellett hajlok rá, hogy higgyek neked, de ettől függetlenül tudnod kell, hogy egy gépről ha többen jáccanak az necces, és ha neked van iagazd, akkor ez van. a "bizonyítékok" ellened szólnak.

a barátaid ismernek és azt mondják biztos nem csaltál. én hiszek nekik,
de Atinak a játékbeli összefüggéseket kell nézni, és értelemszerűen nem fog hinni az ilyen történetekben. sem neked sem másnak.

Nem hazudtolod meg magad:)

Nos akkor sorban:

4 országom összekötve....Természetes, hogy egyezik az IP cím, mivel fix IP-m van!!!!! 1 ország a feleségemé, természetesen ugyanaz az IP. Mindezt lehetővé teszik a szabályok!!!! Azonosításnál pedig természetes, hogy megkaptuk a kódokat, egyben aktiváljuk őket !!!!!! Ne legyél már szándékosan lúzer Wand!!! A jelszavak megegyezése: Természetes, hogy megegyeznek ! 4 az enyém, így az egyszerűbb....a feleségemé meg pedig mint írtam egy éve szinte szabin volt...annak is azt a jelszót adtuk, mert így 1xű a dolog !!! Mi ebben a szabálytalan??? Nincs több gépünk itthon, csak egy, akkor mit vársz hogyan aktiváljuk a kódokat? 5x bekapcsolva a gépet külön-külön????

Szépen megkérlek Wand maradj ki ebből, nem a te dolgod, ne akarj megint félrekavarni, nem is igazán érdekel a véleményed már ebben a témában, sztem már megtetted amit megtehettél Attila érdekében :)

Téma lezárva a részemről veled Wand

Zou

Zounok 10-12-2006 16:18

Csak még valami Wand !

Nem az a lényeg mit hisz Attila, és mit nem, mikor anyagi vonzata is van a dolognak! Az ártatlanság vélelméről hallottál már? Szal nem nekem kell kimagyaráznom a dolgot, hanem neki bebizonyítania, hogy jogosan tette át őket!!! A többi engem nem érdekel már, mint említettem !

Zou

Zounok 10-12-2006 16:21

Ja ezt kifelejtettem:

Egy emil: természetesen nincs egymás elől semmi takargatnivalónk, így egy otthoni gépnek miért ne lenne elég az egy emil? Nem értem ez miért meglepő? :)

laci 10-12-2006 16:27

Zou, ha Wandot elküldöd, ne szóljon bele, akkor te miért nyilvánosan írogatsz? Ha egy közös fórumra írsz, engedd meg, hogy más is beleszóljon...

Láma 10-12-2006 16:28

Zou, akkor szted milyen helyzetekben lenne jogos az átrakás? Ha az illető beismerő vallomást tesz?

wand 10-12-2006 16:31

Quote:

Originally Posted by Zounok (Post 35024)
A jelszavak megegyezése: Természetes, hogy megegyeznek ! 4 az enyém, így az egyszerűbb....a feleségemé meg pedig mint írtam egy éve szinte szabin volt...annak is azt a jelszót adtuk, mert így 1xű a dolog !!! Mi ebben a szabálytalan???

hm??? 2 ember tök külön álló országai, miért lenne egyszerűbb ha ugyanazt a jelszót adjátok??

egyszerűbb igen ha valamelyikőtök végig akar menni az országokon.

de Ti olyat ugye nem tesztek.. mindenki csak a sajátjával foglakozik. akkor meg mitől lenne egyszerűbb ha azonos lenne a jelszó??

Quote:

Szépen megkérlek Wand maradj ki ebből, nem a te dolgod, ne akarj megint félrekavarni, nem is igazán érdekel a véleményed már ebben a témában, sztem már megtetted amit megtehettél Attila érdekében

Téma lezárva a részemről veled Wand
megjegyzem ez egy nyilvános fórum, ha már itt hozod elő értelemszerűen az mondja el a véleményét aki akarja.
talán jobban elérhetted volna a célod, ha személyesen beszélsz Atival, netán meghívod egy sörre a feleségeddel karöltve, aki netán 1-2 "kereszt kérdésre" is tudott volna Atinak válaszolni, ezesetben talán el is hiszi , hogy az övé az ori..

Quote:

Csak még valami Wand !

Nem az a lényeg mit hisz Attila, és mit nem, mikor anyagi vonzata is van a dolognak! Az ártatlanság vélelméről hallottál már? Szal nem nekem kell kimagyaráznom a dolgot, hanem neki bebizonyítania, hogy jogosan tette át őket!!! A többi engem nem érdekel már, mint említettem !

Zou
na igen a lényeg meg az ártatlanság vélelme..
a lényeg az, hogy a két ori közt olyan összefüggések vannak ami azt mutatják, hogy 1 emberé voltak és pont.
lévén az emberek külön emil címet szoktak használni.

innetől a normális megitélés szerint a dolog bizonyítva van, szó nincs ártatlanság vélelméről.

Never 10-12-2006 16:31

Sztem Wand nem azt akarta bizonyítani,hogy Zou multizott,hanem hogy ezek tudatában,amiket leírt,logikus lépés volt az átrakás.

wand 10-12-2006 16:36

Quote:

Originally Posted by Never (Post 35030)
Sztem Wand nem azt akarta bizonyítani,hogy Zou multizott,hanem hogy ezek tudatában,amiket leírt,logikus lépés volt az átrakás.

ohh köszi :)
így van , mint írtam én a magam részéről akár el is hiszem, hogy az egyik ori a feleségedé volt. viszont Atinak nem hinni kell, hanem amit lát az alapján dönt.

monro 10-12-2006 16:37

Quote:

Originally Posted by wand (Post 35022)
Zou, mint tudod egy gépről azért necces vinni két orit, nem szabálytalan de az országok közt nem lehet összefüggés.
ha jól tudom nálad pedig volt egy pár:
1. mindkét ori azonos emilről volt regisztrálva
2. azonosak voltak a jelszavai
3. az azonosító emil megküldése után szépen sorban lettek azonosítva a tieiddel együtt, gondolom egy IPről egy felhasználról.

szerintem ennyi bőven alég ahhoz a következtetéshez, hogy az eddigi tapasztalatok és a józan ész alapján, az országok 1emberé voltak.

Gondolom ezt lehozta a Magyar Nemzet, hogy mindenki megtudhassa akit érdekel :D Olyannyira titkosak a Hódító szűrési módszerei, hogy nem tudhatja senki ezeket az adatokat ami alapján lebukott Zou (rajtad kívül) ;)

Színház a világ...
Egyébként ha az általad közzétett adatok hitelesek akkor ki lehet dobni az orikat sztem is, bár ez korántsem azt jelenti, hogy igaza van annak aki kidobja. Ha én ülnék a gépnél és a nejem jönne, hogy azonosítson valószínűleg elhajtanám, ha éppen én akarok itt ülni, ha meg ő ülne itt megkérném,h azonosítson engem is. A jelszavakról meg ki tudja micsodák? Lehethogy a közös gyerekük neve? :o No mindegy...

Bennfentes kolléga, nem valószínű, hogy neked kéne indokolnod "szakmailag" a döntést, főleg nem úgy, hogy nyíltan felvállalod, hogy olyan adatokat tudsz amihez semmi közöd nem lenne.

Eleve büntetőjogi passzus a személyes adatok kezelése... Ha te tudod,hogy Zounak és a nejének azonosak a jelszavai akkor, hogy higgyem el, hogy nem ismered ezeket a jelszavakat? Ha meg ismered akkor valaki nem megfelelően kezeli az adatainkat!

Ati 10-12-2006 16:40

Quote:

Originally Posted by monro (Post 35033)
Bennfentes kolléga, nem valószínű, hogy neked kéne indokolnod "szakmailag" a döntést, főleg nem úgy, hogy nyíltan felvállalod, hogy olyan adatokat tudsz amihez semmi közöd nem lenne.

Eleve büntetőjogi passzus a személyes adatok kezelése... Ha te tudod,hogy Zounak és a nejének azonosak a jelszavai akkor, hogy higgyem el, hogy nem ismered ezeket a jelszavakat? Ha meg ismered akkor valaki nem megfelelően kezeli az adatainkat!

Hogy egymás között mit beszéltek, az a saját hatáskörötök, ha ilyen adatokat is megosztotok egymással, akkor nyilván tudni fogtok róla.

All times are GMT +1. The time now is 22:07.