![]() |
Quote:
Nem hazudtolod meg magad:) Nos akkor sorban: 4 országom összekötve....Természetes, hogy egyezik az IP cím, mivel fix IP-m van!!!!! 1 ország a feleségemé, természetesen ugyanaz az IP. Mindezt lehetővé teszik a szabályok!!!! Azonosításnál pedig természetes, hogy megkaptuk a kódokat, egyben aktiváljuk őket !!!!!! Ne legyél már szándékosan lúzer Wand!!! A jelszavak megegyezése: Természetes, hogy megegyeznek ! 4 az enyém, így az egyszerűbb....a feleségemé meg pedig mint írtam egy éve szinte szabin volt...annak is azt a jelszót adtuk, mert így 1xű a dolog !!! Mi ebben a szabálytalan??? Nincs több gépünk itthon, csak egy, akkor mit vársz hogyan aktiváljuk a kódokat? 5x bekapcsolva a gépet külön-külön???? Szépen megkérlek Wand maradj ki ebből, nem a te dolgod, ne akarj megint félrekavarni, nem is igazán érdekel a véleményed már ebben a témában, sztem már megtetted amit megtehettél Attila érdekében :) Téma lezárva a részemről veled Wand Zou |
Csak még valami Wand !
Nem az a lényeg mit hisz Attila, és mit nem, mikor anyagi vonzata is van a dolognak! Az ártatlanság vélelméről hallottál már? Szal nem nekem kell kimagyaráznom a dolgot, hanem neki bebizonyítania, hogy jogosan tette át őket!!! A többi engem nem érdekel már, mint említettem ! Zou |
Ja ezt kifelejtettem:
Egy emil: természetesen nincs egymás elől semmi takargatnivalónk, így egy otthoni gépnek miért ne lenne elég az egy emil? Nem értem ez miért meglepő? :) |
Zou, ha Wandot elküldöd, ne szóljon bele, akkor te miért nyilvánosan írogatsz? Ha egy közös fórumra írsz, engedd meg, hogy más is beleszóljon...
|
Zou, akkor szted milyen helyzetekben lenne jogos az átrakás? Ha az illető beismerő vallomást tesz?
|
Quote:
egyszerűbb igen ha valamelyikőtök végig akar menni az országokon. de Ti olyat ugye nem tesztek.. mindenki csak a sajátjával foglakozik. akkor meg mitől lenne egyszerűbb ha azonos lenne a jelszó?? Quote:
talán jobban elérhetted volna a célod, ha személyesen beszélsz Atival, netán meghívod egy sörre a feleségeddel karöltve, aki netán 1-2 "kereszt kérdésre" is tudott volna Atinak válaszolni, ezesetben talán el is hiszi , hogy az övé az ori.. Quote:
a lényeg az, hogy a két ori közt olyan összefüggések vannak ami azt mutatják, hogy 1 emberé voltak és pont. lévén az emberek külön emil címet szoktak használni. innetől a normális megitélés szerint a dolog bizonyítva van, szó nincs ártatlanság vélelméről. |
Sztem Wand nem azt akarta bizonyítani,hogy Zou multizott,hanem hogy ezek tudatában,amiket leírt,logikus lépés volt az átrakás.
|
Quote:
így van , mint írtam én a magam részéről akár el is hiszem, hogy az egyik ori a feleségedé volt. viszont Atinak nem hinni kell, hanem amit lát az alapján dönt. |
Quote:
Gondolom ezt lehozta a Magyar Nemzet, hogy mindenki megtudhassa akit érdekel :D Olyannyira titkosak a Hódító szűrési módszerei, hogy nem tudhatja senki ezeket az adatokat ami alapján lebukott Zou (rajtad kívül) ;) Színház a világ... Egyébként ha az általad közzétett adatok hitelesek akkor ki lehet dobni az orikat sztem is, bár ez korántsem azt jelenti, hogy igaza van annak aki kidobja. Ha én ülnék a gépnél és a nejem jönne, hogy azonosítson valószínűleg elhajtanám, ha éppen én akarok itt ülni, ha meg ő ülne itt megkérném,h azonosítson engem is. A jelszavakról meg ki tudja micsodák? Lehethogy a közös gyerekük neve? :o No mindegy... Bennfentes kolléga, nem valószínű, hogy neked kéne indokolnod "szakmailag" a döntést, főleg nem úgy, hogy nyíltan felvállalod, hogy olyan adatokat tudsz amihez semmi közöd nem lenne. Eleve büntetőjogi passzus a személyes adatok kezelése... Ha te tudod,hogy Zounak és a nejének azonosak a jelszavai akkor, hogy higgyem el, hogy nem ismered ezeket a jelszavakat? Ha meg ismered akkor valaki nem megfelelően kezeli az adatainkat! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:07. |