![]() |
Quote:
Ha nem lesz háború, akkor 1 hét és zárhatom be megint a fegyógyáram, mert nem lesz píz tovább termelni a semmibe. Igaz legalább lesz 280-285 q5 fegyóm raktáron :) |
Quote:
|
Quote:
Nem lesz itt epic semmi... A cégeimet kiadtam bérbe, a Nagy-Magyarország Alapítvány úgyis fizet annyit, hogy meglegyen a kajám oszt jónapot. A legérdesebb hogy most mennyire sokan elhiszik, hogy szövetkezhetünk a lengyelekkel. Az, hogy a lengyelek és a horvátok együtt vannak a kutyát sem érdekli, erről megfeledkeznek, pedig a szerbek és a horvátok akkor lesznek egy szöviben mikor mi a prémpatásokkal. :D |
Na ennyit az EDEN támadásról, hogy mi hamarabb támadtuk be Horvátországot 1 a 15 ellen, mint ahogy az EDEN összeszedné a bátorságát, és a fél világot ránk merné uszítani. Mondom én, hogy ezek csak nagyszájú alakok, ha meg tökösnek kellene lenni, akkor nyüszítenek inkább ;)
/Az megvan, hogy már mindenhol a világon jelennek meg a "Croatia needs your help" című cikkek? :D/ |
Quote:
:D |
Quote:
De ettől független mindig siránkozni szoktak a horvátok más országokban, hogy jöjjenek segíteni :) Na, költözök Szerbiába ütni :) ui: Bele is raktam Szlavóniába 6 q4 meg 5 q3 fegyót :) |
Quote:
Ne csak rólam legyenek részegen vetkőzős fotók... :D:D:D |
Quote:
Az a gond még most is szédelgek a tegnapi borozás után :D Egyelőre nem szívesen gondolok semmilyen szeszre :D |
Quote:
|
Quote:
:D Égni fog az arany reggel... |
All times are GMT +1. The time now is 22:03. |