![]() |
Quote:
Más: Buhera Mátrix >>> CSAKIS A VEKTOR!!! :D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
A Hasutasok egész jó sztem is:) |
alapfilm?
nehéz kérdés, de megpróbálom összeszedni őket, de néha egyszerűbb rendezőket felsorolni a number one mindenképpen: AMARCORD Fellinitől, aztán Nagy zabálás, egyáltalán Fellini és Bertolucci összes, Bergman: Tükör által homályosan, Tarkovszkij összes, Menzel összes kiemelve A sörgyári capricciot, Sára Sándor: 80 huszár, Jancsó összes, Gothár Péter:haggyállógva Vászka, Aleksandar Petrovic: Mester és Margarita, Luis Bunuel Tímár Péter: Csapd le csacsi, Bacsó Péter: Te rongyos élet, A Tanú, Bódi Gábor:Nárcisz és Psyché így hirtelen ennyi ami eszembe jutott de Polanski, Milos Forman és még sokan mások biztosan felkerülnének erre a listára, ha megerőltetném magam |
és külön kiemelve Szőke András barátom filmjei, amelyekből a legnagyobb kedvenceim:
nem feltétlenül ebben a sorrendben Európa Kemping Helyfoglalás, avagy a mogyorók bejövetele Nyugatról keletre, avagy a média diszkrét bája Tündérdomb |
amit eddig kifelejtettem és eszembe jutott: Gyalog-galopp, Bryan élete, Indul a bakterház, Legényanya, Keresztapa 1-3, Trainspotting, Az ördög ügyvédje,
ABBAFEJEZTEM:) |
Száll a kakukk fészkére Hair Szelid motorosok
|
Quote:
aztán még a Forest Gump, a Kapcsolat és a legjobb vígjáték a Roxan....;) |
Quote:
|
Alapfilmek nálam(nem fontossági sorrendben):
- A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső (Lock, Stock & Two Smoking Barrels) - Blöff (Snatch) - Amerikai história X - Argó - Harcosok klubja - A Sólyom végveszélyben (Black Hawk Down) |
All times are GMT +1. The time now is 06:25. |