Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X top, avagy hogyan kell ügyesen játszani (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2642)

Druida 10-01-2008 22:12

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 192339)
Én Atin csodálkozom hogy ezt egyáltalán hagyja történni

szerintem azért hagyja történni mert ő is tudja mi folyik itt. csak nem tehet semmit amíg nincs egyetlen egy rontás.

Princ 10-01-2008 23:44

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 191185)
Minden esetre én nem kezdtem el itt vádaskodni, mikor Ti szétvertétek a szövimet.

Ez az eset magáért beszélt. Hogy miért áll ki a néma sorból vki jelentkezni ilyen vádak hallatán, "pontosítani". Ajánlom mki figyelmébe ha nem követte a 294. hsz-t és környékét.
És senkit ne tévesszen meg Druida fiatalos heve az utóbbi oldalakon. :)

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 192309)
. . . csak azért jártatod a szád mert egy kicsit elagyaltunk titeket.

Haladás az őszinteség útján. Én a kis dolgoknak is örülök; így tovább. Sík idegnek lenni amúgy sem kellemes.
Az elagyalásunk megismétlése, még ha a múltkori 'furcsaságot' is beleveszitek se fog a jelenleginél jobban lejáratni már a szememben.

Killer 10-02-2008 01:35

mindenesetre kezd nagyon szánalmas lenni amit műveltek.

none 10-02-2008 06:30

Ha annyi energiát fektetnétek a játékba, mint a fórumon való vádaskodásba..:) igaz, kinek mi a szórakoztatóbb..:)
Amúgy Druida ez egy játék.. a stílusodat semmi nem indokolja.. főleg nem, hogy légbőlkapott vádakkal próbálod bizonyítani az igazad(és tévedsz is:)..)

Remedy 10-02-2008 07:56

Quote:

Originally Posted by none (Post 192406)
Ha annyi energiát fektetnétek a játékba, mint a fórumon való vádaskodásba..:) igaz, kinek mi a szórakoztatóbb..:)
Amúgy Druida ez egy játék.. a stílusodat semmi nem indokolja.. főleg nem, hogy légbőlkapott vádakkal próbálod bizonyítani az igazad(és tévedsz is:)..)

Csak egy aprosag, es ez Batunak is szol: ha semmilyen modon nem csalnal, nem erezned ugy, hogy magyarazkodnod kell. Ennyi.

Nehogy nekem is azt irjatok, hogy bizonyitsam, mert teljesen hidegen hagy az egesz, de akinek egy csepp esze is van, az egybol levagja az ide irogatott dolgokbol, hogy vmi nincs rendben...

Kubbi 10-02-2008 08:16

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 192410)
Csak egy aprosag, es ez Batunak is szol: ha semmilyen modon nem csalnal, nem erezned ugy, hogy magyarazkodnod kell. Ennyi.

Igazad van, de nekem rémlik valami Menzos klánütés még... Ott is csak úgy fröcsögtek a jksz vádak. És az ember valahogy ösztönösen elkezd magyarázkodni.
Én is ezt tettem még X-ben amikor egy kezdő elkezdett jksz-t kiabálni.
És tudom hogy az embernek utána el is megy a kedve a játéktól. Csak azért írtam ide, mert bizonyítékok nélkül lehet hogy tévedtek. És én ezért is átérzem a másik oldal helyzetét.

Északföld 10-02-2008 11:56

Végig olvastam, szép hosszú lett a téma de kíváncsi voltam rá. :)
Összeségében föltennék egy kérdést, van itt valaki aki elhiszi, hogy 5. csoportban 4000 hektáros országot az összes szabályt betartva létre lehet hozni?
Maximum az hihető, hogy nincs olyan szabály vagy megfigyelés, ami fölvehetné az emberi találékonysággal és leleményességgel a versenyt. :)
Sztem nem sokat kell ezeken filozofálni, elég egyértelmű. ;)

Batu 10-03-2008 07:11

Hát nem tudom Remy....Neked hogy esne ha jksz-el vádolnának? Főleg, hogy ezzel rontják el a jogosan érzett örömömet, hogy sikerült visszavágnom egy régebben elszenvedett vereségért. Persze, tudom. Az mosakszik aki koszos. Olyan ez, mint a média. Bárkit lehet mocskolni büntetlenül.

[HTPA]GeeForce 10-03-2008 08:21

Én nem értek a lovakhoz...
De Remyt is vádolták JKSZ-el, szerintem nem is egyszer. Az ő területén ez megoldódott 10-ed annyi hsz-ből. Sőt, még kevesebből is. Sőt, engem is vádoltak ilyesmivel. :D Önmagában nevetséges, legalább 1 éve nem jártam a normál csoportokban.
Ebből kifolyólag én nem magyarázkodtam 12 oldalon keresztül. Abba is lett hagyva a vádaskodás.
Egyébként az engem is érdekel, hogy lehet 4k hekis országot csinálni normál 5. szinten. Nekem sose sikerül, mert a top teteje alatt mindig akad 1-2 szövetség +3-4 MF, akik hirtelen visszajönnek szabiról, és sz*rrávernek, ha megközelíteném a top tetejét. (Legutóbb például: 4/K-ban) Amikor beújráztam, az MF-ek elmentek szabadságra.
De nem is szólok semmit, mivel biztos "csak vádaskodom", és rosszul látom a helyzetet. (Eddig se nagyon szóltam.)

Remedy 10-03-2008 13:48

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 192552)
Hát nem tudom Remy....Neked hogy esne ha jksz-el vádolnának? Főleg, hogy ezzel rontják el a jogosan érzett örömömet, hogy sikerült visszavágnom egy régebben elszenvedett vereségért. Persze, tudom. Az mosakszik aki koszos. Olyan ez, mint a média. Bárkit lehet mocskolni büntetlenül.

Mar hozzaszoktam. Az A-ban a top 50-nek szinte minden utesehez jkszt kiabalnak. Vallat vonok, es azt gondolom, biztos csak irigyek, es nem torodom veluk. (Persze ez nem mindig ilyen egyszeru, legutoljara Eszak vadaskodasain akadtam ki, asszem. :))

Viszont itt teljesen mas a helyzet, ezt mar a pontlistabol latom. Megpedig azert, mert teljesen ugyanez a bagazs probalkozott W-ben is multis, jksz-es eszkozokkel, csak amikor nem ment nekik, atzeroztak S-be. Es vhogy ketlem, hogy azota megvaltoztak volna a modszereik. :)

All times are GMT +1. The time now is 02:17.