![]() |
Angelika mindenhova kiírja, hogy bunda a hódittó:D:D
Én meg mindjárt ráküldöm a szoftwerrendőrséget:D Ez azért elég érdekes, hogy 1000 kör vip-után nem piszkál senki, ezt azthiszem ki kell próbálnom, esetleg valakinél vmi tapasztalat?:D Ha a rendszert feltörte és ha le meri szívni a vipemet, akkor addig élt(nem szó szerint, még mielött kiakadtok rám)...:D "Angelikaboxi a Hódittó varázslónője" Nem sokáig:), még vannak itt országai, más emailen, nem? Javaslom Angelika, forduljon pszihológushoz!:D Ati, regisztráltatok a fórumán?:D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Végülis az idegbaj öröklődő betegség, én is a gyerekeimtől örököltem.:D:D
|
Nyáron fel fog jutni a legjobb helyre, csak nem számolt az Én über-hiper verhetetlen országommal, amely 3 faj társulása és megállja a helyét mind a 3 fronton:D
És ahol 1 órás körök vannal, fél perc alatt kicsinálom az oriját, de úgyám hogy hadival 20x bemegyek hozzá a fél perc alatt, és a seregeim vissza is érnek nyaralni mert nem szeretnek melegbe harcolni, ezért sietnek ennyire:D:D Upsz, úgylátszik az idegbaj ragályos, na már mindegy, tud valaki egy olcsó és jó pszihodokit?:D |
Quote:
Már nem elképzelhetetlen számomra, a nem mondjuk ki a nevét azt sem érti, hogy a VIP alatt a helytartó felteszi a védővarikat (de manuálisan ugye egyszer-egyszer kimaradhat), ezért több az esély hogy nem vipest tudnak gömbözni, varizni, támadni...stb. Bár ezek után kétlem, hogy egyáltalán tudta-e használni a helytartót vagy ami rosszabb: még benne sem bízott meg :) |
Quote:
|
Quote:
nem is azt mondtam, hogy Ati buta vagy :p azt majd máskor mondom :D :D :D |
© langelikaboxi 2007. máj. 20. 07:57 | Válasz | #3
Esküvői meghívók teljesen ingye bárkinek |
All times are GMT +1. The time now is 03:36. |